Mrva 541 Napisano Septembar 18, 2013 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su filteri za ulje @ATrider Ako si mislio na Hondinu oznaku 16900-MG8-003 ,inace isti je filter za sve Afrike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Septembar 18, 2013 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su filteri za ulje @ATrider Ako si mislio na Hondinu oznaku 16900-MG8-003 ,inace isti je filter za sve Afrike Slepac procito do pola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Septembar 19, 2013 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su filteri za ulje @ATrider Ako si mislio na Hondinu oznaku 16900-MG8-003 ,inace isti je filter za sve Afrike Slepac procito do pola Slepac. Tu bih stavio tacku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Septembar 19, 2013 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima neko na prodaju plasticni puz pinjona za brzinomer. Trazio sam u Centru S i Delti i nemaju. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 997 Napisano Septembar 19, 2013 Very Funny Rider, 1134 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima neko na prodaju plasticni puz pinjona za brzinomer. Trazio sam u Centru S i Delti i nemaju. Hvala http://www.wemoto.com/bikes/honda/xrv_750_n_africa_twin_rd04/92/picture/speedo_-_gearbox_drive_wheel/ narucis ovde i stigne za 5-6 dana.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Septembar 19, 2013 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima neko na prodaju plasticni puz pinjona za brzinomer. Trazio sam u Centru S i Delti i nemaju. Hvala http://www.wemoto.com/bikes/honda/xrv_750_n_africa_twin_rd04/92/picture/speedo_-_gearbox_drive_wheel/ narucis ovde i stigne za 5-6 dana.. Super informacija , ako Centar S ne dobije za par dana porucicu od ovih. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 21, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan AT u full karbonu!!! Ovo ide na bivšu Mazakovu/Busmanovu Blondu! Jedva čekam da vidim kako će to da izgleda montirano... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 21, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Gošo, ajde bre da se skine kalup sa tvog "malog" rezervoara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Septembar 21, 2013 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Jel ste izmerili koja je razlika u tezini izmedju ovog i metalnog rezervoara ili ukupnu razliku ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 21, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan AT u full karbonu!!! Ovo ide na bivšu Mazakovu/Busmanovu Blondu! Jedva čekam da vidim kako će to da izgleda montirano... Aiiiii, fatamorgana! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 22, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ste izmerili koja je razlika u tezini izmedju ovog i metalnog rezervoara ili ukupnu razliku ? Ne znam, druže, ali pitaću Sve u svemu, razlika u težini je zaista jedino verovatno značajna kod rezervoara. Ostalo je manje-više "tu negde" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Septembar 22, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan a i plasticni ne rđa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Septembar 22, 2013 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan ajd sto ne rdja,,,vec je bitno sto ce uvijek cisto gorivo dolaziti u karburatore!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Septembar 23, 2013 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to lepo...mada meni je Blonda bila bas kako treba, nisam siguran da ce ovaj Robokap biti bolji/lepsi, a cisto sumnjam da ce novom vlasniku razlika 10kg znaciti nesto. Mada ko mene sta pita. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 23, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa Rolletom..... Busman je to cuvao, a i Mazak..... ali izlisno je o ukusima suduti Meni je Afrika ruzna ..kako god okrenes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Septembar 23, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Da li se dobija samo 10kg manje ? pa da,kad bolje razmislim to je to... kad bi se poskidalo jos nesto bila bi jos manja kilaza motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Septembar 23, 2013 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Da li se dobija samo 10kg manje ? pa da,kad bolje razmislim to je to... kad bi se poskidalo jos nesto bila bi jos manja kilaza motora Ne znam za ostale, ali najznacajnija usteda na tezini za RD03 je kad se skine originalni fabricki auspuh. Ono cudo je tesko ko da je od gusa pravljeno . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Septembar 23, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Generalno na bilo kom motoru kad se skine koje kilo se oseti... Pa me bas zanima da li se neko bavio skidanjem kilaze sa kraljice...eto auspuh,rezervoar i sta jos moze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Septembar 24, 2013 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ko je radio ove delove od karbona? koliko para je izashlo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Septembar 24, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Meni je Afrika ruzna ..kako god okrenes vozim tu ruznu AT iako ni ja nisam lep al me žene volu edit: e, da! tutanj u svoj topik! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Septembar 26, 2013 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Vidim tamo u suparnickoj temi imaju dve prinove ajde ja da se upishem ovde. Daklem prodah KLE-a i postadoh ponosni vlasnik Matijine a bivshe Jasminkove afrike, prvi utisci su da sam prezadovoljan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Septembar 26, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan haahahahahhhah i ti si sa Klea presao na AT same here Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Septembar 26, 2013 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Vidim tamo u suparnickoj temi imaju dve prinove ajde ja da se upishem ovde. Daklem prodah KLE-a i postadoh ponosni vlasnik Matijine a bivshe Jasminkove afrike, prvi utisci su da sam prezadovoljan Teraj to od 4-8000rpm i zivot ce ti biti mnoooogo lepsi ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 27, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan OOo, pa cestitamo! To je onako bas lep primerak! Neka te lepo sluzi! (a hoce, znamo... ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Septembar 27, 2013 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Dada kle pa AT. Hvala pa da se druzimo na nekoj voznjici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...