jomar 55 Napisano Novembar 16, 2015 U prolazu, 78 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Honda Crosstourer 1200 x Prijavi odgovor kao problematičan p.s. afrika se prodaje isključivo radi kupovine novog motora, nadam se nove Afrike CRF 1000 L Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Novembar 23, 2015 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Kome treba jeftin nov obruc http://www.ebay.com/itm/WM6-x-17-32-spoke-holes-DID-gold-motorcycle-rim-OEM-Honda-TransAlp-or-CUSTOM-/171971037140?hash=item280a45c7d4:g:80kAAOSwI-BWIZ5K&vxp=mtr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukabx 46 Napisano Novembar 24, 2015 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno jeste jeftin, ja bih ovo uzeo da vozim Afriku cisto da imam u rezervi, ako postarina nije preskupa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Novembar 24, 2015 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Kod Honde je oko 400EUR, a u Touratechu Excel doduse sa zicama oko 260eur tako da se svakako isplati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankor 41 Napisano Novembar 24, 2015 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Biće uskoro :) Prijavi odgovor kao problematičan 1988 Honda XRV 650 restauracija, za potrebe predstavljanja nove Afrike. http://www.ujenimotors.com/88_xrv650.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Decembar 21, 2015 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ispraznio akumulator, eto... da ne ispadne da na Afrikama ništa ne crkava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veskotg 44 Napisano Decembar 26, 2015 U prolazu, 91 postova Lokacija: Titograd Motocikl: honda africa twin Prijavi odgovor kao problematičan Seba odradio odlican posao, crashbarovi stigli i montirani!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popaj 475 Napisano Decembar 29, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Odavno nisam gledao cene na mobile.de, pa rekoh daj bas da vidim da li je mozda nova Afrika oborila cene staroj: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.html?isSearchRequest=true&scopeId=MB&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&makeModelVariant1.makeId=11000&makeModelVariant1.modelDescription=Xrv+750+africa+twin&maxPowerAsArray=KW&minPowerAsArray=KW Rezultat pretrage - 41 motorcikl u ponudi, cene od 2490 - 5900 EURa (samo 6 je ispod 3000 EURa) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veskotg 44 Napisano Decembar 29, 2015 U prolazu, 91 postova Lokacija: Titograd Motocikl: honda africa twin Prijavi odgovor kao problematičan A pogledaj koliko je motora u Njenom rangu i jaci (1000ccm) 2003-2005 godište - jeftinije! Sent from my SM-N910C using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Decembar 31, 2015 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Odavno nisam gledao cene na mobile.de, pa rekoh daj bas da vidim da li je mozda nova Afrika oborila cene staroj: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.html?isSearchRequest=true&scopeId=MB&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&makeModelVariant1.makeId=11000&makeModelVariant1.modelDescription=Xrv+750+africa+twin&maxPowerAsArray=KW&minPowerAsArray=KW Rezultat pretrage - 41 motorcikl u ponudi, cene od 2490 - 5900 EURa (samo 6 je ispod 3000 EURa) I sta bi sad to trebalo da kaze? Na istom tom mobile.de je i samo 8 Super Tenera ispod 3000 eura od ponudjenih 53 i sta sad to treba da znaci? Da su oba motora podjednako kvalitetna a ujedno daleko kvalitetniji od svih tih od 1000ccm a znacajno novijih? Ne bih bas rekao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veskotg 44 Napisano Januar 3, 2016 U prolazu, 91 postova Lokacija: Titograd Motocikl: honda africa twin Prijavi odgovor kao problematičan 31.12 у 16:52-AFRICA on the highway.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dale11 5 Napisano Januar 7, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: leskovac Motocikl: Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima I srecni novogodisnji i Bozicni praznici... pitanje SHINKO 705 ILI PIRELLI MT90? ILI SUGESTIJA NA NEKE TRECE ? Nije mi bitna cena ...hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Januar 11, 2016 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Ako planiras dual gume predlozio bih ti Full Bore, furam ih vec dve godine, radio dve reportaze i presao sa dve zadnje i jednom prednjom oko 15.000km sigurno. Ove godine cu ih jos voziti i onda morzm da kupim nove na pocetku sledece sezone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popaj 475 Napisano Januar 13, 2016 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Odavno nisam gledao cene na mobile.de, pa rekoh daj bas da vidim da li je mozda nova Afrika oborila cene staroj: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.html?isSearchRequest=true&scopeId=MB&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&makeModelVariant1.makeId=11000&makeModelVariant1.modelDescription=Xrv+750+africa+twin&maxPowerAsArray=KW&minPowerAsArray=KW Rezultat pretrage - 41 motorcikl u ponudi, cene od 2490 - 5900 EURa (samo 6 je ispod 3000 EURa) I sta bi sad to trebalo da kaze?Na istom tom mobile.de je i samo 8 Super Tenera ispod 3000 eura od ponudjenih 53 i sta sad to treba da znaci? Da su oba motora podjednako kvalitetna a ujedno daleko kvalitetniji od svih tih od 1000ccm a znacajno novijih? Ne bih bas rekao... Ja ST i sve te od 1000 ccm nisam gledao ni spomenuo. Nit kupujem, nit prodajem, nit menjam, pa me to uopste i ne zanima. Sve sto me je zanimalo je: da vidim da li je mozda nova Afrika oborila cene staroj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 25, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Oj narode! CRF1000L, naručena. Tricolor, manuelni menjač, ABS... Stiže za koji dan... Trenutno imam RD07a, crna, 2002-go u perfektnom stanju i ići će na doboš. Jedini razlog prodaje je što mi ne trebaju 2 Afrike. Zapravo, trebaju, ali nije baš finansijski izvodljivo Nisam je još nigde oglašavao, ajde prvo da vidim da li ima zainteresovanih ovde, više bih voleo da je uzme neko od naših, pa da ostane "u familiji" Motor je nalazi u Nemačkoj, na nemačke table, registrovana ovde tek pre par meseci. UK model. Kupio sam je u Londonu, lepo me je odnela sve do Srbije u leto 2014-te. Pre oko 3 meseca zamenjen regler i to je jedino što je "crklo". Ne znam tačnu kilometražu, motor je u firmi u magacinu, na toplom ali je negde oko 34-35 hiljada milja ako se ne varam. Hondin top case sa naslonom za suvozača, crash bar, centralni štender, givi nosači bočnih kofere, imam čak i 2 alu kofera koje je Predrag pravio (Alien Metalworks). Bočni koferi nisu nikada ni instalirani i bukvalno su novi. K&N vazdusni filter + set za ciscenje iz Louisa, nov. Gume su 100% putne, mogu još "ohoho" da idu. Pločice menjane letos, lanac i lančanici još mogu isto dosta. Ima i imobilizer koji isključi anlaser kada je "armed". 2 seta ključeva... i to je valjda to. Ako bude interesanata, slikaću je. Neke slike čak i imam na računaru. Da ne trujem temu ovde, poslaću na PP kome treba. Ako se niko ne javi u neko dogledno vreme, postaviću je na mobile.de, pa nek ide... ZaFaljujem na paznji 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Januar 25, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi trolovao Afrikinu temu sa Afrikinim fotkama.. Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Januar 25, 2016 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan kaci slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 25, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi trolovao Afrikinu temu sa Afrikinim fotkama.. Hehe, i to što veliš.... sad ću da prikupim koju pa kačim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 25, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 25, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan I da, ima originalni Remus izduv. Čak i sa DB killerom zvuči dobro. Sa izvađenim, TO JE TO! Fabrički izduv nemam, jbg, ali kome to treba pored ovog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Januar 25, 2016 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan ako kome treba fabricki nek se javi da se dzoramo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Januar 26, 2016 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena afrike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popaj 475 Napisano Januar 26, 2016 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Zbog mira u kuci mora covek neceg i da se odrekne :-) . Motor ti je kao lutka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Januar 26, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Cura je vredna svake paznje, samo da joj naidje prava momcina sa kesom .. Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Januar 26, 2016 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, iz odredjenih raloga prodajem svoju RD04. Mene i moj motor mnogi poznaju, a ako je nekome bitan razlog prodaje mogu da mu (ili joj) kazem kada dodje da pogleda motor. Radio sam dve reportaze ("Putevima NOBa" i "Putevima rimskih imperatora"), proputovao Balkan u zdravlju i veselju, i za skoro cetiri godine presao sam preko 30.000km. Mehanicki je skroz dobra, ima MRA poviseni vizir, Bobanovo sediste (crno, na trecoj slici), HB kres barove, Joskin regler, Kappa Top Case... Cena je 2100e Redovno odrzavana, lanac i lancanici stavljeni pre 10.000km, redovno podmazivano, Odrzavana kod Alje i Joce iz Bataje. Treba uraditi redovan servis (sto bi svako normalan svakako uradio kada kupuje motor) i zameniti jednu bixenon sijalicu jer je crkla. Uz nju ide i prednji zupcanik sa 17 zuba koji povecava krajnu brzinu. Gume su Full Bore i mogu jos dve sezone da teraju. kontakt na PM ili na 060/5109979 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...