Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav svima

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova
  • Motocikl: trenutno nema

ja sam pedja ali ortaci iz kraja su mi, jos dok smo se takmicili u pljuvanju i pisanju u dalj, nadenuli nadimak pekile (valjda nisu mogli da se sete niceg drugog jer ni po cemu nisam bio osoben). imam 43 godine, a prvi motor sam, sa velikim zakasnjenjem, poceo da vozim u 14-oj. dobro, to bas i nije bio motor, recimo da je imao dva tocka i pedale koje nisam morao da okrecem (osim kada bih ostao bez goriva)-jawa babeta! uz nesebicne, bolje stojece drugare, provozao sam celu paletu tomosovih modela (automatik, apn, 14 i naravno elektronik), a kasnije i mz, jawu 350 pa cak i jednu hondu cb 200 (sto je u to doba bio poseban plezir). kasnije sam, zahvaljujuci drzavnoj sluzbi, bio u prilici da vozim bmw 25, 45, 75 i 80. to je uticalo i na moje definitivno opredeljenje. mora da bude vazdusara i ima kardan (sto je dobro za kamione valjace i na motoru). dobro mozda ne mora da bude vazdusara ali kardan mora da ima. poslednje sto sam vozio je jedan lep crveni motor (kako bi moja zena rekla) yamaha virago 535, a sada sam (kada sam se nabrao para) u potrazi za bavarcem. nadam se da nisam preterao za pocetak ali kad pocnem nekako mi krene i tesko se kontrolisem. toliko, pozdrav

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 120 postova
  • Motocikl: BMW F650GS Twin (800), BMW G310GS

pozdrav! 0takoje.gif1zdravo.gif

p.s. i moja žena voli "crveni motor" koji se zove Virago 535... a ja bih za promenu Hondu cb500. Videćemo rezultate pregovora za sledeću sezonu1moto3.gif

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja