Zemunac 3 Napisano Novembar 2, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe da proveravam...ti bi to uradio da se moglo...nego sam samo pitao pošto do sada nisam video kako to izgleda na RD03! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 3, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma najbolje od svega je staviti Joškin regler! Moj originalni na Africi sam menjao jer nikada nisam imao preko 13.3V, a i to retko.. Sada imam stabilnih 14V koje god potrošače uključio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popaj 483 Napisano Novembar 4, 2009 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam pa pitam da li je moguće promeniti hladnjak, staviti veći!?! Lakše nego ugrađivati ventilator za ovaj ne odgovarajući! Moguce je, ja sam to uradio. Dodatni hladnjak sam priljubio uz, da kazem ledja postojeceg (t.j. celog reglera). Treba samo naci odgovarajuci hladnjak koji moze tu da se uklopi. Tu treba samo da vodis racuna da izmedju reglera i dodatog hladnjaka naneses pastu koja provodi toplotu sa da kazem jezgra reglera na novi hladnjak. Ne znam kako se pasta zove , al pitaj bilo kog elektronicara pa ce da te uputi pozz PS vecito sam u nekoj guzvi, al ako uhvatim neki slobodan trenutak fotografisacu i postaviti ovde da vidis kako to izgleda PPS idealno bi bilo kada bi na sve to dodao i ventilator, kako Aca predlaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Novembar 4, 2009 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan evo neke ideje za regler: http://www.qsl.net/iz7ath/moto/regolatore/regulator01.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Novembar 4, 2009 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan @popaj pasta se zove termalna pasta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Novembar 4, 2009 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan U toku teme su vise puta spomenuti izduvni lonci sa Ade. Posto mene interesuje da stavim malo otvoreniji lonac na RD03 ove zime, moze li neko da postuje ili u temu ili na PP o cemu se tacno radi ? Interesuju me broj telefona firme i koji model preporucujete ? Takodje, interesuje me i koja cijena je u pitanju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Novembar 4, 2009 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan U toku teme su vise puta spomenuti izduvni lonci sa Ade. Posto mene interesuje da stavim malo otvoreniji lonac na RD03 ove zime, moze li neko da postuje ili u temu ili na PP o cemu se tacno radi ? Interesuju me broj telefona firme i koji model preporucujete ? Takodje, interesuje me i koja cijena je u pitanju ? http://www.race-exhaust.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Novembar 6, 2009 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko iskustva sa "drugachijim" setom lancanika od fabrichkog ? Zapravo zanima me da li neko zna i moze da preporuci neki aftermarket komplet nekog proizvodjacha ? U pitanju je rd07 Fala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Novembar 6, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Трома ти бакута? Не свиЏа ти се одзив на гас и како кочи? Трошићеш и даље лову не би ли добио оно што ти треба? Нећеш ти то дуго јахати, а толико си чезнуо за њом! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Novembar 6, 2009 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D http://www.supermotardclub.com/Sections-article49-p1.html ;D ;D ;D ;D http://atce.mforos.com/613321/8119009-mas-fotos-hipermotard/?marcar=fotos+de+mi+aricaf Samo da se malo skrati zadnja viljuska.... ODLICAN PET!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Novembar 6, 2009 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Трома ти бакута? Не свиЏа ти се одзив на гас и како кочи? Трошићеш и даље лову не би ли добио оно што ти треба? Нећеш ти то дуго јахати, а толико си чезнуо за њом! ;D Alo bre SpaVe , pa nije AT kurava za jednu noc ! On jos ne zna sta ima ...u pozitivnom smislu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vodeni Zeka 18 Napisano Novembar 7, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: NBGD- Blokovi Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan A sta treba da doceka da mu napravi musaku pa da shvati sta je pravi motor? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Novembar 7, 2009 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan A sta treba da doceka da mu napravi musaku pa da shvati sta je pravi motor? ;D Sama ako je leeepooo zamoli , moze ona i to ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano Novembar 8, 2009 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Molim vas da mi napisete gde najpovoljnije kupiti filtere za AT 650? Treba mi filter ulja i filter vazduha, malo mi je hitno, pa ako neko moze/hoce da pomogne neka mi posalje pp sa informacijama da ne spamujemo dalje temu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Novembar 8, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Filter ulja imas u KDM ili Gevari. Za filter vazduha je malo cupavo, pokusaj opet sa ove dve firme, ali sumnjam da imaju. Mislim da je su jedine dve opcije koje funkcionisu 1) Louis i 2) Sale-Trstenik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Novembar 8, 2009 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan On jos ne zna sta ima ...u pozitivnom smislu. Znam vrlo dobro shta imam i shta i kako zelim da personalizujem na istoj .. Hvala ;D Elem .. josh neko neki "konstruktivan predlog" u vezi "vecih" lancanika ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Filter ulja imas u KDM ili Gevari. Za filter vazduha je malo cupavo, pokusaj opet sa ove dve firme, ali sumnjam da imaju. Mislim da je su jedine dve opcije koje funkcionisu 1) Louis i 2) Sale-Trstenik. Shop invest u 27. matra, imaju filtere koji ti trebaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Novembar 13, 2009 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima da se kupi relej za migavce za rd04?! Ovaj moj zapekao skroz, a moram na tehnicki i sad 19-og cu polagati sa njom za A kategoriju! Tako da pod obavezno moram da ih sredim, ispasce da ne dajem migavce ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan imam ja jedan polovnjak, ako se ne snadjes blize, vidikovac.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmijasmuk 8 Napisano Novembar 13, 2009 U prolazu, 18 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav mala pomoc!Na Africi mi ne radi kratko i dugo svetlo ali zato radi pozicija napred i pozadi,ne radi ni ablender!Svi osiguraci su ispravni!Da li neko zna sta je u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Novembar 13, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam slican problem na releju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 13, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav mala pomoc!Na Africi mi ne radi kratko i dugo svetlo ali zato radi pozicija napred i pozadi,ne radi ni ablender!Svi osiguraci su ispravni!Da li neko zna sta je u pitanju? Ako si proverio same sijalice (a verujem da jesi), onda može biti samo relej... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a lampica indikator dugog ne svetli? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmijasmuk 8 Napisano Novembar 14, 2009 U prolazu, 18 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ne svetli ni kada pritisak ablender niti kada pritiskam dugme za kratko i dugo svetlo samo radi pozicija!Da li mora drugi relej? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popaj 483 Napisano Novembar 14, 2009 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam konacno zavrsio sa custom-izacijom sedista. Post se nalazi u temi sediste http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=22015.msg670744#msg670744 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...