Aćimo 1144 Napisano Novembar 7, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je centralni štender isti na modelima RD03 i RD04? Pronašao sam jedan od RD03 povoljno, pa bih da ga ugradim na RD04 ako je moguće? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BANE BROTHERHOOD 0 Napisano Novembar 7, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: BEOGRAD <ZEMUN Motocikl: KAMILA Prijavi odgovor kao problematičan Da li je centralni štender isti na modelima RD03 i RD04? Pronašao sam jedan od RD03 povoljno, pa bih da ga ugradim na RD04 ako je moguće? Hvala. pazi koliko ja znam za rd 04 i rd 07 nisu ni priblizno isti a sto se tice rd 03 i rd 04 verovatno su gospoda kosooki iz honde smislili neku smicalicu da bi ih napravili razlicitima.a sto se tice centralnog stendera ima moj drugar originalni za rd 04 na prodaju i nije nesto skupa cifra ostao mu od njegove afrike pa ako se dogovorite onda pada neko picence za mene kao iskusnog provodaziju aaaaa :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Novembar 7, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Afrikaneri, paz'te brata Italijana kako tera twinku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
twin 2 Napisano Novembar 7, 2010 U prolazu, 23 postova Lokacija: ZG Motocikl: HONDA AFRICA TWIN RD03 (1988), TOMOS CLS 15 (1978) Prijavi odgovor kao problematičan Da li je centralni štender isti na modelima RD03 i RD04? Pronašao sam jedan od RD03 povoljno, pa bih da ga ugradim na RD04 ako je moguće? Hvala. koliko mi je poznato razmak od zemlje na rd03 je veći od rd04... ja nigdje ne mogu naći centralni za rd03 pa ako je ikako moguće da mi pošalješ podatke za taj koji si našao. hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Novembar 8, 2010 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam nasao na ovom Italijanskom sajtu cene nasih motora http://www.moto.it/moto-usate/honda/africa-twin-xrv-750/index.html?d=0&o=2 zato sad ne bi prodao moj motor ni za 5.000 Evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Novembar 8, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan zato sad ne bi prodao moj motor ni za 5.000 Evra. Dobro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Novembar 9, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je centralni štender isti na modelima RD03 i RD04? Pronašao sam jedan od RD03 povoljno, pa bih da ga ugradim na RD04 ako je moguće? Hvala. koliko mi je poznato razmak od zemlje na rd03 je veći od rd04... ja nigdje ne mogu naći centralni za rd03 pa ako je ikako moguće da mi pošalješ podatke za taj koji si našao. hvala! Može glava za glavu ako si zainteresovan. Poručio ovaj za RD03 pa ako ne ide da ga ne bi modifikovao, trampa dolazi u obzir. A ti se potrudi da nađeš za RD04. Pozdrav i hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
twin 2 Napisano Novembar 9, 2010 U prolazu, 23 postova Lokacija: ZG Motocikl: HONDA AFRICA TWIN RD03 (1988), TOMOS CLS 15 (1978) Prijavi odgovor kao problematičan Da li je centralni štender isti na modelima RD03 i RD04? Pronašao sam jedan od RD03 povoljno, pa bih da ga ugradim na RD04 ako je moguće? Hvala. koliko mi je poznato razmak od zemlje na rd03 je veći od rd04... ja nigdje ne mogu naći centralni za rd03 pa ako je ikako moguće da mi pošalješ podatke za taj koji si našao. hvala! Može glava za glavu ako si zainteresovan. Poručio ovaj za RD03 pa ako ne ide da ga ne bi modifikovao, trampa dolazi u obzir. A ti se potrudi da nađeš za RD04. Pozdrav i hvala. dogovoreno, ti probaj, ako ide onda znaći da i od rd04 ide na rd03! ako ne, nabavit ću za rd04 pa trampimo. hvala tebi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcoHonda 76 Napisano Novembar 13, 2010 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Africa Twin , Kawasaki VN 1500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan i meni treba centralni za rd 04 aco honda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 13, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Poručio ovaj za RD03 pa ako ne ide da ga ne bi modifikovao, trampa dolazi u obzir. A ti se potrudi da nađeš za RD04. Pozdrav i hvala. Ide i na četvorku, samo ćeš malo više da se potrudiš dok ga nabaciš. Mislim da je za četvorku malo kraći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Novembar 13, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Poručio ovaj za RD03 pa ako ne ide da ga ne bi modifikovao, trampa dolazi u obzir. A ti se potrudi da nađeš za RD04. Pozdrav i hvala. Ide i na četvorku, samo ćeš malo više da se potrudiš dok ga nabaciš. Mislim da je za četvorku malo kraći. Hvala Kepo brate moj. Mislio sam da nikada neću dobiti odgovor. Za dizanje ne brini ima snage i volje, samo da stigne i da ga montiram. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1809 Napisano Novembar 13, 2010 Drug član, 1694 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Male prerade na Afrikama.... Tripmaster Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 13, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Mladoženja čuvaj ledja, nemoj mnogo da potežeš 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 13, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Male prerade na Afrikama.... Tripmaster Urađeno kod majstor Joške! Radi sjajno. Dodatno, ružna žuta sijalica zamenjena belom LED diodom i sada je display mnooogo čitljiviji i lepše izgleda! Takođe zamenjene sve sijalice u kontrolnoj tabli sa LEDovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popaj 483 Napisano Novembar 14, 2010 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Jedan lep skok http://www.youtube.com/watch?v=xM1wE6ipOgo&feature=player_embedded i jedna lepa voznja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcoHonda 76 Napisano Novembar 16, 2010 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Africa Twin , Kawasaki VN 1500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan mozeli objasnjenje kolike su razlike bilo pozitivne ili negativne za rd 03 rd 04 i rd 07 mislim medjusobno izmedju njih sta je kod koje bolje koja ima vise ili manje mana neka ima hladnjak i za ulje neka ne ona ima tri diska druga samo dva itd poz aco honda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Novembar 16, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Procitaj prvi post u temi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
artic cat 2 Napisano Novembar 19, 2010 U prolazu, 63 postova Lokacija: Kolasin Montenegro Motocikl: africa twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna da mi objasni za dimenziju gume-treba mi 90/90/21 a prodavac mi je donio 2.75/21 i ubijedio me da je to ista dimenzija.Cini mi se da je uza ali dok je ne stavim na felnu ne mogu procijeniti.Da li je to ustvari ista velicina gume,hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Novembar 20, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan To je ta. Probaj da izguglas... Primer: http://www.mitas.eu/index.php?stranka=400&scid=54&action=Search&PHPSESSID=aeda5247435a2d297119c7f77220d98d Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Novembar 20, 2010 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Goooooosoooooooooooo .. Ima li nekih pomaka i fotki u vezi upgrade-a ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 20, 2010 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Goooooosoooooooooooo .. Ima li nekih pomaka i fotki u vezi upgrade-a ? Ma nista taj ne radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 20, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bio ja kod njega u garaži nedavno. Pa... radi se! Čekamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rope34 12 Napisano Novembar 21, 2010 Svrati jednom-dvaput nedeljno, 78 postova Lokacija: Srbija, Subotica Motocikl: Suzuki DR800s BIG (SR42) Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi u vezi centralnog stendera, ako sam dobro video ima osovina koja prolazi kroz njega, e sad da li se prilikom vadjenja osovine otpustaju i neki delovi zadnjeg ogibljenja tj. da li ona prolazi kroz neki deo ogibljenja? U pitanju je RD03.. Jos jedno pitanje. Vidjao sam (na slikama samo doduse) RD03 modele sa crvenim "harmonikama" na prednjim vilama, pa me zanima da li su to modeli za neko posebno trziste. Pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Novembar 21, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Osovina centralnog stendera ne dotice ni jedan deo vesanja. Prolazi kroz uske namenski postavljene za stender, a i kroz sam stebder. Imam negde snimak Afrike odozdo, pa mogu da okacim. Sve originalne "harmonike" su plave, ako je u drugoj boji to je aftermarket. BTW, ovaj rd03 na slici izgleda fantasticno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rope34 12 Napisano Novembar 21, 2010 Svrati jednom-dvaput nedeljno, 78 postova Lokacija: Srbija, Subotica Motocikl: Suzuki DR800s BIG (SR42) Prijavi odgovor kao problematičan Osovina centralnog stendera ne dotice ni jedan deo vesanja. Prolazi kroz uske namenski postavljene za stender, a i kroz sam stebder. Imam negde snimak Afrike odozdo, pa mogu da okacim. Sve originalne "harmonike" su plave, ako je u drugoj boji to je aftermarket. BTW, ovaj rd03 na slici izgleda fantasticno! Znaci nema veze, onda utoliko lakse pri skidanju. Hvala! Slika je inace sa xrv.co.uk. Pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...