Pera Pop 596 Napisano Octobar 11, 2013 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Poznaje li neko ovaj motor? http://www.polovniautomobili.com/oglas3626632/yamaha_tdm/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1041 Napisano Octobar 11, 2013 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan NE znam motor, ali mi je prvi utisak da se DUUGOO nije vozio..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Octobar 11, 2013 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 334 Napisano Octobar 11, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan tablice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1041 Napisano Octobar 11, 2013 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Da, i otisak rdje na zadnjem disku na jednoj od slika kako je stajao.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 2372 Napisano Decembar 4, 2013 Drug član, 760 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Nije to otisak rđe nego se u disku ogleda ona crvena loptica iz trave ... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1041 Napisano Decembar 19, 2013 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Pogleda li ga na kraju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Decembar 19, 2013 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nije bilo za mene, ne znam da li je isao u Umku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...