Jump to content

Moto Zajednica

Honda Africa Twin

Recommended Posts

• Drug član, 1531 postova
  • Motocikl: XRV 750, TZR 125

Da li je centralni štender isti na modelima RD03 i RD04? Pronašao sam jedan od RD03 povoljno, pa bih da ga ugradim na RD04 ako je moguće? Hvala.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 179 postova
  • Motocikl: KAMILA

Da li je centralni štender isti na modelima RD03 i RD04? Pronašao sam jedan od RD03 povoljno, pa bih da ga ugradim na RD04 ako je moguće? Hvala.

pazi koliko ja znam za rd 04 i rd 07 nisu ni priblizno isti a sto se tice rd 03 i rd 04 verovatno su gospoda kosooki iz honde smislili neku smicalicu da bi ih napravili razlicitima.a sto se tice centralnog stendera ima moj drugar originalni za rd 04 na prodaju i nije nesto skupa cifra ostao mu od njegove afrike pa ako se dogovorite onda pada neko picence za mene kao iskusnog provodaziju aaaaa :moto3: :moto3: :moto3:

• U prolazu, 23 postova
  • Motocikl: HONDA AFRICA TWIN RD03 (1988), TOMOS CLS 15 (1978)

koliko mi je poznato razmak od zemlje na rd03 je veći od rd04... ja nigdje ne mogu naći centralni za rd03 pa ako je ikako moguće da mi pošalješ podatke za taj koji si našao. hvala!

koliko mi je poznato razmak od zemlje na rd03 je veći od rd04... ja nigdje ne mogu naći centralni za rd03 pa ako je ikako moguće da mi pošalješ podatke za taj koji si našao. hvala!

Može glava za glavu ako si zainteresovan. Poručio ovaj za RD03 pa ako ne ide da ga ne bi modifikovao, trampa dolazi u obzir. A ti se potrudi da nađeš za RD04. Pozdrav i hvala.

• U prolazu, 23 postova
  • Motocikl: HONDA AFRICA TWIN RD03 (1988), TOMOS CLS 15 (1978)

Može glava za glavu ako si zainteresovan. Poručio ovaj za RD03 pa ako ne ide da ga ne bi modifikovao, trampa dolazi u obzir. A ti se potrudi da nađeš za RD04. Pozdrav i hvala.

dogovoreno, ti probaj, ako ide onda znaći da i od rd04 ide na rd03! :D ako ne, nabavit ću za rd04 pa trampimo. hvala tebi! :takoje:

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

Poručio ovaj za RD03 pa ako ne ide da ga ne bi modifikovao, trampa dolazi u obzir. A ti se potrudi da nađeš za RD04. Pozdrav i hvala.

Ide i na četvorku, samo ćeš malo više da se potrudiš dok ga nabaciš. Mislim da je za četvorku malo kraći.

Poručio ovaj za RD03 pa ako ne ide da ga ne bi modifikovao, trampa dolazi u obzir. A ti se potrudi da nađeš za RD04. Pozdrav i hvala.

Ide i na četvorku, samo ćeš malo više da se potrudiš dok ga nabaciš. Mislim da je za četvorku malo kraći.

Hvala Kepo brate moj. Mislio sam da nikada neću dobiti odgovor. Za dizanje ne brini ima snage i volje, samo da stigne i da ga montiram. Pozdrav.

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

Male prerade na Afrikama....

Tripmaster

Urađeno kod majstor Joške! Radi sjajno. Dodatno, ružna žuta sijalica zamenjena belom LED diodom i sada je display mnooogo čitljiviji i lepše izgleda! Takođe zamenjene sve sijalice u kontrolnoj tabli sa LEDovima.

• Svrati ponekad, 102 postova
  • Motocikl: Honda Africa Twin , Kawasaki VN 1500 Classic

mozeli objasnjenje kolike su razlike bilo pozitivne ili negativne za rd 03 rd 04 i rd 07 mislim medjusobno izmedju njih sta je kod koje bolje koja ima vise ili manje mana neka ima hladnjak i za ulje neka ne ona ima tri diska druga samo dva itd poz aco honda

• U prolazu, 63 postova
  • Motocikl: africa twin rd04

Ko zna da mi objasni za dimenziju gume-treba mi 90/90/21 a prodavac mi je donio 2.75/21 i ubijedio me da je to ista dimenzija.Cini mi se da je uza ali dok je ne stavim na felnu ne mogu procijeniti.Da li je to ustvari ista velicina gume,hvala.

• Svrati jednom-dvaput nedeljno, 78 postova
  • Motocikl: Suzuki DR800s BIG (SR42)

Ljudi u vezi centralnog stendera, ako sam dobro video ima osovina koja prolazi kroz njega, e sad da li se prilikom vadjenja osovine otpustaju i neki delovi zadnjeg ogibljenja tj. da li ona prolazi kroz neki deo ogibljenja? U pitanju je RD03..

Jos jedno pitanje. Vidjao sam (na slikama samo doduse) RD03 modele sa crvenim "harmonikama" na prednjim vilama, pa me zanima da li su to modeli za neko posebno trziste. :)

cUeOs_fsp012013.jpg

Pozz!

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Osovina centralnog stendera ne dotice ni jedan deo vesanja. Prolazi kroz uske namenski postavljene za stender, a i kroz sam stebder. Imam negde snimak Afrike odozdo, pa mogu da okacim.

Sve originalne "harmonike" su plave, ako je u drugoj boji to je aftermarket.

BTW, ovaj rd03 na slici izgleda fantasticno!

• Svrati jednom-dvaput nedeljno, 78 postova
  • Motocikl: Suzuki DR800s BIG (SR42)

Osovina centralnog stendera ne dotice ni jedan deo vesanja. Prolazi kroz uske namenski postavljene za stender, a i kroz sam stebder. Imam negde snimak Afrike odozdo, pa mogu da okacim.

Sve originalne "harmonike" su plave, ako je u drugoj boji to je aftermarket.

BTW, ovaj rd03 na slici izgleda fantasticno!

Znaci nema veze, onda utoliko lakse pri skidanju. Hvala! Slika je inace sa xrv.co.uk.

Pozz!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja