Jump to content

Moto Zajednica

regler honda

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 435 postova
  • Motocikl: Royal Enfild meteor 350

Probaj nekako da stupis sa Joskom u kontakt on je doktor za struju i pravi reglere, sad ne znam za tvoj model vidi sa njim.

Pozdrav Boban.

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 333 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX600F '01

Definitivno covek koji ti treba, evo ti link od kolege,pa u medjuvremenu probaj da nadjes nekog iz BL ko ide cesto za NS (okolina) da ti pokupi od njega, tako ti je najbolje 0takoje.gif

• Podržavam 1

• U prolazu, 1 post

pa nasao sa na ebay-u 29 evrica free shiping isto izgleda kao i moj iz kine je ali mi majstor kaze da se ne zajebavam sa tim kineskim kaze da je on licno imao iskustva da su mu se zapalili....a orginalini ne mogu nigdje da nadjem .....

• Svrati ponekad, 430 postova

Imam nov,orginalni,hondin regler,odgovara za dosta hondinih modela.Iz njega izlaze 5 pinova,verovatno bi neko mogao da ti to namontira.Cena mu je 150e

• U prolazu, 14 postova
  • Motocikl: Honda CBR 600 f4

pa nasao sa na ebay-u 29 evrica free shiping isto izgleda kao i moj iz kine je ali mi majstor kaze da se ne zajebavam sa tim kineskim kaze da je on licno imao iskustva da su mu se zapalili....a orginalini ne mogu nigdje da nadjem .....

Majstori su najjpametniji, velika vecina je u fazonu nemoj narucivati iz Kine, nista ne valja... E pa nije tačno, milion stvari sam narucio bas iz Kine preko Ebay-a i nijednu jedinu zamerku nisam imao, a regler i dan danas sljaka bez ikakvih problema iako je motor kod novog vlasnika... Fazon je u tome što kod nas traze za polovne stvari vise nego da kupis novu stvar da bi zaradili na delu 200-300%. Ja cu i dalje da narucujem iz Kine jer se desetrostruko vise isplati, nego da me deru pojedini preprodavci

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja