spanta 199 Napisano Octobar 16, 2013 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tražim Prijavi odgovor kao problematičan Šta bih uradio? Stao sa strane kao i ti, zapalio cigaretu, pa onda još jednu i usput mu poželeo da naiđe na nešto tvrđe od mene (zid, stub...). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brera 29 Napisano Octobar 27, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Z900 2020 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Octobar 27, 2013 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 28, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan U raskrsnicama prvenstvo prolaza uvek ima budala. Prema tome treba paziti i za budale , i ostale ucesnike u saobracaju da bi se prezivelo. Jeste smorno, ali na pravcima preglednim mozes da se izduvas.. Odavno nisam procitao nesto ovako tacno smesteno u tako malo reci. Alal vera, da sam mogao, dao bih ti 100 pluseva ! :care: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filozof 11 Napisano Novembar 6, 2013 U prolazu, 32 postova Lokacija: Чачак/Београд Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan shta bi ste vi uradili? Isto što i ti, ništa od šoka i straha.. Hvala Bogu što si tako prošao, koja je raskrsnica bila, je li odsekao još nekog? Mi smo ga pojurili, bili smo besni ko risevi svo troje...medjutim na kraju se zavrshilo malo drugachije od planiranog (ima negde i tema na forumu, zatrpana jelte davno bilo) Mina, kako da nađem tu temu na forumu, šta da kucam za pretragu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...