SHUM@Rz 104 Napisano April 1, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj na TA ces izgledati kao da si uzeo motor od mladjeg brata e jbg sad.......... sta onda?????????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano April 1, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Ma ja to malo Dzima bota cimam ;D AT ima sasvim dovoljno snage za svoju namjenu a ova sto je od Ace ti je sigurno dobra (pogledaj samo kako je sredio ono traktorche Xl ) Srecna kupovina! video, ako ne bude nista od ove........ nadam se njoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano April 1, 2010 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Ma ja to malo Dzima bota cimam ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano April 1, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj na TA ces izgledati kao da si uzeo motor od mladjeg brata e jbg sad.......... sta onda?????????? ja sam 192 i koji kilogram vise, meni je AT na ivici da bude mala, a kad sednem na TA izgledam kao slon na bicikli, ako si svestan svog ne znanja i ako se ne kurcis, ne vidim razlog zasto ne bi mogao odmah na AT, na manjem motoru ces mozda lakse savladati tehniku voznje, ali mozes i na AT, samo polako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 1, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj Ma ja to malo Dzima bota cimam ;D AT ima sasvim dovoljno snage za svoju namjenu a ova sto je od Ace ti je sigurno dobra (pogledaj samo kako je sredio ono traktorche Xl ) Srecna kupovina! video, ako ne bude nista od ove........ nadam se njoj Nije nametanje Acine Afrike, al proveren motor je druga price nego kad kupujes macku u dzaku. Mi se sa Acom vozimo godinama, i o tom motoru se sve zna. Kada sam kupovao meni motor, prva i osnovna stvar je bila da se kupuje poznat motor, a ne tamo neki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano April 1, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan da se nadovezhem: uzeo sam RD07 1993 i u prve dve nedelje imanja istog radim sledece stvari: Odjava, prenos i registracija oko 250€ CDI 160-200€ Regler 50-90€ Pinjon 20€ Neutral Switch 20€ Ulja 50€ Lezhajevi 30€ Servis (shtelovanja, chishcenja,...) oko 150€ malo kasnije i ovo: Lanac i lanchanik 150€ Gume 200€ Bochni koferi Centralni shtender 50€ najbolji motor je poznat motor... veruj mi... ja ovaj moj, kada ga budem izgustirao, prodajem iskljuchivo u okviru "porodice" jer ce sve biti pretresheno na njemu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 1, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Oko 190 i 95 kg, sto se tice visine i tezine, snage ima dovoljno. Ako imaš u glavi, pa se nečeš qrčiti preko svojih mogućnosti, slobodno uzmi AT. Meni je AT drugi motor, pre nje sam 5 meseci vozio Shadow, koji nema veze sa AT-om, što se tiče načina upravljanja. Sa Afrikom sam morao sve učiti ponovo. I.... ništa strašno samo polako.. SRETNA KUPOVINA! P.S. I moj glas ide za provereni motor.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano April 2, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan @ rusic Jel ima nesto da nemoras da menjas? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano April 2, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan zhta znam.... mislim da su migavci u funkciji vazhno je da leo vince grmi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano April 6, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan sad se setih... kad mi je vec motor otishao kod doktora da odradim i preventivnu zamenu pumpe za gorivo... ko prodaje / donosi Facet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano April 6, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ne moras da stavljas facet, jeftinija varijanta je da ubacis relej i onda on odradjuje posao umesto platina na pumpi, koje u stvari i crkavaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano April 7, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan vidish, nisam bio upucen u to... jeftinije je reshenje u svakom sluchaju... nashao sam i ovaj pdf: http://www.xrv.org.uk/media/fuelpumpXRV750.pdf sve je lepo objashnjeno... gde da kupim ovaj relej? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6220 Napisano April 7, 2010 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ne otvara link? A rele može bilo koji, imam ja u krajnjem slučaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanboka 3 Napisano April 7, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj da se nadovezhem: uzeo sam RD07 1993 i u prve dve nedelje imanja istog radim sledece stvari: Odjava, prenos i registracija oko 250€ CDI 160-200€ Regler 50-90€ Pinjon 20€ Neutral Switch 20€ Ulja 50€ Lezhajevi 30€ Servis (shtelovanja, chishcenja,...) oko 150€ malo kasnije i ovo: Lanac i lanchanik 150€ Gume 200€ Bochni koferi Centralni shtender 50€ najbolji motor je poznat motor... veruj mi... ja ovaj moj, kada ga budem izgustirao, prodajem iskljuchivo u okviru "porodice" jer ce sve biti pretresheno na njemu... izem ti motor u koji platis 4500e i jos spucas 1000e u njega da bi mogao da ga vozis, ja bi ga zapalio benzinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano April 7, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan @bojanboka 3100€ + CDI + Regler da bih mogao da ga vozim... + sve ostalo da bih bio miran cele sezone... prvi sledeci motor koji bih vozio posle afrike koshta 11k €... a onaj posle njega 14k €... i nisam imao previshe izbora... @Arakis radi link, samo desnim dugmetom i save as... a evo josh par reshenja: http://www.xrv.org.uk/forums/africa-twin/44700-fuel-pump-recap.html#post448558 u ovom postu je lik super ilustrovao celu proceduru slikama i video fajl kako sve to radi... i instalacija facet-a: http://www.xrv.org.uk/forums/bike-tech/9462-facet-fuel-pump-installation-long.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoljuba 29 Napisano April 13, 2010 U prolazu, 34 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: CBR1000F DUAL Prijavi odgovor kao problematičan afrika rd03..znam da je bilo negde na forumu reci o zicama na felni,njihovoj zameni, izradi i sl.ne mogu da pronadjem, a treba mi par zica, ispravljam felnu, pa za svaki slucaj...ako ima neko ideju gde je to, ili nekog iskustva o ispravljanju i ko to radi dobro, molim da ga podeli..hvala unapred..pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano April 13, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Javi se clanu PeterPan, lepo radi felne, a mozda moze da nadje i neku zicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoljuba 29 Napisano April 13, 2010 U prolazu, 34 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: CBR1000F DUAL Prijavi odgovor kao problematičan hvala.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popaj 485 Napisano April 14, 2010 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da je neko skoro pitao da li ima Africa na prodaju Evo nasao sam jedan ocuvan primerak: http://www.cycletrader.com/find/listing/2000-HONDA-XRV750-AFRICA-TWIN-96297048 Cena - prava prilika Jedina nezgodna stvar je sto motor mora da se prebaci preko bare. PS pa onda jos neko da mi kaze kako su ovde naduvane cene za Afriku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 14, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ako cujete da se prodaje rd07 u odlicnom stanju!! Javite! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 14, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, ako bude istina, od ponedeljka ću biti vlasnik jedne super očuvane RD07 ... moja RD03 će ići u oglase... DRŽITE MI PALČEVE!!! Još nikada nisam kupovao motor bez para. Ovo će biti presedan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popaj 485 Napisano April 15, 2010 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Kepo, ako bude istina, od ponedeljka ću biti vlasnik jedne super očuvane RD07 ... moja RD03 će ići u oglase... DRŽITE MI PALČEVE!!! Još nikada nisam kupovao motor bez para. Ovo će biti presedan ;D jager, ajde trazi mu da ti da motor u subotu na probu pa da mozemo svi da ga vidimo na skupu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 15, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Kepo, ako bude istina, od ponedeljka ću biti vlasnik jedne super očuvane RD07 ... moja RD03 će ići u oglase... DRŽITE MI PALČEVE!!! Još nikada nisam kupovao motor bez para. Ovo će biti presedan ;D Ohoho, masala ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 15, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj jager, ajde trazi mu da ti da motor u subotu na probu pa da mozemo svi da ga vidimo na skupu Problem je što sam ja na putu, a stižem u Suboticu u noći izmedju petka i subote. U subotu ujutro u 7 je polazak. Jednostavno nema vremena za preuzimanje motora. Najjednostavnije mi je sesti na stari motor, pa doći bez trzavica. No, bez sekirancije, biće prilike i za novu mašinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 15, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj jager, ajde trazi mu da ti da motor u subotu na probu pa da mozemo svi da ga vidimo na skupu Problem je što sam ja na putu, a stižem u Suboticu u noći izmedju petka i subote. U subotu ujutro u 7 je polazak. Jednostavno nema vremena za preuzimanje motora. Najjednostavnije mi je sesti na stari motor, pa doći bez trzavica. No, bez sekirancije, biće prilike i za novu mašinu daj bar sličicu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...