Skittles 4218 Napisano Octobar 18, 2013 Nemanja Stojanović, 1418 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobih na poklon od Sandre bike it prvu pomoć, koja mi na svu sreću ne treba, imamo i otac i ja u motorima. Tako da evo mogu da prosledim nekome kome fali 11 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22309 Napisano Octobar 18, 2013 Integrisan, 9600 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za gest! Pozdrav Nenad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4294 Napisano Octobar 18, 2013 motoras, 2473 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ja,ako je Tuborg u pakovanju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 18, 2013 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan :takoje: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Octobar 18, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan + Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Octobar 18, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovi nasi papani ne priznaju nista osim Galenike? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Octobar 18, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Jbg,pokazes im ovo i popijes kaznu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Octobar 18, 2013 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije kasno hteo bih ja! A za gest imas +. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 18, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jesi pregledao šta sve ima unutra ? Kad sam služio vojsku, dobijemo nove Gucije - V 35 iz Italije i u koferima svaki imao prvu pomoć. Aj da vidimo šta sve ima unutra, kad među zavojima, flasterima i ostalim stvarima - nađemo i po jedno " unuče " nekog italijanskog konjaka . Valjda ako ti se nešto desi pa doživiš šok - da se lakše povratiš ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4218 Napisano Octobar 18, 2013 Nemanja Stojanović, 1418 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je priznaju ili ne, ali mene i kada zaustave (jednom u 18 meseci) samo pogledaju da li imam nalepnicu i eventualno traže vozačku, da vide da li imam punu A kategoriju. Niti sam čuo da su nekome tražili prvu pomoć da izvadi, to su možda samo baš drndali neke ljude u kolima ono kad su uveli tek. Sad sam baš otvorio da pogledam, nema unučeta samo neki glupi hanzaplasti i tako te stvari. Prva pomoć ide bokiliću koji je ekspresno poslao PP A može da se zahvali Sandri, ja samo prenosim dalje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...