mrle 8696 Napisano Januar 16, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Jutros krenem na posao, motor upali iz prve, kao da je juce vozen, ugreje, sve ok. Prvo mi se ugasi na prvom semaforu, mislim hladan, posle par verglanja upali, ide ok, i kod sajma pri brzini od 40-50 km/h stade, ukopa se u mestu. Verglam ,nista, kao da nema goriva, jedva upali na sec gasa, ako pregura 6-7k obrtaja, radi, ispod toga se zagusi i ugasi, i posle nekoliko pokusaja uvek isto. Nekako stignem do posla. sa par kolega odem posle sat vremena da "vidimo" sta je, upali bez gasa, bez sauha, posle par minuta kada je ugrejao kada se zavrti, ima malu knedlu ponekad, ali mnogo bolje radi nego kada sam ga parkirao. Moje misljenje je da li je u pitanju mozda filter vazduha, da je on povukao vlagu, malo prljav, malo zaledio, malo "nesto"... Sada kada se prosusio pusta dovoljno vazduha. Ili su mozda kablovi, neki kondenz na njima? Ili nesto trece? motor je juce upaljen na tri minuta, poslednji put vozen 29.12.07. radio je besprekorno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Januar 16, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Možda voda u gorivu ili čak možda ponekad "probije" svjećica jer hoće to kad se recimo na hladno odvrne gas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Januar 16, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih se setio boljke 500-ki kao što je prelivanje karbova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 16, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mrle brate to meni lici na prljavstinu uleti malo taloga iz tanka i na malim obrtajima ga gusi mozda je to a mozda nije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 16, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je vreme da proveris karburatore,slavinu za gorivo ,,filter za gorivo itd itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8696 Napisano Januar 16, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan evo, malo pre ga upalim na kratko, radi, smanjim sauh, posto je hladan zavrtim ga do 4k obrtaja 3-4 puta i ostavim , radi ok, bem li ga sta je bilo. Videcu sta ce da radi i kako ce da radi pri povratku kuci. Suba mi je usput ;D. Sutra nastavak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Januar 16, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan voda u gorivu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8696 Napisano Januar 17, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Nastavak: Ako nekog zanima ;D , krenem sa posla, motor posle 5 minuta voznje pocne malo da trokira i tako nekoliko puta na putu do kuce. Odem do pumpe, nalijem 10 litara bmb (nisam ranije napisao da je bio na rezervi) malo ga izvozao po kraju, posto je bio ugrejan, naterao ga 3-4 puta u crveno i sve ok. Jutros dodjem na posao bez ikakvog problema, prima gas ko besan. Najverovatnije je bio problem u malo goriva koje je sipano pre par meseci, pa kondenzi iz rezervoara ga razredili... Uglavnom, to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Januar 17, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Komso, sva sreca da nije nesto ozbiljno, ne daj se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDR 2 Napisano Januar 17, 2008 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Karburatori sigurno, imao sam isti problem sa Suzanom, ako te zezne na putu, probaj da ispraznis posude karbova da se dokotrljas do kuce i pod hitno neko strucan da ih preceslja. Svasta se desava sa nasim gorivom kad malo stoji, hiljadu slojeva se izdvoji, pa neki zapne! Meni se licno to dogodilo kada sam sipao na pumpi preko puta auto pijace Bubanj Potok. Mozes i sam, ali ti majstor ne gine! , (iz iskustva) Odoh ja da vidim sta cu sa mojim diznama na Puntu, pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Januar 19, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nastavak: Ako nekog zanima ;D , krenem sa posla, motor posle 5 minuta voznje pocne malo da trokira i tako nekoliko puta na putu do kuce. Odem do pumpe, nalijem 10 litara bmb (nisam ranije napisao da je bio na rezervi) malo ga izvozao po kraju, posto je bio ugrejan, naterao ga 3-4 puta u crveno i sve ok. Jutros dodjem na posao bez ikakvog problema, prima gas ko besan. Najverovatnije je bio problem u malo goriva koje je sipano pre par meseci, pa kondenzi iz rezervoara ga razredili... Uglavnom, to je to. Srafciger u ruke, na locicima od karburatora imas srafove ya ispustanje taloga iz karbona, naravno i vode. okret dva u levo ispustis govna dok ne krene cisto gorivo i gotovo (fabrike preporucuju tu radnju svaka cetri meseca u ruralnim podrucjima, Indija, Libija , Tunguzija, Srbija....... Ali sleduje ti pranje rezervoara i slavinice pre naredne sezone... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Januar 20, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da kad nije gore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxtriceps 4 Napisano Maj 7, 2023 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipa,moj gpz 500s isto se gasi u leru,radi nekih 30ak sekundi i ugasi se.Znaci jutros ga pokusao upaliti i tesko jest da je stajao 4,5dana. Mislio sam lose gorivo,ispraznio rezervar ulio novo pregledo svjecice i ista stvar. Mozda iz karburatora treba ispustiti vodu ali gdje se nalazi ti loncici na karbyratoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...