Shuster 151 Napisano Maj 17, 2010 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan sta kazete braco Afrikanci na moju zver.....Komentar obavezan ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Maj 17, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan sta reci,osim wooooooooow! za pravog sustera,prava cipela!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 17, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Dobrog konja u dobra junaka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 17, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde imas http://www.africatwin.ru/download/ K'o što reče Svetac, na ruskom je > No, hvala u svakom slučaju Tako nesto nema, a i sta ce ti ? Sta treba da te uputi kako se menjaju brzine i daju migavci ? Ma ima Pretpostavljam da tamo mogu da nadjem razlike, da vas ne davim sa početničkim pitanjima oko RD07 Nije da se neću snaći i bez toga, naravno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Maj 17, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan http://blackbears.ru/index.php?get=manual ovde je na engleskom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Maj 17, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan http://blackbears.ru/index.php?get=manual ovde je na engleskom jbg. tebi treba knjizica sa uputstvom za rukovanje javi se kad budes u bg. da iskopiramo moju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 17, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne ovo, Goso: руководство по обслуживанию и ремонту već onaj običan Owners Manual Ovo imam... ali fala @Shuster OPAKO dobro izgleda u Repsol bojama!!! Ko je radio farbu & nalepnice? EDIT: Daaaa, Goso, to je to Čujemo se kad budem u BGD ako se do tada ne snadjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Maj 17, 2010 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan @Jager Sta te konkretno interesuje iz Owners Manual-a ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Maj 17, 2010 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan @Shuster WOOW! Bravo, super izgleda, jesi li je sam, ili ti je neko pomagao? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 17, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Jager Sta te konkretno interesuje iz Owners Manual-a ? Haaaaaaaa, NAŠAO SAM! Ne Owners Manual, već opis kako se radi sa tripmeterom. To me je najviše zanimalo. A korišćenje je komplikovano i glupo, da gluplje ne može biti... Ostalo, što se tiče motora, je sve razumljivo samo po sebi, ali ovo mi nije jasno ni sada, uz sličice i objašnjenje. Hehe, moraću vežbati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Maj 17, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto odmah nisi rekao, imao sam to uputstvo da ti posaljem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 17, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan @Jager Sta te konkretno interesuje iz Owners Manual-a ? Haaaaaaaa, NAŠAO SAM! Ne Owners Manual, već opis kako se radi sa tripmeterom. To me je najviše zanimalo. A korišćenje je komplikovano i glupo, da gluplje ne može biti... Ostalo, što se tiče motora, je sve razumljivo samo po sebi, ali ovo mi nije jasno ni sada, uz sličice i objašnjenje. Hehe, moraću vežbati Kako se steluje sat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 17, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Drzi adjust i time (iznad reset, cini mi se) i vidjeces da sat ili minuti blinkuju. Na + i - onda nasteluj vrijeme. Kad zavrsis pritisni time dugme u mode grupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Maj 17, 2010 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je tako, pre neki dan sam to štelovao na Africi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Maj 17, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Drzi adjust i time (iznad reset, cini mi se) i vidjeces da sat ili minuti blinkuju. Na + i - onda nasteluj vrijeme. Kad zavrsis pritisni time dugme u mode grupi. Ниси му напоменуо да је + за сате или минуте напред, а - за сате или минуте назад! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Maj 18, 2010 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan @Shuster OPAKO dobro izgleda u Repsol bojama!!! Ko je radio farbu & nalepnice? ja sam ga pripremao,sve je radjeno bojom osim Repsol slova...radili su mi momci iz mog mesta...mnogo sam propatio da bi ovako izgledao ali jos treba da padnu neke nalepnice da bi bio po mom ukusu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Maj 18, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ja se isto premishljam dal preko zime da radim ovako neshto... stim shto bih ja uzimao i boano prednje plastike i blatobran: ali izadje oko 1000€ za sve delove i farbanje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Maj 18, 2010 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan i ova je full By jimmy31 at 2010-05-18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Maj 18, 2010 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Britansko-patriotska shema ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 18, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, Šeki, ova "izgužvana" je do 00 !! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 18, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan more jedna vaka, al jednobojna ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Maj 18, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Strasno mi se svidja Repsol varijanta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Maj 18, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ma daaaa... ta mi je omiljena!!! okachio sam gore dve slike sa nekog sajma.. a evo josh u akciji: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Maj 18, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam vec duze vreme o Africi...ako bude novca, eto i mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Maj 19, 2010 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Boano je kralj! (tu ide smajli koji slini!) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...