bugiman 729 Napisano Septembar 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Posto je devojka dobila posao u struci u Beogradu, preselio bih se i potreban mi je posao. Najvise bi mi odgovaralo rad sa racunarima....ali ako ima nesto drugo ponudite. Dalibor Đorić Datum rođenja: 25.06.1990.god Mesto rođenja: Austria, Feldkirch Adresa: StojadinaĐorđevića 10 37000 Kruševac Telefon: +381 37 481255 Mobilni telefon: +38163 19 55 121 E-mail: djoricdalibor@gmail.com OBRAZOVANJE ·Srednjamašinsko elektrotehnička škola, Kruševac ( 2005 – 2009 ) oObrazovni profil: Mašinski tehničar zakompjutersko konstruisanje RAD NA RAČUNARU ·Microsoft Word, ·Microsoft Excel, ·Internet, ·pro engineer ·pro desktop LIČNE OSOBINE ·odgovornost, preciznost, marljivost, ·sposobnost upravljanja vremenom, ·sposobnost prilagođavanja novim poslovima. CILJ ZAPOŠLJAVANJA ·Odgovoran posao, sa mogućnošću napredovanja, ·Biti deo uspešnog tima, profesionalnodoprinositi svojim znanjem i veštinama zajedničkom cilju, ·Mogućnost stalnog učenja i usavršavanja. Radno iskustvo ·Planetbike Pokretna traka, sklapanje bicikala ·Kovane ograde Zavarivanje, farbanje, sečenje… OSTALO engleski jezik: srednji nivo, nemački jezik: osnovni nivo ·Vozačka dozvola: A, B kategorije 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 30, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Sine,vidim ovde dosta plusica,na tvoj post,mora da su ti drugari.Prva ti je greska sto juris za devojkom.hehe.Drugo kvalifikacije su ti skromne,ili nisi naveo sve.Instalacija/reinstalacija windowsa je u domenu da moze svako,ne treba nikakvo znanje.Radio si u Planet Bajku,to je vec nesto,na kom mestu si radio,i koliko dugo...Sve to navedi.I nemoj govoriti sta bi ti odgovaralo,vec navedi sto vise poslova koje bi prihvatio...Ovo je drugarska sugestija...Naravno pomogao sam mnoge mlade ljude sa foruma,pa ako budes hteo u ugostiteljstvo,uskoro otvaram daj boze jos jedan restoran. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Septembar 30, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 9. 2013. at 13:31, sashac je napisao: Sine,vidim ovde dosta plusica,na tvoj post,mora da su ti drugari.Prva ti je greska sto juris za devojkom.hehe.Drugo kvalifikacije su ti skromne,ili nisi naveo sve.Instalacija/reinstalacija windowsa je u domenu da moze svako,ne treba nikakvo znanje.Radio si u Planet Bajku,to je vec nesto,na kom mestu si radio,i koliko dugo...Sve to navedi.I nemoj govoriti sta bi ti odgovaralo,vec navedi sto vise poslova koje bi prihvatio...Ovo je drugarska sugestija...Naravno pomogao sam mnoge mlade ljude sa foruma,pa ako budes hteo u ugostiteljstvo,uskoro otvaram daj boze jos jedan restoran. prvo da se zahvalim na sugestije......ma ne jurim ja za njom naprotiv posto smo dugo u vezi moj je predlog bio da nadjemo neki posao u Beogradu...i tako se i osamostalimo ...pokusao sam da prepravim...nadam se da je sad bolje....tj ja sam samo poslao tekst alexanto je prepravio...i zahvaljujem se na tome...... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Septembar 30, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 9. 2013. at 13:31, sashac je napisao: Sine,vidim ovde dosta plusica,na tvoj post,mora da su ti drugari.Prva ti je greska sto juris za devojkom.hehe.Drugo kvalifikacije su ti skromne,ili nisi naveo sve.Instalacija/reinstalacija windowsa je u domenu da moze svako,ne treba nikakvo znanje.Radio si u Planet Bajku,to je vec nesto,na kom mestu si radio,i koliko dugo...Sve to navedi.I nemoj govoriti sta bi ti odgovaralo,vec navedi sto vise poslova koje bi prihvatio...Ovo je drugarska sugestija...Naravno pomogao sam mnoge mlade ljude sa foruma,pa ako budes hteo u ugostiteljstvo,uskoro otvaram daj boze jos jedan restoran. Ja imam malo drugaciji rezon: ljudi koje si zaposlio su tebi podjednako "pomogli" da dodjes do kvalifikovane radne snage. Vidim da Dalibor ima stav "ne biram previse", sto vrlo pozdravljam i smatram da je skroz OK za nekog u njegovim godinama. Ustaolom, najbitnije je krenuti od neceg, osamostaliti se. Jos je i nova sredina, te je utoliko i teze. Stoga preporucujem da se oproba u ugostiteljstvu kad se vec nudi prilika. Mislim da ispunjava uslove. Ali treba napomenuti da je mnogo teze postici rezultate rada u novo-otvorenim lokalima nego tamo gde je posao vec razradjen! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 30, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 9. 2013. at 18:22, machinori je napisao: On 30. 9. 2013. at 13:31, sashac je napisao: Sine,vidim ovde dosta plusica,na tvoj post,mora da su ti drugari.Prva ti je greska sto juris za devojkom.hehe.Drugo kvalifikacije su ti skromne,ili nisi naveo sve.Instalacija/reinstalacija windowsa je u domenu da moze svako,ne treba nikakvo znanje.Radio si u Planet Bajku,to je vec nesto,na kom mestu si radio,i koliko dugo...Sve to navedi.I nemoj govoriti sta bi ti odgovaralo,vec navedi sto vise poslova koje bi prihvatio...Ovo je drugarska sugestija...Naravno pomogao sam mnoge mlade ljude sa foruma,pa ako budes hteo u ugostiteljstvo,uskoro otvaram daj boze jos jedan restoran. Ja imam malo drugaciji rezon: ljudi koje si zaposlio su tebi podjednako "pomogli" da dodjes do kvalifikovane radne snage. Vidim da Dalibor ima stav "ne biram previse", sto vrlo pozdravljam i smatram da je skroz OK za nekog u njegovim godinama. Ustaolom, najbitnije je krenuti od neceg, osamostaliti se. Jos je i nova sredina, te je utoliko i teze. Stoga preporucujem da se oproba u ugostiteljstvu kad se vec nudi prilika. Mislim da ispunjava uslove. Ali treba napomenuti da je mnogo teze postici rezultate rada u novo-otvorenim lokalima nego tamo gde je posao vec razradjen! Od svega napisanog,nisi u pravu ni u jednoj stavci...Ali korektno je da das svoj sud...pozdravljam... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 1, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dalibore, sve super, samo makni te podatke sa "ulice". Adresa, mjesto rodjenja i datum rodjenja su podatci koje je rano, nepotrebno, a opasno da objavis ovako. Mozes npr. da kazes godinu rodjenja i samo Dalibor, a puni CV saljes po potrebi. BIlo bi dosta za bjb. Mozda bi i admini mogli malo da reaguju u ovakvim situacijama. poz i sretno u potrazi 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Octobar 1, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan On 1. 10. 2013. at 0:25, GhostMile je napisao: Dalibore, sve super, samo makni te podatke sa "ulice". Adresa, mjesto rodjenja i datum rodjenja su podatci koje je rano, nepotrebno, a opasno da objavis ovako. Mozes npr. da kazes godinu rodjenja i samo Dalibor, a puni CV saljes po potrebi. BIlo bi dosta za bjb. Mozda bi i admini mogli malo da reaguju u ovakvim situacijama. poz i sretno u potrazi nisam razmisljao u tom smeru jer ne znam sto bi bilo opasno? ako jesto neka neki admin skloni sve sto ne bi trebalo da pise...hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chronomaniac 51 Napisano Octobar 11, 2013 U prolazu, 67 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CBF600s Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko posao za coveka ili samo imate "sugestije". 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezar 7 Napisano Octobar 29, 2013 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma kakva devojka,kakci bakrachi,ti si kolko vidim u austriji....aman,da l si svestan kolko si srecan sto si uopste gore.Ja da sam na tvom mestu nesto bih za oboje trazio gore,kakvo crno dolazenje ovde,pa svi gledaju da odu,placaju papire ne znam kolko para a ti bi da se vracas..svasta. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Octobar 29, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan @Dalibore cesljaj infostud i salji CV @cezar ti slobodno idi pa "gore" savetuj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 30, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan možda pomogne... http://www.sbb.rs/O+nama/266/Zaposli+se+u+SBB.shtml Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Octobar 30, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan daklem ovako: @cezar kako si zakljucio da sam u Austriji? pise da mi je mesto rodjenja a ne prebivaliste. @Urban Cruiser poslao sam na milion CV-a ako me neko bude zvao necu imati pojma ko je @Popsy hvala ti poslacu CV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 30, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 10. 2013. at 10:25, bugiman je napisao: @Popsy hvala ti poslacu CV ne meni nego ovima iz SBBa (znam da imaju otvoren konkurs) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Octobar 30, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 10. 2013. at 11:28, Popsy je napisao: On 30. 10. 2013. at 10:25, bugiman je napisao: @Popsy hvala ti poslacu CV ne meni nego ovima iz SBBa (znam da imaju otvoren konkurs) dabome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Novembar 3, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Vazno je da te pozovu a lako ces ti saznati ko je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Novembar 30, 2013 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Svi ovi poslovi mi se cine, okaci macku o rep. Ovde ces pre da nadjes Boga, nego neki normalan posao, ako nemas vezu, nazalost... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Decembar 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan IvanNBGD je napisao: 1385802289[/url]' post='1573513']Svi ovi poslovi mi se cine, okaci macku o rep. Ovde ces pre da nadjes Boga, nego neki normalan posao, ako nemas vezu, nazalost... Bas tako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Decembar 17, 2013 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj ova dva posla, ako nisi vec video Posao 1 Posao 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Decembar 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan On 17. 12. 2013. at 9:12, PaPaja je napisao: Pogledaj ova dva posla, ako nisi vec video Posao 1 Posao 2 hvala...posalo sam vec.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Decembar 17, 2013 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan On 17. 12. 2013. at 11:51, bugiman je napisao: On 17. 12. 2013. at 9:12, PaPaja je napisao: Pogledaj ova dva posla, ako nisi vec video Posao 1 Posao 2 hvala...posalo sam vec.... A i predlozio bih ti da ako mozes podignes to znanje nemackog jezika koje imas, posto kod nas ima sve vise poslova u IT-u za koje se trazi znanje nemackog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Decembar 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan PaPaja je napisao: 1387282021[/url]' post='1578702'] bugiman je napisao: 1387281094[/url]' post='1578699'] PaPaja je napisao: 1387271522[/url]' post='1578655']Pogledaj ova dva posla, ako nisi vec video Posao 1 Posao 2 hvala...posalo sam vec.... A i predlozio bih ti da ako mozes podignes to znanje nemackog jezika koje imas, posto kod nas ima sve vise poslova u IT-u za koje se trazi znanje nemackog. Sve u svoje vreme....trenutno mi je prioritet posao.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angelos 81 Napisano Decembar 22, 2013 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd - ČAČAČA Motocikl: Honda CB650R Prijavi odgovor kao problematičan Nemas bas neko preevise siroko znanje u IT. Pocni od Sitel-a u Bg sa pozicije support Phone Agenta za Nemacki. Pa ces levelovati kada se malo uhodas, ima tu jos puno da se uci.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 25, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 22. 12. 2013. at 14:56, Angelos je napisao: Nemas bas neko preevise siroko znanje u IT. Pocni od Sitel-a u Bg sa pozicije support Phone Agenta za Nemacki. Pa ces levelovati kada se malo uhodas, ima tu jos puno da se uci.... Ja se iscimao sta ce da letuje na njemackom... sa lemilicom ili na nekoj plazi...kad ono levelovanje u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Januar 22, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujuci Medi M poceo sam da radim....da njega nije bilo verovatno bih jos slao CV u prazno kao i dosad....daklem da se zahvalim i ovde....i potrudicu se da opravdam poverenje koje mi je ukazao......jos jednom HVALA 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Januar 25, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Lepo od kolege! Bas mi je drago da ti je pomogao neko s foruma! Samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...