petarjebivetar 1123 Napisano Decembar 31, 2013 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Deda Mraze 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano Januar 1, 2014 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan Posto vidim da od prodaje nema nista...ja sam najebao te najebao...razmisljam ili da je ostavim sebi za sledecu sezonu ili da je rasturam u kobasicu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 1, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj rasturati. Mislim da tek onda neces prodati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Januar 1, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Posto vidim da od prodaje nema nista...ja sam najebao te najebao...razmisljam ili da je ostavim sebi za sledecu sezonu ili da je rasturam u kobasicu... Sacekaj prolece....ako je motor dobar oticice sigurno i po vecoj ceni....ja da nemam 3 motora,uzeo bi ovog 1000f koliko danas... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano Januar 1, 2014 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan Novi vlasnik je kolega Misa-pei...zelim da sa njom predje jedno milion kilometara,pa nek je baci onda... 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6195 Napisano Januar 1, 2014 Drug član, 3029 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Deluje vrlo dobro! 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...