Bata ilke 0 Napisano Octobar 8, 2013 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima.Dali neko ima iskustva sa Quad Warrior 125cc 9 ks,proizvodjaca Nitro Motor,planiram da ga uzmem al ne znam nista o njemu prednosti i mane , znam samo da je Nemac.Ako znate ista o njemu puno bi mi znacilo u konacnoj odluci za kupovinu.Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Octobar 9, 2013 Drug član, 3001 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma o tome, ali na nevidjenjo mi zvuci da je nemac koliko sam i ja spanac.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Octobar 9, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ajde daj neki link ili slike pošto ovo što ja nalazim liči na neki dječiji kineski quad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Octobar 9, 2013 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Сајт произвођача клик Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bata ilke 0 Napisano Octobar 9, 2013 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajde daj neki link ili slike pošto ovo što ja nalazim liči na neki dječiji kineski quad Lici da je samo za decu ali nije, mogu i odrasli da voze. Evo konfiguracije Proizvođač Nitro motors 125ccm, četvorotaktni, vazdušno hlađenје,Snaga9 KS ,Maksimalna brzina55 km/h ,Prenos3 brzine (polu - automatske) i rikverc ,Paljenje Električni, CDI ,Kapacitet rezervoara za gorivo 2,5 litara Gorivo Benzin ,Guma 19x7.00-8 | 18x9.5-8 ,Težina100 kg ,Opterećenje100 kg ,Dimenzije u mm DxŠxV1450x940x970 ,Visina sedišta od poda 730mm . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Octobar 9, 2013 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Па није баш за децу, спада у АМ категорију и може да се региструје. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bata ilke 0 Napisano Octobar 9, 2013 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Па није баш за децу, спада у АМ категорију и може да се региструје. Dali znas koliko je registracija i tehnicki ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Octobar 9, 2013 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Па није баш за децу, спада у АМ категорију и може да се региструје. Dali znas koliko je registracija i tehnicki ? 4000дин је регистрација, технички не знам колико је, ја сам за 200сс платио 300дин Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bata ilke 0 Napisano Octobar 9, 2013 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Па није баш за децу, спада у АМ категорију и може да се региструје. Dali znas koliko je registracija i tehnicki ? 4000дин је регистрација, технички не знам колико је, ја сам за 200сс платио 300дин Mozda ti jeftinije izaslo jer vozis 2 tockasa ? Al svakako morao bi se raspitati tacno kolko to sve iznosi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Octobar 9, 2013 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Па није баш за децу, спада у АМ категорију и може да се региструје. Dali znas koliko je registracija i tehnicki ? 4000дин је регистрација, технички не знам колико је, ја сам за 200сс платио 300дин Mozda ti jeftinije izaslo jer vozis 2 tockasa ? Al svakako morao bi se raspitati tacno kolko to sve iznosi. Ниси ме добро разумео, ја сам технички за свој мотор платио 300дин а за овај quad је 4000дин регистрација тако каже увозник у србији... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...