GORAN_MKD 0 Napisano Septembar 27, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: skopje makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Evo vako nisam novi clan ali redovno pratim ovaj forum ...inace sam iz Makedonije ....imam kawasaki zx6r 1995 godiste ,puko mi je ram i nosio kod raznih majstora oni mi obecaju da ce da ga zavare ali mi ne garantuju za preciznost kazu mi da ce bude kriv ....trazio sam ram ovde kod nas ali niko nema rashodovan takav model ..prvo pitanje mi je dali pasuje ram sa zx9r isto godiste posto jedino takav sam uspeo da nadzem ....drugo pitanje mi je dali negde u sbiji znate neko sto ima takav ram za prodaju ...nadam se da cete mi pomoci zasto mnogo volim ovaj motor preciznije ovaj model ..hvala vam unapred ...ako vam treba slike recite da ubacim .....molim administratora da prebaci temu u garazi pogresio sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Septembar 27, 2013 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-line.co.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1906 Napisano Septembar 27, 2013 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan ili probaj http://forum.bjbikers.com/index.php?/user/2257-havarisan/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Septembar 27, 2013 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Odgovara ti ram od zzr 600,bio je jedan na kupindu iz panceva,200e...preporucujem ti da ne zamaras mozak vec zavaris taj tvoj za 15e i teraj...svi su vareni..to im je boljka.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Septembar 27, 2013 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da nazvoveš tog prodavača. On se inače bavi polovnim delovima ,motorima ima svega i svačeg. Nalazi se jedno 6 km od mene. Moto spirit Srečno sa kupovinom. Pozdrav u Makedoniju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GORAN_MKD 0 Napisano Septembar 27, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: skopje makedonija Prijavi odgovor kao problematičan jos neko da doda ideju neku .daleko mi Slovenija a bogami i S.Mitrovica ...ali taj u Mitrovici svaka cast ,video sam neke njegove radi PROFESIONALAC prije udesa posle udesa sa leve strane vidi se puknatina a sa desne je jos veca od levine strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...