kaligula1 1136 Napisano Jun 19, 2018 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Alexis udji na sajt AutoScout24,skini sa play prodavnice aplikaciju i pogledaj cene afrika.od 2500 do 8500 evra,trenutno ima 86 afrika na oglasu pa uzivajte,e sad sto mi zivimo u ku.cu od drzave i ono sto vredi vise,prodaje se po mnogo manjoj ceni to je nesto drugo.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1136 Napisano Jun 19, 2018 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ova je pobednik,pogledajte godiste, predjenu kilometrazu i naravno cenu Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jbrtka 8 Napisano Jun 19, 2018 U prolazu, 51 postova Lokacija: padina Motocikl: AFRICA TWIN RD07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, kaligula1 je napisao: Ako.je dobar agregat onda je uzmi,smanji mu cenu toliko,koliko ce da te kosta farbanje i sredjivanje plastika koje su izgrebane to je do 150e max i ne razmisljaj mnogo Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Mislim da te plastike mogu da se nadju i na ebay u, A zna li neko da mi kaze,koliko otprilike izadje sva papirologija,bez registracije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3057 Napisano Jun 19, 2018 Drug član, 1072 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Ova je pobednik,pogledajte godiste, predjenu kilometrazu i naravno cenu Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć TapatokaMa ovo se neko zajebava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexis XRV 8 Napisano Jun 19, 2018 U prolazu, 42 postova Lokacija: Zvornik Republika Srpska Motocikl: Honda XRV 750 Africa Twin RD 07 Prijavi odgovor kao problematičan Ma gledao sam, generalno mi je jasno. A i slažem se u potpunosti sa tobom. Samo šta razmišljam generalno, da nova Africa ili pak GS1200 Adventure koštaju kod nas koliko RD03, 04, 07 i 07A u inostranstvu. E sada ona mi je prvi ozbiljan motor i nemam neko iskustvo od pre. Da li je stvarno toliko dobra? Ili je samo stvar nečega drugog? Alexis udji na sajt AutoScout24,skini sa play prodavnice aplikaciju i pogledaj cene afrika.od 2500 do 8500 evra,trenutno ima 86 afrika na oglasu pa uzivajte,e sad sto mi zivimo u ku.cu od drzave i ono sto vredi vise,prodaje se po mnogo manjoj ceni to je nesto drugo.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć TapatokaПослато са SM-G935F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1136 Napisano Jun 19, 2018 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Bokes mislis da se i ovaj zajebava mozda se svi sale na ovom sajtu Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexis XRV 8 Napisano Jun 19, 2018 U prolazu, 42 postova Lokacija: Zvornik Republika Srpska Motocikl: Honda XRV 750 Africa Twin RD 07 Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas u BIH carina i registracija su oko 800 eur. Ali mislim da ni u SRB nije neka značajna razlika, stim da je veći porez, ali je reg. jeftinija. Tako da ga dođe na isto. A za dovoz col tabku i uzjaši. Mislim da te plastike mogu da se nadju i na ebay u, A zna li neko da mi kaze,koliko otprilike izadje sva papirologija,bez registracijeПослато са SM-G935F уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3057 Napisano Jun 19, 2018 Drug član, 1072 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Bokes mislis da se i ovaj zajebava mozda se svi sale na ovom sajtu Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć TapatokaUhhh, sunce ti žarko! Kad se sad nisam šlogirao....E ovaj se ne šali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3057 Napisano Jun 19, 2018 Drug član, 1072 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Zezanje na stranu, sve je u ponudi i potražnji.Svako ima pravo da ceni svoju robu.Ko želi da proda nadje kupca, ko želi da kupi mora da nadje strpljenje.I j tražim RD03, ali dok se smislih sve mi zanimljive odoše...Znači ima i biće... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jbrtka 8 Napisano Jun 19, 2018 U prolazu, 51 postova Lokacija: padina Motocikl: AFRICA TWIN RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko,po vama,ova afrika moze da vredi? Bio sam da je vidim?lanac i lancanici za menjanje.oba prednja zmigavca polomljena,kvacilo ide teze,i kad ga pritisnes,cuje se blago zujanje u agregatu,frajlauf kad ga verglas jos se cuje 2,3 sekunde.,kocnice jako slabe,upola kao na mojoj rd 03,koja je poznata po slabim kocnicama..i motor slabije vuce od rd 03.plastike su ok,u prvoj je boji i nije lomljen. http://www.polovniautomobili.com/motori/12374347/honda-africa-twin-xrv-750-rd07 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexis XRV 8 Napisano Jun 26, 2018 U prolazu, 42 postova Lokacija: Zvornik Republika Srpska Motocikl: Honda XRV 750 Africa Twin RD 07 Prijavi odgovor kao problematičan Riješio sam da prodam svoju. Ako je neko zainteresovan možemo da se dogovorimo. Motocikl Honda Africa Twin RD07A (9.000 KM)https://www.olx.ba/r/30170338/447774Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1351 Napisano Jun 26, 2018 prisutan, 1157 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno se nadam da ćeš naći kupca,ali mene moja Honda CBF 1000,2010 godina proizvodnje,ubrizgavanje,sa tri kofera,grijačima ručki,progresivnim oprugama,solidnim gumama.. ,na cesti izašla 9000 maraka..,znam da je Afrika to što jeste..,al meni je to preskupo!! Možda da staviš oglas na zapadu,u RS i BiH..,ko zna možda i prodaš,al narod je slab sa parama,neka ti je sa srećom!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexis XRV 8 Napisano Jun 26, 2018 U prolazu, 42 postova Lokacija: Zvornik Republika Srpska Motocikl: Honda XRV 750 Africa Twin RD 07 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno se nadam da ćeš naći kupca,ali mene moja Honda CBF 1000,2010 godina proizvodnje,ubrizgavanje,sa tri kofera,grijačima ručki,progresivnim oprugama,solidnim gumama.. ,na cesti izašla 9000 maraka..,znam da je Afrika to što jeste..,al meni je to preskupo!! Možda da staviš oglas na zapadu,u RS i BiH..,ko zna možda i prodaš,al narod je slab sa parama,neka ti je sa srećom!!Sve mi je jasno, i slažem se. Ali sa ovom kilometražom, i u ovom stanju znam da vredi. E sada. Ti jesi u pravu, ali baš to što kažeš odlučio sam i polako. Kada vidim za šta traže, 5,6 milja. Ne dam ove ispod 8. Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1351 Napisano Jun 26, 2018 prisutan, 1157 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Ma naravno,svaka roba ima svog kupca!! Ko hoće neka plati!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1136 Napisano Jun 26, 2018 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je to u evrimaPoslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexis XRV 8 Napisano Jun 26, 2018 U prolazu, 42 postova Lokacija: Zvornik Republika Srpska Motocikl: Honda XRV 750 Africa Twin RD 07 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je to u evrimaPoslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka4.5 ali generalno nabudžena zbog stranaca. Stavio sam je i na afrika twin lovers. Našima bih je dao za 4 bez razmišljanja. Treba je iskreno ofarbati, ali sve ostalo je novo na njoj. Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1136 Napisano Jun 26, 2018 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je to prava kilometraza vredi i vise Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexis XRV 8 Napisano Jun 26, 2018 U prolazu, 42 postova Lokacija: Zvornik Republika Srpska Motocikl: Honda XRV 750 Africa Twin RD 07 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je to prava kilometraza vredi i vise Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka1000% imam prvu saobraćajnu, račun kada je kupljena, odluku o prodaji na aukciji itd. Tako da. A ko zna i razumije disk pločice su prva ugradnja. Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1136 Napisano Jun 26, 2018 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Verujem ti ..Drzi tu cenu,mada je i to malo za takav motor..boja nije uopste problem,originalne nalepnice za afriku u bilo kojoj boji kostaju 70 evra i dobar majstor za farbanje do 150e ,bitan je sam agregat..ne spustaj tu cenu makar ga nikad ne prodao.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexis XRV 8 Napisano Jun 26, 2018 U prolazu, 42 postova Lokacija: Zvornik Republika Srpska Motocikl: Honda XRV 750 Africa Twin RD 07 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo to. Generalno znam šta imam, i svjestan sam toga. Ali hvala na savjetu. Verujem ti ..Drzi tu cenu,mada je i to malo za takav motor..boja nije uopste problem,originalne nalepnice za afriku u bilo kojoj boji kostaju 70 evra i dobar majstor za farbanje do 150e ,bitan je sam agregat..ne spustaj tu cenu makar ga nikad ne prodao.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć TapatokaПослато са SM-G935F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Jun 26, 2018 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan ja bi bio presrecan ako bi uzeo 3300 za moju ahha bas jaka cena kilometraza je nebitna za ovaj motor realno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Jun 26, 2018 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan ja opegla vikend malo sa drugarima po Staroj planini bilo malo ladno ali lepo odlicno domace pivo i jagnjetina 100l dnevno se napravi i ode isti dan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Jun 26, 2018 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2102 postova Prijavi odgovor kao problematičan Enduro Adventure ''Vrnjačka Banja 2018'' ~ 01.06 - 03.06.2018 god - Goč - Željin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Jun 26, 2018 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2102 postova Prijavi odgovor kao problematičan Enduro Adventure ''Vrnjačka Banja 2018'' ~ 01.06 - 03.06.2018 god - Goč - Željin Enduro Adventure ''Vrnjačka Banja 2018'' ~ 01.06 - 03.06.2018 god - Goč - Željin - album link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jorga83 112 Napisano Jun 26, 2018 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: valjevo Motocikl: africa twin rd07a Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...