Kuratista 4 Napisano Maj 27, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo glancanje kod Free-a u dvoristu ;D Pozdravi ga ! Ja sam od njega kupio ovu moju Kawu, kad god sam u Valjevu svratim do njega . Jedino sto je promenio tabor, iz coperasa preso u endurase ;D U pravu si, glancanje kod FREE-a, prenecu mu pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 850 Napisano Maj 28, 2009 Zainteresovan, 560 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari koji benzin sipate u Afrike? Nisam uspeo da nadjem u manualu da li ide super ili bezolovni. Sta kaze fabrika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Maj 28, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari koji benzin sipate u Afrike? Nisam uspeo da nadjem u manualu da li ide super ili bezolovni. Sta kaze fabrika? ti još uvek nisi potrošio onaj rezervoar od kad si je kupio bezolovni bre ... super joj neće ništa smetati, ali bezolovni prolazi veći stepen kontrole kvaliteta kod nas pa supaj njega ... van zemlje samo super ... 100 oktana ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 850 Napisano Maj 28, 2009 Zainteresovan, 560 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan uh, do sad sam sipao super... jel smem odmah da dospem bezolovni ili moram da nekako ,,ocistim" masinu od olovnog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 28, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Hacky, bez bojazni mozes da sipas i jedan i drugi benzin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 28, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan uh, do sad sam sipao super... jel smem odmah da dospem bezolovni ili moram da nekako ,,ocistim" masinu od olovnog Ma sipaj samo i ne misli....HONDA je to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Maj 28, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Malopre naletim na ovaj oglas na mobile.de: Motorcycle, Enduro / touring enduro, Used vehicle Price: 2.100 EUR Mileage: 607.000 km Cubic Capacity: 742 cm ³ Power: 37 kW / 50 PS Fuel Type: Petrol First registration: 08/1990 Further details Feature Sets Electric Starter, Windshield Vehicle Description My beloved Africa Twin be based on a motorhome soft. As you hopefully can see the pictures, it is maintained top. Visual inspection and a test is of course desirable. Those who already like to buy a pig in a poke. The only good piece on the tank and the side panels a mini Schramme. She has a Sebring-Endtopf with ABE. A main stand is also available. Much can not say it. Africa Twin Who is like love. Insp let me make at 03.06.09. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6427 Napisano Maj 29, 2009 Enduraš, 6392 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan U jbt dal je moguce ? Znao sam da prelazi velike kilometraze, ali ovo je van svih mojih ocekivanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Maj 29, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan U jbt dal je moguce ? Znao sam da prelazi velike kilometraze, ali ovo je van svih mojih ocekivanja Svasta Aco, bas si me iznenadio svojim komnetarom, pa ne radi se ovde o Super Teneri pa da se iznenadjujes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6427 Napisano Maj 29, 2009 Enduraš, 6392 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Za ST se ne bi iznenadio, jednostavno ne bi verovao jer je nemoguce ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Maj 29, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan U jbt dal je moguce ? Znao sam da prelazi velike kilometraze, ali ovo je van svih mojih ocekivanja evo jos je tamo http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=116600199&__lp=1&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=11000&makeModelVariant1.modelDescription=Africa&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&minMileage=100000&customerIdsAsString=〈=en&pageNumber=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Maj 29, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ovde bi je neko prodavao tvrdeci da je presla samo 7000km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6427 Napisano Maj 29, 2009 Enduraš, 6392 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan I to jos trazi 2100e, posle kazu kod nas naduvane cene Afrika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Maj 29, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan da, ali ako ste primetili to je Private Seller - doticni Jürgen Grasser. Iz toga kako mu izgleda motor, koliko je presao a posebno iz teksta oglasa (Much can not say it. Africa Twin Who is like love.) rekao bih da vrlo dobro zna sta prodaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 30, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan da, ali ako ste primetili to je Private Seller - doticni Jürgen Grasser. Iz toga kako mu izgleda motor, koliko je presao a posebno iz teksta oglasa (Much can not say it. Africa Twin Who is like love.) rekao bih da vrlo dobro zna sta prodaje Da, primetili smo, ali iz teksta (kako mi je Google preveo) se bas i ne vidi da prodavac potvrdjuje ovu neobicnu kilometrazu, sto bi pretpostavljam bilo realno. Ja licno mislim da je stampaska greska, tj. da je jedna nula viska. Ako gresim, ispravite me. Ipak, postoji kontak, pa koga bas interesuje, moze da pita. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Jun 1, 2009 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan 67.000km je u pitanju,kontaktirao sam vlasnika 607.000 je lepa cifra i za kamion-autobus ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Jun 18, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Dosao sam kuci radila su svetla , kad sam ponovo seo oborena ne rade na oba fara a dugacka rade. Na mom motoru i oborena i dugacka su mi na oba fara. Sta moze da bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Jun 19, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Ok buksna na releju izgubila kontakt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Jun 19, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ok buksna na releju izgubila kontakt. WD-40 je majka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jun 19, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih pre prskao kontakt sprejem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Jun 19, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih pre prskao kontakt sprejem. Ma WD i brrrrrm ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maksimilijan 3 Napisano Jun 19, 2009 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 180 Prijavi odgovor kao problematičan Ok buksna na releju izgubila kontakt. ni meni nerade kratka, radi samo pozicija i dugo, jel možeš da mi objasniš kakva je to buksna ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Jun 19, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Ok buksna na releju izgubila kontakt. ni meni nerade kratka, radi samo pozicija i dugo, jel možeš da mi objasniš kakva je to buksna ? Desno od obrtomera meni je zasrafljen relej za oborena svetla. Neke Afrike to nemaju vec samo za dugacko . Kod mene je zica za napajanje iz prekidaca imala prekid kod buksne na releju. Znaci bila je u prekidu, sto je slucaj za sebe. Mora elektricar da trazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maksimilijan 3 Napisano Jun 19, 2009 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 180 Prijavi odgovor kao problematičan sutra cu da pogledam, možda i nadjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Jun 24, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Stigoh, put je bio naporan, puno se iscekivalo, zelja je bila velika, ali eto, ispuni mi se, te postadoh i ja Afrikanac. Zao mi je sto nisam toliko recit, ali ljudi.......sta da vam kazem, sve znate, i sami ste prosli kroz to.......Lepa je. Zaista Kraljica. Sve vas pozdravljam. Puno lepih kilometara, sa osmehom na licu, zeli vam vas drug Djomla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...