Čeh 1009 Napisano Octobar 9, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan uglavnom bavim se glupostima dok chekam uplatu kojom pazarim afriku I ja čekam tu uplatu... Samo što je nema ni u najavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Octobar 9, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan eheheh simptomatichno glupa zemlja i sve 3k evra delta, 5,6k evra takovo osiguranje... i tako vec godinu dana... ali kao, kulminiraju stvari.. mozhda zavrshimo ove godine tu naplatu... i onda brmmmmm... u medjuvremenu mozhemo na pivoooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 9, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pokušajte da uporedite vrednost.. Ova Xantija...'98g koliko je tada koštala? A sada joj je cena, steroj 10g. 3800e i nije fiksna! Od opreme,Xantia ima sve sto je tad mogla da ima:klimu,ABS,4x air bag,kodirani kljuc (oba primerka i kod karticu),svetla za maglu,el retrovizori,podizaci,i ne znam sta sve jos...fabrički plin, reg. još 1g i + 8 guma!! Ja sam ovakvu ali sivu kupio pre godinu i po (tada je bila 4500e ali ko je znao da ce kriza) ali priznajem da bi se bolje osećao da sam uzeo neki auto do 1000e, samo za zimu a za te pare uzeo RD 07. i još bi mi ostalo! Kako sada odrediti cenu Africi iz '98g kada za cca 3500e. možete pazariti ovakav auto!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Octobar 9, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da nisam usamljen u glavobolji inache, super auto... vozi ga i zakarus... hidraulika me je kupila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 9, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ali primeti...takve su pre godinu i po, dve koštale 4500-5000e ali zbog svega 'ovog' cena je pala na 3500e a Afrika i sada košta koliko tada! Inace, zato sam i uzeo AT jer je udobna ko Xantia...još moje sedište 'odrađeno' mekše i šire! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Octobar 9, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Dajte ljudi da sacuvamo ovu temu za motor i stvari vezane za motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 9, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Važi se, valjda neće biti teško moderatoru da dva puta klikne na moj OT...Zapravo, želja mi je bila da dam na ceni našoj kraljici! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 9, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zapravo i nije bio neki značajni offtopic... Poređenje cene Afrike i Xantie mi je i dalje u domenu motora...... čisto da ljudi steknu osećaj vrednosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 10, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Setih se kada sam kao klinac turpijao vrh tranzistora BC kako bih dobio foto-senzor! Mnogima od nas ponekad ili uopšte, ne pali se zelena lampica, pokazatelj lera...i zadnju nožnu kada pritisnem, mikro prekidac ne upali stop-svetlo! Da li se ti prekidaci daju popraviti, da li su možda stopljeni pa se moraju samo menjati, da li su skupi, ima li zamenskih ako nema originala...mnogo pitanja ali ako možete odgovorite...zanimace mnoge! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Octobar 10, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Prelistaj ovu temu sve smo to vec objasnjavali. Neutral mikroprekidac 20 Eura, zamena 15 min. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 10, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ova stranica ima 20 postova x 72 str koliko ima tema = cca 1400 x 1 min po postu =bezmalo 24h čitanja bez prestanka, bez spavanja...ili 3 puna radna dana!!! Razmišljaj malo o tome.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Octobar 10, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ova stranica ima 20 postova x 72 str koliko ima tema = cca 1400 x 1 min po postu =bezmalo 24h čitanja bez prestanka, bez spavanja...ili 3 puna radna dana!!! Razmišljaj malo o tome.... Zemunac, sreca u nesreci je da bar vremena imas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 10, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan :D :D :D :D :D Jaoj, kada boli vreme je nafveći neprijatelj!! Šalimo se, šta drugo da radimo... Upravo koristim priliku da prelistam i teme drugih motora i što više čitam, više cenim Afriku...Stvarno, ne šalim se...najviše taj odnos uloženo-dobijeno!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Octobar 12, 2009 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Prepisaću ovde svoj oglas. Verujem da će interesovati Sektu. Daklen - na prodaju/menjažu, origunalni i neoštećeni, Touratech Zega nosači kofera za Afriku Twin XRV650 RD03. O kvalitetu nije potrebno posebno govoriti. Jednostavno - the best money can buy! Slike istih možete videti na: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=21808.220 Razlog prodaje je što sam sa RD03 prešao na RD07A, na koji, nažalost, ne pašu ovi nosači, a da nešto ''budžim'' - grehota. Nosači za RD03 se više ne proizvode i znam da će nekome značiti da ih dobije u originalu. Cenim ih 114EUR. Fiksno. Evo računice - u katalogu Touratech-a nosači za RD07 koštaju 214EUR. Dakle, spustio sam cenu okruglo 100EUR za stvar koja se više ne može kupiti u radnji i koja se veoma teško nalazi čak i u inostranstvu. Jasno, idealno bi bilo da se zamenim sa nekim koji ima Turatech nosače za RD07 ili RD07A, a trebaju mu nosači za RD03. Naravno, u obzir dolazi samo Touratech u originalnom stanju (bez varenja, budževina itd). Ako je neko zainteresovan može me nazvati na 046 329 2578 ili na mail matija.kujundzic@gmail.com Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Octobar 12, 2009 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sorry za off .. Samo da kazem ovde poshto nikako da te uhvatim "na ulici" .. Komsho chestitke za makinu .. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Octobar 13, 2009 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Fala komsho! Lepo je videti dve afrike na 1 mestu. Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Octobar 14, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Proshlog vikenda se vozali i naleteli na veselu druzhinu... nice, very nice super mi je onaj "zhig" na tanku... africhka kraljica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Octobar 14, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan super mi je onaj "zhig" na tanku... africhka kraljica http://www.africanqueens.de/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Octobar 14, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan E video sam ovu AT za reli spremnu, koliko li je kostalo da se ubudzi road-book i ostalo ako neko zna... vidim i da je prepravljen skid plate, bravo!!! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 14, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ala sam ja prolupao, pa meni nema lepše od 'frike...evo gledam ovo KTMa, ma nisam ljubitelj takvih endura, svi smo različiti--- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 15, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko objasnjenje za ove cene? http://www.subito.it/africa-twin-rd03-aosta-7255457.htm http://www.subito.it/africa-twin-650-anno-88-roma-7348643.htm http://www.subito.it/honda-africa-twin-650-verona-6565386.htm http://www.subito.it/africa-twin-650-lecce-7432661.htm http://www.subito.it/africa-twin-storica-650-89-buone-codizioni-taranto-7520627.htm http://www.subito.it/africa-twin-650-latina-7726232.htm http://www.subito.it/yhonda-africa-twin-650-hrc-sassari-7653798.htm http://www.subito.it/africa-twin-rd03-viterbo-8169187.htm http://www.subito.it/honda-africa-twin-650-cagliari-7986617.htm http://www.subito.it/africa-twuin-650-forli-forli-cesena-6104871.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Octobar 15, 2009 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko objasnjenje za ove cene? HRC ...RULES ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 15, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ova moja je uvezena iz 'Talije pre par godina i tip koji ju je kupio mi preneo vlasništvo tako da smo prazgovarali....Kaže da su tamo slične cene RD3 i RD4, osim poslednjih nekoliko god. četvorke. Cene su sada od 2-2500e. Dobre idu iz ruke u ruke osim ako nisu preskupe kao ova od 33000 ili ova druga od 35000e! One i sve ostale prosečne idu na oglas. Jesu tamo oko 2200-2300e u proseku ali su održavane i kad je uzmeš kažu ti, treba da izvršiš zamenu toga i toga i tačka...sve ostalo je redovno servisirano. E sada, naši odu, kupe i deru je ovde 3-4 godine sa min. ulaganjem i prodaju je po min. cenama pa se čudimo kako su dosta jeftinije nego preko a iste starosti...Km mi samo nije jasna jer ispade u proseku da su išle par hiljada godišnje a Italija je sunčanija i toplija za vožnju od Srbije!? Recimo 50000km za 20 godina!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 15, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma hajde molim te, pa ne veruješ valjda u te bajke oko kilometraže?! .... Ja kada sam mogu RD03 kupovao, na satu je stajalo 39000 .... KAKO DA NE! Možda 139000 ... ali i pored toga ide ko luda Jedino ako uz motor dobiješ uredno vođenu servisnu knjižicu overenu u ovlašćenom servisu, možeš da budeš koliko-toliko siguran u verodostojnost kilometraže koju sat pokazuje... Pa i stranci znaju da okače sajlu na bušilicu, zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Octobar 15, 2009 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kakvu busilicu, tako rade paceri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...