hitman 355 Napisano Septembar 26, 2009 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Od gore navedenih moj glas ide za SW Motech, pa zatim Givi. Oba imaju svoje posebne nosace za prednji deo, dok se ostali kace na nosac aluminijumskog stitnika motora. U praksi se ovo pokazalo kao lose resenje jer vremenom od vibracija ti nosaci pucaju, plus prilikom svake promene filtera ulja potrebno je razlabaviti ceo krasbar kako bi se skinuo stitnik motora. Hwala kolega, takaw nekakaw sawet mi je trebao .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 26, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Od gore navedenih moj glas ide za SW Motech, pa zatim Givi. Oba imaju svoje posebne nosace za prednji deo, dok se ostali kace na nosac aluminijumskog stitnika motora. U praksi se ovo pokazalo kao lose resenje jer vremenom od vibracija ti nosaci pucaju, plus prilikom svake promene filtera ulja potrebno je razlabaviti ceo krasbar kako bi se skinuo stitnik motora. da dodam... a kad ih razlabavis, oni vise i smetaju, pa je bolje da ih skroz skines. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Septembar 27, 2009 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Za Givi znam gde da nabawim, jel ima neko ideju gde da nabawim SW ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Septembar 27, 2009 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Za Givi znam gde da nabawim, jel ima neko ideju gde da nabawim SW ? Trebas oba ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 219 Napisano Septembar 27, 2009 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko nešto o njoj? snimljeno na NBGDu ispred Super Vera, na kraju proleća tekuće nam godine... Znam je coveka koji vozi tu Afriku. Decko je iz Subotice a sestra mu zivi u Pancevu i on je non stop u Pancevu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 27, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ?? Iz Subotice?? Ko je to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Septembar 27, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Znao sam da je naško jer se po motoru tj sitnoj prašini videlo da nije korišćen skoro nosač kofera...bez previše mušica na retrovizorima i farovima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Septembar 27, 2009 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Za Givi znam gde da nabawim, jel ima neko ideju gde da nabawim SW ? Trebas oba ili? Ne, dwoumim se .. Ali bih mozda radije SW .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Septembar 27, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Za Givi znam gde da nabawim, jel ima neko ideju gde da nabawim SW ? Trebas oba ili? Ne, dwoumim se .. Ali bih mozda radije SW .. Zar nema SW u Louisu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Septembar 27, 2009 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Za Givi znam gde da nabawim, jel ima neko ideju gde da nabawim SW ? Trebas oba ili? Ne, dwoumim se .. Ali bih mozda radije SW .. Zar nema SW u Louisu? Ja nisam wideo .. Mozda mi je promaklo ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Septembar 28, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Za Givi znam gde da nabawim, jel ima neko ideju gde da nabawim SW ? Trebas oba ili? Ne, dwoumim se .. Ali bih mozda radije SW .. Zar nema SW u Louisu? Ja nisam wideo .. Mozda mi je promaklo ??? Probaj ovako http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10023900 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 219 Napisano Septembar 28, 2009 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Od kog proizvodjaca je ovaj rolbar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 219 Napisano Septembar 28, 2009 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam za vikend do Kladova i bas sam isprobao nove gume i utisci su vise nego dobri. Motor sam pada u krivine i primetio sam da mi guma drzi volan motora kao da imam amortizer na kormanu. To su bas bitne razlike u odnosu na Bridgestone. Guma je za svaku preporuku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Septembar 28, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Druže, vidim ovu tamnu liniju na samom obodu pa me interesuje kako se ponašala baš u tim trenutcima....Planiram njih ili Anakee!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 219 Napisano Septembar 28, 2009 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Druže, vidim ovu tamnu liniju na samom obodu pa me interesuje kako se ponašala baš u tim trenutcima....Planiram njih ili Anakee!?! Nikakve razlike nema da li vozis po ravnom ili ga skroz obaras, motor se oseca izuzetno stabilno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Septembar 28, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Anakee vozim ja i troshim ih skoro do ivice.. i bash sam zadovoljan njima.. i bio sam na par offroad-ova i ok su se pokazale.. i po kishi i snegu sam ishao... jedino me nervira shto nisu lako dostupne i cena nije bash mala... ali ni conti attack sa 18000din za komplet nije bash jeftin (motobox.rs) stim shto mi shara deluje kao super moto a ne enduro.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Septembar 28, 2009 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Posle voznje sa Mikulancem niz dolinu jorgovana, mom Miselinku sa ivice Anakee su bile oguljene ruke ;D Mislim da prilicno dobro drze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Septembar 28, 2009 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ne ulazim cesto u ovu temu ali eto bar da ostanu ovde slike komsine Afrike. Ja na povratku iz Smedereva juce - 2 x jakne (jedna sa protektori, preko nje za kishu i vetar, bio sam sama voda skuvo sam se do kuce ali sam moaro jer mnogo probija vetar kroz RICHA jasu sa protec. :-\ ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PARYS 1 Napisano Septembar 28, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Tu i tamo Prijavi odgovor kao problematičan Gile znaci ti si car sa ovim odelom!! Brate ali ajde uzmi ti jednu a dobru jaknu. Ne ulazim cesto u ovu temu ali eto bar da ostanu ovde slike komsine Afrike. Ja na povratku iz Smedereva juce - 2 x jakne (jedna sa protektori, preko nje za kishu i vetar, bio sam sama voda skuvo sam se do kuce ali sam moaro jer mnogo probija vetar kroz RICHA jasu sa protec. :-\ ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PARYS 1 Napisano Septembar 28, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Tu i tamo Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam za vikend do Kladova i bas sam isprobao nove gume i utisci su vise nego dobri. Motor sam pada u krivine i primetio sam da mi guma drzi volan motora kao da imam amortizer na kormanu. To su bas bitne razlike u odnosu na Bridgestone. Guma je za svaku preporuku. Operi bre onaj lanac ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Septembar 28, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da se ljutiš na naše savete ali ajde pre lanca i katanca, pre jakne i kravate stavi kacigu na glavu. Pretpostavljam, ova 'noša' ti služi za skuter ali baci pogled večeras na vesti Studia B!!!! Inace Afrika je majka...hvala na fotkama, lepo zi pristaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Septembar 28, 2009 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan "Nosa" je za chopera , a kacigu imam (IXS full face) ali mi se polomili drzaci za vizir na njoj kada sam pao, tako da nju nemogu da nosim zato sto kada na ful f. nema vizira vetar bije direktno u oci i to smeta mnogo i pocinju glavobolje.. Jbg.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Septembar 28, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Možde neko zna dobrog plasičara pa da ti zavari držače...ide hladnije vreme! Kako ti se čini razlika između vožnje čopera i putnog endura? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 28, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ... Kako ti se čini razlika između vožnje čopera i putnog endura? Na ovo pitanje ti i ja mogu odgovoriti, iz iskustva.... Osećaj je potpuno drugačiji i MNOGO bolji na Africi, pogotovo prilikom dužeg putovanja... Ne osete se rupe po putu, ne trese.... I mogu da pređem 500km u cugu i da posle toga siđem sa Afrike ODMORAN Na Shadowu to nije bilo moguće.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PARYS 1 Napisano Septembar 28, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Tu i tamo Prijavi odgovor kao problematičan ... Kako ti se čini razlika između vožnje čopera i putnog endura? Na ovo pitanje ti i ja mogu odgovoriti, iz iskustva.... Osećaj je potpuno drugačiji i MNOGO bolji na Africi, pogotovo prilikom dužeg putovanja... Ne osete se rupe po putu, ne trese.... I mogu da pređem 500km u cugu i da posle toga siđem sa Afrike ODMORAN Na Shadowu to nije bilo moguće.... Uze mi rec iz usta , upravo tako sa Intruderom posle 50km pocinje da te boli zadnjica pocinjes da se premestas levo desno, ali sa africom.. boze... pricamo o glupostima pa na kraj sveta sa 3 pauze je dovoljno Da da - a sediste afrike je jos najgora stvar na njoj. 500 km moze, ja presao jednog dana preko 900 a znam likove koji su vozili 1500. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...