malitomic 1867 Napisano Octobar 17, 2013 Drug član, 1252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Potreban dihtung glave za XL600, pre nego sto porucim garnituru da pitam i ovde, mozda nekom skuplja prasinu. Takodje za isti motor trebaju mi plasticni stitnici ruku- oni na kormanu kod rucica kvacila i kocnica. Treba da su beli, originalni i sto manje osteceni. Moguce da pasuju i od Afrike i Trandze. Toliko sa sada, ako sta jos zatreba javljam ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1867 Napisano Octobar 20, 2013 Drug član, 1252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Stigli dihtunzi, aktuelni stitnici ruku, pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1867 Napisano Novembar 11, 2013 Drug član, 1252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Potrebni gumeni ublazivaci za zadnji tocak(iza zadnjeg lancanika), stitnici ruku aktuelni takodje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1867 Napisano Novembar 18, 2013 Drug član, 1252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam stitnike ruku od Afrike, zna li neko dal odgovaraju za XL-a da mi covek ne selje dzabe, hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Novembar 27, 2013 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan ukoliko nisi pazario te stitnike ruku od Africe,,posalji br.tel. da pokusam dogovoriti sigurno da pasu za moj XLV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1867 Napisano Novembar 27, 2013 Drug član, 1252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ih jos kupio ali cu ih kupiti. Ako meni kojim slucajem ne odgovaraju prosledjujem ih tebi. Beli su, malo izgrebani,20 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Novembar 28, 2013 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan za 20e imas nove u motobike,za 18e kopija acerbisa u motomax sm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1867 Napisano Novembar 28, 2013 Drug član, 1252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Ondak nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1867 Napisano Decembar 8, 2013 Drug član, 1252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeni stitnici, pasuju od Afrike za XL-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...