marckony 0 Napisano Octobar 10, 2013 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan E ovako pocelo je pre neki dan kada smo vozili avalskim putem... Da ne duzim, ubacim ga iz druge u prvu pred neku krivinu i cepim mu gas i kao da je dosao do ibera i tu se ugasi... Verglam nece da sastavi, probam da ubacim u 4tu i nece da upali, skinem sa kontakta, dam kontakt, odradi pumpa i upalim normalno i radi, taj dan mi se to jos jedanput dogodilo ali u krivini kada sam ga oborio, sva sreca nije bila velika brzina.... Danas na auto putu mi se nekoliko puta ugasio na nekom dodavanju gasa, postupak isti, vratiti kljuc, dam kontakt i upaliti... znaci problem je kao da isgubi struju... E pitanje da li se to jos nekome desavalo na pomnenutom motoru i sta bi moglo to da bude? Da napomnenem kada mi se to desi ona crvena lampica na tabli pocne brzo da treperi, a desava se i kada izvadim kljuc iz kontakt brave, da ta lampica Fi ili F1 nastavi dalje da treperi, samo znatno sporije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Octobar 11, 2013 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Па где у првој да га обараш? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marckony 0 Napisano Octobar 11, 2013 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Usporio me neki KTMista Pa sam morao malo da usporim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marckony 0 Napisano Octobar 11, 2013 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Usporio me neki KTMista Pa sam morao malo da usporim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22366 Napisano Octobar 11, 2013 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Oslabi opruga na stenderu pa cim malo odvoji (preko rupe npr.) ugasi motor... Felericne bobine, kill prekidac patinirao, dzek zica prekidaca kvacila i stendera u losem kontaktu, neki od osiguraca ne lezi lepo pa u max turazi od vibracija zeza... Vakuum u rezervaru, pod velikom turazom pumpa ne uspeva da povuce gorivo... To je nesto sto mi pada na pamet trenutno . Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...