SuperPOP 1231 Napisano Octobar 2, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Dragi prijatelji konačno ulovih malo vremena da napravim ovu temu, Počelo je sve jedne hladne januarske večeri 2012 godine, kada je dobri Motorche okupio družinu koju predsednik Alexanto drži već duže vreme na okupu, na druženje u finu kafanicu u srcu Šumadije ... Druženje je bilo sjajno, lepo se jelo pilo, opustili smo se maximalno i 9 meseci kasnije eto rezultata Kako su, uz mene, direktni krivci za ovaj mio događaj gore pomenuti A.A i G.M njima je pripala dužnost , a meni čast da budu kumovi na krštenju mog trećeg sina Alekse. Koristim prilikui da im se još jednom zahvalim na svemu, da pozdravim sve drage prijatelje koji su uveličali moje slavlje i da se izvinim dragim ljudima koje zbog ograničenog prostora prouzrokovanog vremenskihm neprilikama nisam pozvao , a tako bi rado i sa njima proslavio ovaj lepi dan. Par fotki Ceo album Pozdrav svima do sledećeg druženja VOLI VAS BRAT POP 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...