Pekile 0 Napisano Septembar 25, 2013 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: trenutno nema Prijavi odgovor kao problematičan ja sam pedja ali ortaci iz kraja su mi, jos dok smo se takmicili u pljuvanju i pisanju u dalj, nadenuli nadimak pekile (valjda nisu mogli da se sete niceg drugog jer ni po cemu nisam bio osoben). imam 43 godine, a prvi motor sam, sa velikim zakasnjenjem, poceo da vozim u 14-oj. dobro, to bas i nije bio motor, recimo da je imao dva tocka i pedale koje nisam morao da okrecem (osim kada bih ostao bez goriva)-jawa babeta! uz nesebicne, bolje stojece drugare, provozao sam celu paletu tomosovih modela (automatik, apn, 14 i naravno elektronik), a kasnije i mz, jawu 350 pa cak i jednu hondu cb 200 (sto je u to doba bio poseban plezir). kasnije sam, zahvaljujuci drzavnoj sluzbi, bio u prilici da vozim bmw 25, 45, 75 i 80. to je uticalo i na moje definitivno opredeljenje. mora da bude vazdusara i ima kardan (sto je dobro za kamione valjace i na motoru). dobro mozda ne mora da bude vazdusara ali kardan mora da ima. poslednje sto sam vozio je jedan lep crveni motor (kako bi moja zena rekla) yamaha virago 535, a sada sam (kada sam se nabrao para) u potrazi za bavarcem. nadam se da nisam preterao za pocetak ali kad pocnem nekako mi krene i tesko se kontrolisem. toliko, pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Протомајстор 212 Napisano Septembar 28, 2013 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Београд Motocikl: R 1200 GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gajdar 178 Napisano Septembar 30, 2013 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS Twin (800), BMW G310GS Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav! p.s. i moja žena voli "crveni motor" koji se zove Virago 535... a ja bih za promenu Hondu cb500. Videćemo rezultate pregovora za sledeću sezonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...