Borhez 85 Napisano Mart 27, 2014 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Imas i kod nas, malo su skuplje. Amsterdam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gusar032 7 Napisano Mart 27, 2014 U prolazu, 82 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Z750s Prijavi odgovor kao problematičan Ovde su 208e a u Nemackoj 119.Bar je blizu cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Mart 27, 2014 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Nisu 208e nego 166e. Imas popust 20%. Ja sam kod njih uzeo par komada opreme ( na svu opremu imas popust ) i izaslo me jeftinije nego bilo koja druga varijanta iz inostranstva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gusar032 7 Napisano Mart 27, 2014 U prolazu, 82 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Z750s Prijavi odgovor kao problematičan Mislis popust na 166? Ove pantalone na ebay.de kostaju 120e + 5e postarina - 125e ukupno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Mart 27, 2014 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas su Amsterdam pantalone 208e - 20% = 166e. Nisam siguran da ce postarina biti samo 5e ako narucis sa ebay. Ja sam za neku sitnicu platio dosta vise.... Ali u svakom slucaju mozes probati pantalone kod nas, odaberes velicinu i narucis sa ebay. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Mart 28, 2014 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas su Amsterdam pantalone 208e - 20% = 166e. Nisam siguran da ce postarina biti samo 5e ako narucis sa ebay. Ja sam za neku sitnicu platio dosta vise.... +carina i PDV. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gusar032 7 Napisano Mart 29, 2014 U prolazu, 82 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Z750s Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas su Amsterdam pantalone 208e - 20% = 166e. Nisam siguran da ce postarina biti samo 5e ako narucis sa ebay. Ja sam za neku sitnicu platio dosta vise.... Ali u svakom slucaju mozes probati pantalone kod nas, odaberes velicinu i narucis sa ebay. Jedina prednost sto mogu da se probaju, kada bi se postom narucivale ne bi bilo isplativo.Ako neko fizicki donosi nema carine, a ni postarine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...