Aki 86 Napisano Januar 19, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan [move]H O N D A [/move] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Januar 19, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan ja vozim RS125 '06 ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 19, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Mi sto nemamo motor smo uskraceni za gradjansko-bajkersko pravo na glasanje ! :'( ;D Da li to zanci da nisam punoletan, te mi je uskraceno glasacko pravo ? Moracu da sacekam sledece izbore !!! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 652 Napisano Januar 20, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da cepidlačim... BMW se piše velikim slovima ;D A Kawasaki se pise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Januar 20, 2008 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan A Kawasaki se pise... Tako se piše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grooya 72 Napisano Januar 21, 2008 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan ovo glasanje sad ide ovako.. ali kad pocne sezona mora da se pravi novo. osecam da nisam jedini koji ce promeniti motor za neku pakleniju masinu do proleca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...