Pac88 0 Napisano Septembar 26, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav.... da li neko prodaje regler za hondu hornet 01gp 600 ccm iz banjaluke sam............. POMOC POMOC POMOC :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1428 Napisano Septembar 26, 2013 Svrati ponekad, 435 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj nekako da stupis sa Joskom u kontakt on je doktor za struju i pravi reglere, sad ne znam za tvoj model vidi sa njim. Pozdrav Boban. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Septembar 26, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno covek koji ti treba, evo ti link od kolege,pa u medjuvremenu probaj da nadjes nekog iz BL ko ide cesto za NS (okolina) da ti pokupi od njega, tako ti je najbolje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
razredjivac 2 Napisano Septembar 28, 2013 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600 f4 Prijavi odgovor kao problematičan Naruci sa ebay-a najjeftinije oko 20$ sa postarinom iz kine. Vec neku godinu radi bez problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pac88 0 Napisano Septembar 28, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pa nasao sa na ebay-u 29 evrica free shiping isto izgleda kao i moj iz kine je ali mi majstor kaze da se ne zajebavam sa tim kineskim kaze da je on licno imao iskustva da su mu se zapalili....a orginalini ne mogu nigdje da nadjem ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5948 Napisano Septembar 28, 2013 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Originalni imaš u "Centru S" u Bgd, cena je oko 26000 dinara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Septembar 28, 2013 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Imam nov,orginalni,hondin regler,odgovara za dosta hondinih modela.Iz njega izlaze 5 pinova,verovatno bi neko mogao da ti to namontira.Cena mu je 150e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pac88 0 Napisano Septembar 29, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan uh to mi je malo skupo :)...narucio sam preko e-baya, Iz Njemacke ce da dodje.....79 evrica.... nadam se da ce doci za 15tak dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
razredjivac 2 Napisano Septembar 30, 2013 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600 f4 Prijavi odgovor kao problematičan pa nasao sa na ebay-u 29 evrica free shiping isto izgleda kao i moj iz kine je ali mi majstor kaze da se ne zajebavam sa tim kineskim kaze da je on licno imao iskustva da su mu se zapalili....a orginalini ne mogu nigdje da nadjem ..... Majstori su najjpametniji, velika vecina je u fazonu nemoj narucivati iz Kine, nista ne valja... E pa nije tačno, milion stvari sam narucio bas iz Kine preko Ebay-a i nijednu jedinu zamerku nisam imao, a regler i dan danas sljaka bez ikakvih problema iako je motor kod novog vlasnika... Fazon je u tome što kod nas traze za polovne stvari vise nego da kupis novu stvar da bi zaradili na delu 200-300%. Ja cu i dalje da narucujem iz Kine jer se desetrostruko vise isplati, nego da me deru pojedini preprodavci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...