Shuster 151 Napisano April 17, 2012 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Zakrpi tu pukotinu da ne ulazi nepreciscen vazduh kroz nju i teraj dalje. Cime da zakrpim gumu a da se posle kad se nabija usmerivac u nju opet ne pocepa,ona je pukla na samom rubu 1cm.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano April 17, 2012 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan upitanju je deo sa gornje desne strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6434 Napisano April 17, 2012 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ako je moguce prvo nabij, pa posle zakrpi nekim silikonom. Ako je nepristupacno za krpljenje, moraces da kupis nov deo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano April 17, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan meni je isto tako puklo na rd07 na samom spoju... pa sam se tripovao da ne uvlachi vazduh tu i nakon lepljenja... levo, duzhe crevo.. na kraju sam ga kupio... 30ak evra je bilo levo... desno je 50ak.... a krace je... nema logike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano April 17, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam problem rešio sa tekstilnom izolir trakom i puno strpljenja, jer nisam našao novu gumu da kupim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano April 17, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Sve u svemu moraš to da saniraš da ti ne uvlači falš vazduh. Ti sad pusti mašti na volju šta sve tu može da se improvizuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano April 17, 2012 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan HVALA AFRIKANCI I DA ISKORISTIM PRILIKU DA VAS SVE POZOVEM NA OTVARANJE SEZONE MOTO SKUPOVA U SMEDEREVU 27,28 APRIL NA LOKACIJI JUGOVO BANJA ,IZ PRAVCA BEOGRADA PRE GRADA STARIM PUTEM SE NALAZI SE NA OBALI DUNAVA,UVECE SVIRA RIBLJA CORBA I JOS DOSTA BENDOVA,PREKO DANA BAJKERSKE IGRE U 17H DEFILE PA IZVOLITE... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 930 Napisano April 17, 2012 Zainteresovan, 574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koji bi bio neki prosečni životni vek ležajeva točkova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano April 17, 2012 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Koji bi bio neki prosečni životni vek ležajeva točkova? Ako motor peres vapovkom i ne pazis na semeringe kratak. ...ako ih pazis, s vremena na vrijeme promjenis mast iza semeringa mogu cudo kilometara izdrzati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 930 Napisano April 17, 2012 Zainteresovan, 574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koji bi bio neki prosečni životni vek ležajeva točkova? Ako motor peres vapovkom i ne pazis na semeringe kratak. ...ako ih pazis, s vremena na vrijeme promjenis mast iza semeringa mogu cudo kilometara izdrzati. Hm a koliko je to u brojkama? Počeo je da mi cakće jedan u zadnjem točku posle 10ak hiljada km pa kapiram da je prilično kratko trajao al' reko da pitam, možda očekujem previše Motor perem isključivo crevom i sunđerom, pažljivim i ujednačenim pokretima punim nežnosti i ljubavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano April 17, 2012 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Koji bi bio neki prosečni životni vek ležajeva točkova? Ako motor peres vapovkom i ne pazis na semeringe kratak. ...ako ih pazis, s vremena na vrijeme promjenis mast iza semeringa mogu cudo kilometara izdrzati. Hm a koliko je to u brojkama? Počeo je da mi cakće jedan u zadnjem točku posle 10ak hiljada km pa kapiram da je prilično kratko trajao al' reko da pitam, možda očekujem previše Motor perem isključivo crevom i sunđerom, pažljivim i ujednačenim pokretima punim nežnosti i ljubavi To je prekratko cak i da si ga ubijao mini washom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano April 17, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hm a koliko je to u brojkama? Počeo je da mi cakće jedan u zadnjem točku posle 10ak hiljada km pa kapiram da je prilično kratko trajao al' reko da pitam, možda očekujem previše Motor perem isključivo crevom i sunđerom, pažljivim i ujednačenim pokretima punim nežnosti i ljubavi U boldovanom je problem, ja ga mrzim i ne perem ga i ništa mu ne fali i ne cakće. Što $urvi više ugađaš, sve više traži. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano April 17, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Hm a koliko je to u brojkama? Počeo je da mi cakće jedan u zadnjem točku posle 10ak hiljada km pa kapiram da je prilično kratko trajao al' reko da pitam, možda očekujem previše Motor perem isključivo crevom i sunđerom, pažljivim i ujednačenim pokretima punim nežnosti i ljubavi U boldovanom je problem, ja ga mrzim i ne perem ga i ništa mu ne fali i ne cakće. Što $urvi više ugađaš, sve više traži. Cek da te vidim kad budes preuzeo plastike Ima da ga peres u tajnosti, neznije i od hacky-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 17, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Lizaće ga, iza zatvorenih vrata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano April 18, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 18, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aćimo, nisi shvatio kako treba... I ja bih to isto radio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano April 18, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Ako se dobro sećam mašinskih elemenata i osnova konstruisanja, a mislim da se sećam , dimenzionisanje i proračun ležajeva se radi tako da oni mogu da zadovolje postavljeni uslov rada od 10.000 časova. Naravno ovo važi ako je podmazan mašću a ne vodom Pa ti sad izračunaj koliko je to kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano April 18, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Druže Jageru, razumeo sam te . Ićićeš ti sa nama opet na Rtanj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 18, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hoću, hoću, daće Bog! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
artic cat 2 Napisano April 19, 2012 U prolazu, 63 postova Lokacija: Kolasin Montenegro Motocikl: africa twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna da kazem utjesna informacija za sve vas koji "kukate" o visini registracije.Za moju Afriku staru 22g proslu reg za 2011g sam platio 253 eura a sada cujem da je povecan neki porez na upotrebu,citaj luksuz,tako da ocekujem i 300 za ovu godinu.Znam da nije normalno da registracija bude 1/3 ili 1/4 vrijednosti motora ali sta da se radi.Pozdrav za sve vas iz Kolasina CG. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 20, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan mnoooogo kume. meni je za rd07, 97 god, registracija 19.000 din ili ti 168 eur. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5082 Napisano April 20, 2012 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Sta je bolje uzeti, Afriku `92 ili Translapa `99 ? Stanje i cijena im je tu negdje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano April 20, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sta je bolje uzeti, Afriku `92 ili Translapa `99 ? Stanje i cijena im je tu negdje. Ako zelis da vozis Transalp, onda Transalp, ako zelis da vozis Afriku, onda Afriku Ta dva motora su slicna, ali potpuno razlicita Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5082 Napisano April 20, 2012 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan `Ta dva motora su slicna, ali potpuno razlicita`. Zato i pitam vas koji ih vozite, vjerovatno ste probali obadva, meni treba jaci i stabilniji, onaj koji se moze voziti brze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 20, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mostarac, Za brzu voznju, nema potrebe da menjas motor A ako ti se prelazi na enduro, jedini pravi nacin je da sam isprobas i AT i TA, pa vidis sta tebi licno bolje lezi. TA je manji i pogodniji je za ljude nize rastom. AT je za "krakate". Mada, ni to nije iskljucivo. Znam neke ljude koji bas i nisu nesto visoki, a teraju AT k`o da su ga ukrali 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...