shejtan 378 Napisano Octobar 2, 2018 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari da nema neko nosac fuzastera suvozaca desni za rd04 Nije izdrzao poljubac sa asfaltom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Octobar 16, 2018 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan srecan kraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanton 1 Napisano Octobar 17, 2018 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Srbijanci, ako neko ima neko lijepu turu dan-dva, Djerdapska klisura,Dunav, fina cesta, nista off road, nek baci ovde.. Nisam nikad tamo bio, pa ne znam, a ne googlaju mi se ture... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jorga83 112 Napisano Octobar 31, 2018 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: valjevo Motocikl: africa twin rd07a Prijavi odgovor kao problematičan dale11 ima li kakvog pomaka u transplataciji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dale11 5 Napisano Octobar 31, 2018 U prolazu, 77 postova Lokacija: leskovac Motocikl: Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, jorga83 said: dale11 ima li kakvog pomaka u transplataciji? Nisam jos uvek nista uradio, hvala na pitanju ... planovi su da to sto je zdravo prodam u delovima ,a nova se trazi za sledecu sezonu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Novembar 23, 2018 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Zimski san u toku a za to vreme lagano se pripremamo na prolece,za put u Siriju-Liban-Izrael-Jordan (Petra). Sto kaze jedan moj kolega,samo zdravlje i sve ce si bude Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Novembar 23, 2018 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan koje su ovoo bocne bisage jel su bas za motor ili si improvizovao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Novembar 23, 2018 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Nije improvizovano,kupio sam ih u planeta-bike shopu,to su bisage za biciklu ali su odlicno cucnule,vodonepropusne su i neverovatno kako izgledaju male a unutra u jednoj bisagi stanu ladno 2 cela kisna kombinezona i jos neke sitnice ,bas dosta stvari mogu da se natrpaju unutra..platio sam ih 5.000 dinara Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Novembar 23, 2018 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan uuuu sjajno hvala na pamet mi ne bi palo bas cu da pogledam za vikend sta imaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Novembar 23, 2018 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde kad sam se vec raspisao imam na prodaju nove glanc led maglenke kao na slici..prodajem ih po nabavnoj ceni od 2.500 din.ako je neko zainteresovan,valjda nece administrator da mi zameri Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Decembar 3, 2018 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kaligula kolega, jel mozes da mi das direktan link ka bisagama ovim prednjim sto si kupio u planet bike-u. Ja sve sto sam gledao, sve ima neke za ispod sedista, a bisage kao tvoje ne mogu da pronadjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Decembar 3, 2018 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan TORBICA R12620 E-BIKE NA PAK TREGER PLANETBIKE.RS Online prodaja bicikala, delova i opreme za bicikle, rolera, fitnes opreme, skija i ski opreme. Brendovi: Shimano, Scott, Cannondale, Polar, Kettler, Elan, Volkl. Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Decembar 3, 2018 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ih platio na snizenju 5.000 dinara,pre 2 nedelje sam slucajno pogledao na ovom sajtu bile su 3.800din,sad ih opet podigli na 6.300 bitange Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jbrtka 8 Napisano Januar 2, 2019 U prolazu, 51 postova Lokacija: padina Motocikl: AFRICA TWIN RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Na koji fazon se kace za rol barovea.i da li bi pasovale na ove moje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Januar 2, 2019 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Pasovale bi..,sa zadnje strane ima metalne kukice koje se navuku odozgo na sipku,a sa donje strane podesiv kais sa kukicom...nema teoretske sanse da se otkace u toku voznju ne brini Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2985 Napisano Januar 13, 2019 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo društvo.Srećna Pravoslavna Nova!Ko od kolega iz PI prodaje XRV650?Послато са MI MAX 2 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Januar 14, 2019 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedno pitanjce za stručnjake iz ove oblasti:može li se na Afriku rd 04 ugraditi onaj pokazivač stepena prenosa i ako može je li to komplikovana operacija. Hvala unapred.Ps. Sretna nova svima i puno bezbednih kilometara na dva ili tri točka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jation 52 Napisano Januar 25, 2019 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin XRV 750 RD04, ex Yamaha XJ 600 S, ex Kawasaki KLR 650, ex Kawasaki KLE 500, ex Honda NX250 Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima! Dugo nisam bio aktivan na forumu ali eto mene nazad sa Afrikom koju kupih proslog leta. Budzim nesto i sredjujem na nedeljnom nivou tokom ove zime tako da bi bilo fer da sam tu i podelim sa vama neka resenja ili pak pitam za neki savet. Evo na primer, prosle godine sam se mučio sa onim plastičnim zupčanikom u pužu za brzinomer i nigde nisam mogao da nadjem nov ili polovan po razumnoj ceni. Na kraju sam iskopao 3D model tog zupčanika, malo ga doterao u 3D Max-u i isprintao ga za 500 dinara. Eto ga! Radi posao vec 5000km. Ako neko ima isti problem, neka mi se javi slobodno! Vidimo se negde na putu! Srdačno, Jation 5 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexis XRV 8 Napisano Januar 28, 2019 U prolazu, 42 postova Lokacija: Zvornik Republika Srpska Motocikl: Honda XRV 750 Africa Twin RD 07 Prijavi odgovor kao problematičan Raja. Pozdrav. Jedna mala pomoc mi je potrebna. Potreban mi je crash bar za moju rrd07a. Pa ako ima viska da proda, prrporuci nekoga ko.ima, ili neko ko pravi neki zamjenski itd. Bio bih zahvalan. Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Januar 28, 2019 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da Givi bar i dalje moze da se kupi u MotoLand u Beogradu. Takodje u Beogradu je i Seba, ko moze da dobaci motor do njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexis XRV 8 Napisano Januar 28, 2019 U prolazu, 42 postova Lokacija: Zvornik Republika Srpska Motocikl: Honda XRV 750 Africa Twin RD 07 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da Givi bar i dalje moze da se kupi u MotoLand u Beogradu. Takodje u Beogradu je i Seba, ko moze da dobaci motor do njega.E hvala ti na info. Veliki pozdrav.Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mindžake Merava 240 Napisano Januar 31, 2019 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 1/25/2019 at 10:59 AM, Jation said: Cao svima! Dugo nisam bio aktivan na forumu ali eto mene nazad sa Afrikom koju kupih proslog leta. Budzim nesto i sredjujem na nedeljnom nivou tokom ove zime tako da bi bilo fer da sam tu i podelim sa vama neka resenja ili pak pitam za neki savet. Evo na primer, prosle godine sam se mučio sa onim plastičnim zupčanikom u pužu za brzinomer i nigde nisam mogao da nadjem nov ili polovan po razumnoj ceni. Na kraju sam iskopao 3D model tog zupčanika, malo ga doterao u 3D Max-u i isprintao ga za 500 dinara. Eto ga! Radi posao vec 5000km. Ako neko ima isti problem, neka mi se javi slobodno! Vidimo se negde na putu! Srdačno, Jation Meni treba taj puž za Yamahu TT600R.Ovih dana ću da krenem u sređivanje za sezonu,pa ću biti slobodan da te kontaktiram za to. Imam i uzorak,pa bih ti poslao,čisto da se pogode mere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jation 52 Napisano Februar 1, 2019 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin XRV 750 RD04, ex Yamaha XJ 600 S, ex Kawasaki KLR 650, ex Kawasaki KLE 500, ex Honda NX250 Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, Mindžake Merava said: Meni treba taj puž za Yamahu TT600R.Ovih dana ću da krenem u sređivanje za sezonu,pa ću biti slobodan da te kontaktiram za to. Imam i uzorak,pa bih ti poslao,čisto da se pogode Hajde možemo da probamo. Ako bih ga modelovao od nule, trebalo bi mi dosta vremena. Mislim da je za njega najpametnije da ga provučemo kroz 3D skener, doteram malo detalje i onda na print. Zvaću danas da pitam koliko košta 3D skeniranje, da vidimo da li je isplativo upuštati se u takvu akciju. Ako nije, mogu da ga izmodelujem od nule, samo da nadjem slobodan dan ili dva, pošto nisam baš mnogo brz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mindžake Merava 240 Napisano Februar 1, 2019 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Jation said: Hajde možemo da probamo. Ako bih ga modelovao od nule, trebalo bi mi dosta vremena. Mislim da je za njega najpametnije da ga provučemo kroz 3D skener, doteram malo detalje i onda na print. Zvaću danas da pitam koliko košta 3D skeniranje, da vidimo da li je isplativo upuštati se u takvu akciju. Ako nije, mogu da ga izmodelujem od nule, samo da nadjem slobodan dan ili dva, pošto nisam baš mnogo brz. Meni nije uopšte hitno.Početkom marta nosim motor kod majstora i ima dosta stvari oko njega da se radi,tako da ne verujem da će pre aprila biti gotov. Ovo je taj puž koji treba da se napravi.Naravno,ja bih Vam ga poslao i ako možete to da uradite-platiću,jer mi deo svejedno treba,a bolje da platim Vama nego trgovcima polovnim delovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Februar 2, 2019 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...