Jump to content

Moto Zajednica

pomoc

Recommended Posts

• U prolazu, 9 postova

Evo vako nisam novi clan ali redovno pratim ovaj forum ...inace sam iz Makedonije ....imam kawasaki zx6r 1995 godiste ,puko mi je ram i nosio kod raznih majstora oni mi obecaju da ce da ga zavare ali mi ne garantuju za preciznost kazu mi da ce bude kriv ....trazio sam ram ovde kod nas ali niko nema rashodovan takav model ..prvo pitanje mi je dali pasuje ram sa zx9r isto godiste posto jedino takav sam uspeo da nadzem ....drugo pitanje mi je dali negde u sbiji znate neko sto ima takav ram za prodaju ...nadam se da cete mi pomoci zasto mnogo volim ovaj motor preciznije ovaj model ..hvala vam unapred ...ako vam treba slike recite da ubacim .....molim administratora da prebaci temu u garazi pogresio sam

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Vikend motociklista, 676 postova
  • Motocikl: Honda pantheon 125..

Odgovara ti ram od zzr 600,bio je jedan na kupindu iz panceva,200e...preporucujem ti da ne zamaras mozak vec zavaris taj tvoj za 15e i teraj...svi su vareni..to im je boljka..

• Svrati ponekad, 400 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition

Probaj da nazvoveš tog prodavača. On se inače bavi polovnim delovima ,motorima ima svega i svačeg. Nalazi se jedno 6 km od mene.

Moto spirit

Srečno sa kupovinom.

Pozdrav u Makedoniju :zdravo:

• U prolazu, 9 postova

jos neko da doda ideju neku .daleko mi Slovenija a bogami i S.Mitrovica ...ali taj u Mitrovici svaka cast ,video sam neke njegove radi PROFESIONALAC :takoje:post-4306-0-25857800-1380316306_thumb.jpg prije udesa post-4306-0-15812900-1380316375_thumb.jpg posle udesa sa leve strane vidi se puknatina a sa desne je jos veca od levine strane

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja