Влајко 1654 Napisano Octobar 15, 2013 Никад не једи жути снег!, 745 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Zovem se Vladan, rodom iz malog sela Cerovca kraj Smed.Palanke ali zivim i radim u BG-u. Pratim ovaj forum vec neko vreme preko brata(user: "PaPaja"). Pre nekih 10-15 a i vise god smo vozili MZ-ETZ 150 On je pocetkom ove godine kupio Hondu TA koju mu ukradem s vremena na vreme. Resio sam da i ja uzmem masinu za sebe (Africu ili nijednu - prevashodno zbog mojih gabarita a i zato sto mislim da je naj-lepsi-bolji motor ikad). Ocekujem da pokupim vazne savete oko kupovine ali i oko odrzavanja motora. Dosta za pocetak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1229 Napisano Octobar 15, 2013 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Zovem se Vladan, rodom iz malog sela Cerovca kraj Smed.Palanke ali zivim i radim u BG-u. Pratim ovaj forum vec neko vreme preko brata(user: "PaPaja"). Pre nekih 10-15 a i vise god smo vozili MZ-ETZ 150 On je pocetkom ove godine kupio Hondu TA koju mu ukradem s vremena na vreme. Resio sam da i ja uzmem masinu za sebe (Africu ili nijednu - prevashodno zbog mojih gabarita a i zato sto mislim da je naj-lepsi-bolji motor ikad). Ocekujem da pokupim vazne savete oko kupovine ali i oko odrzavanja motora. Dosta za pocetak. Pa naravno, Transalp je ipak pravljen za ljude a ne za medvede Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...