GS 249 Napisano Februar 5, 2009 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko mozda ima neki nacrt ili fotografiju centralnog stendera od rd 07 neka ga stavi ovde! Planiram ovih dana da pravim stender , izgleda komplikovan , nemam nikog u blizini da pregledam. Unapred hvala ! ( ;D ;D "unapred" pocinjem polako sa vama da ucim ekavski! ;D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Februar 5, 2009 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ne dize se na snagu ima tu tehnike . Staneš na stender, a ima te ;D, zanci da ti je noga na stenderu, a druga odigunuta od tla, desnom rukom za rukohvat i samo cimnes nazad. Kad se uvezbas ici ce jednom rukom. Verujem da postoji tehnika... Naravno da sam stao nogom na stender, ali je rukohvat dosta pozadi, a ona dugacka, pa dok dohvatim jednom rukom do volana, a drugom do rukohvata... U svakom slucaju, slatke muke - odusevljen sam postojanjem stendera na mom motoru. Mnogo lakse za bilo kakav rad. (Kad kazem rukohvat govorim o nosacu kofera, drugog bocnog rukohvata nema!) E Lalajko, da nije tebi ona malo velika Salu na stranu, i ja sam bio u istom problemu pri prvom pokusaju dizanja na stender. Znaci kao sto je receno; levom nogom na stender, levom rukom vuci centralnu precku volana ka nazad, a desnom uhvatiti za nosac kofera. Ne znam da li imas bocne nosace kofera, ali precka koja drzi donji deo bocnog nosaca vezanim za fudastere meni znacajno olaksava dizanje na centralni posto uhvatim bas za nju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes misliti koliko smo, na putu, onako natovareni, radovali svakom podmazivanju lanca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Februar 5, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko mozda ima neki nacrt ili fotografiju centralnog stendera od rd 07 neka ga stavi ovde! Planiram ovih dana da pravim stender , izgleda komplikovan , nemam nikog u blizini da pregledam. Unapred hvala ! ( ;D ;D "unapred" pocinjem polako sa vama da ucim ekavski! ;D) http://www.mo-tech.de/anbauanleitungen/hps_01_023_100.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Februar 5, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan E jes vala, ja mislio da nesto nije u redu kad mi tako tesko ide na centralni... uff sad ste mi olaksali muku ;D Misli da bi lakse islo da je ona polugica na koju stanes bila maaalo duza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Februar 6, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i laksi nacin podizanja motora na centralni stender.Desnom nogom stanes na stender,a desnom rukom uhvatis nosac zadnjeg nogostopa.Desnom rukom podizes motor uvis i vuces nazad,a desnim kolenom guras ruku.Na ovaj nacin jednom rukom mozes podici motor.Prvi trzaj idite do pola,a drugi do kraja.Videcete veoma lako i sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Februar 6, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Ima i laksi nacin podizanja motora na centralni stender.Desnom nogom stanes na stender,a desnom rukom uhvatis nosac zadnjeg nogostopa.Desnom rukom podizes motor uvis i vuces nazad,a desnim kolenom guras ruku.Na ovaj nacin jednom rukom mozes podici motor.Prvi trzaj idite do pola,a drugi do kraja.Videcete veoma lako i sigurno. Ja to isto radim i izuzetno je lako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 6, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo Aca-pn mi napravio kreš-bar pa ga ja danas na brzinu ofarbao i montirao i izgleda vako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 6, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ubio se za montazu Scottoilera! Nego jedno pitanje. Kad se montira crashbar na onaj centralni zavrtanj sa strane (nosac motora), kako se taj zavrtanj vadi napolje? Hoce li motor da se pomera kad se izvadi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Februar 6, 2009 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Evo Aca-pn mi napravio kreš-bar pa ga ja danas na brzinu ofarbao i montirao i izgleda vako Šteta, e baš mi je žao, pošto je moj bolji, isto made by Aca-PN Co. i to model Rudged Superior™ Šalim se malo, danas sam pripremio moj primerak za plastifikaciju, nosim sutra - trebalo bi da kosta oko 1000 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6427 Napisano Februar 6, 2009 Enduraš, 6392 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A tek da vidite moj, on je tek najbolji Danas ga ofarbao, za vikend ga montiram pa cete da vidite kako stoji crven krasbar na africi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 6, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan A tek da vidite moj, on je tek najbolji Danas ga ofarbao, za vikend ga montiram pa cete da vidite kako stoji crven krasbar na africi heheh videli smo, koliko se secam Veve ima crveni crashbar... Mozes li da izbegnes dabude crven? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Februar 6, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Nego jedno pitanje. Kad se montira crashbar na onaj centralni zavrtanj sa strane (nosac motora), kako se taj zavrtanj vadi napolje? Hoce li motor da se pomera kad se izvadi? Ovo su dva pitanja a ne jedno ;D odgovori: Bez problema Ni teorijske sanse... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atomski mrav 6 Napisano Februar 6, 2009 U prolazu, 57 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: AFRICA TWIN RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedne korisne stvari 8) 8) http://www.youtube.com/watch?v=BXRCPUSkHh8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6427 Napisano Februar 6, 2009 Enduraš, 6392 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A tek da vidite moj, on je tek najbolji Danas ga ofarbao, za vikend ga montiram pa cete da vidite kako stoji crven krasbar na africi heheh videli smo, koliko se secam Veve ima crveni crashbar... Mozes li da izbegnes dabude crven? Bas mi se svidja kako crven stoji na vevinom motoru, zato sam bas i odabrao crvenu boju. Bela mi je nekako suvise neutralna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Februar 7, 2009 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Zadnjih par dana sam malo radio na motoru ,napravio i postavio gps nosac i prosirio stopu bocnog stendera. Nosac na slici izgleda kao da zaklanja pogled na tablu ali to je zbog ugla slikanja, kada sjedim na motoru sve se vidi normalno. Ovako kada nesto radim oko motora proljece mi se cini blize Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 7, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Vanja, jesi li ovaj nosac GPS-a pravio ili kupio?? Kako god, fenomenalno izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Februar 7, 2009 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Vanja, jesi li ovaj nosac GPS-a pravio ili kupio?? Kako god, fenomenalno izgleda. Pravio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6427 Napisano Februar 7, 2009 Enduraš, 6392 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Alal ti ruka, ala si ga napravio svaka ti cast Taj nosac zasluzuje posebnu temu, kako si ga pravio, od cega itd. Nadam se da si slikao postupak ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Februar 7, 2009 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Alal ti ruka, ala si ga napravio svaka ti cast Taj nosac zasluzuje posebnu temu, kako si ga pravio, od cega itd. Nadam se da si slikao postupak ? Imao sam srece da kao osnovu nadem neki lim koji oblikom odlicno odgovara a ostalo i nije neki veliki posao ,malo varenja,busenja sjecenja,farbanje. Gumeni odbojnici na drzacima su od crijeva za gorivo, ublazivaci vibracija su neke gumice od golfove instrument table ,bravicu sa kljucevima sam kupio (3e) i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 7, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Vanja, jesi li ovaj nosac GPS-a pravio ili kupio?? Kako god, fenomenalno izgleda. Pravio. Bravo Vanja, ovo je bolje nego original! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 7, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Prvo sam pomislio, sta bre pravio? Super ideja, i super je ispalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6427 Napisano Februar 8, 2009 Enduraš, 6392 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam obecao, evo slika crvenog krasbara Jel da da je lepsi nego beli, jel da, jel da ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Februar 8, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Jeeeste! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Februar 8, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu moje da farbam u ZUTO ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...