VladaSD 2364 Napisano Jun 26, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan 5000 eura :staa2: .... boleche me da je vozim :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jun 26, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan eee blago tebi, pazari je pa da joj se svi divimo u avgustu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jun 26, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nemam 5000e, jbg. Mada ako poludim, sve je moguce Oce neko moju AT da pazari? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1291 Napisano Jun 26, 2013 UruK Hai, 2088 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pa nemam 5000e, jbg. Mada ako poludim, sve je moguce Oce neko moju AT da pazari? 4999e??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Jun 27, 2013 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kupi reli masku, viljuske i trouglove od nekog KTM-a i dobijes isto to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Jun 27, 2013 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Vecita dilema... Transalp 650 ili Afrika? Imao sam oba modela, ali sam znatno vise vremena proveo na Africi. Jel ima neko strucno misljenje? Realno, za cenu Afrike iz 93, 94, moze da se kupi Trandza 10 godina mladji. Jel ima tu racunice ili ne? Ajd da cujemo za i protiv. Iskreno vise naginjem ka Africi, pa makar i 20 godina staroj, ali me Transalp isto intrigira... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Jun 27, 2013 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan promenio sam dvije africe i sad vozim africu al moj glas ide za transalpa mladjeg deset godina. . deset godina je deset godina a dobijes slican motor... Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Jun 27, 2013 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan promenio sam dvije africe i sad vozim africu al moj glas ide za transalpa mladjeg deset godina. . deset godina je deset godina a dobijes slican motor... Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2 Što bi se reklo Brena je Brena al dvaput je dvaput. Zajebana dilema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Jun 27, 2013 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, ispada da za neku cifru od oko 3000 mozes da kupis golu afriku rd07 ili transalpa krcatog opremom 10 godina mladjeg. Mada, meni se i dalje vise svidja matora trafika... Ozbiljna dilema, mislim da transalp ima samo par konja vise kao i Afrika, ne bi se uopste razmisaljao, nego me njaka tih njegovih sitnih 53 konjica, pa jos kad se natovari i dvoje na put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Jun 28, 2013 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 53 konjica nije slabo kad ne znas za bolje. S obzirom da sada vozis 1100, tesko da ces da se naviknes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Jun 28, 2013 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan evo kod nas u banjaluci prodaje se TA za 5.000 evra 2006 godina mada je lik spreman da znacajno spusti cijenu jer je normalan nije neka budaletina slinio sam pola sata kad sam je vidio :care: http://www.pik.ba/artikal/7401308/honda-transalp/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jun 28, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan probao sam TA i ja upravljiviji motor nisam vozio, kao bicikla, slusa a bogami i poteze lepe mislim da nista ne zaostaje za AT. Ono sto mi se kod njega ne svidja jeste zadnja viljuska a mislim da mu je i amortizer zadnji losiji... Takodje TA nema pravo resenje za rolbarove, i nesto je manji od AT. Dakle ja tu dilemu nikad ne bih imao, Africa ispred svakog TA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Jun 28, 2013 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hajde napravite posebnu temu za diskusiju oko Transalpa i Afrike. Ova tema je za tehnicku problematiku i resenja. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Jun 28, 2013 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo odmah pravim sa sve glasanjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 389 Napisano Jun 28, 2013 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 374 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kosta ganc novi transalp 700?Pitam onda ja vas koliko vredi transalp star 7 godina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Jun 28, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Shaft, promašio si topic! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Jun 29, 2013 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan narucio sam komplet cut off membrana za at. izadju tacno 35 evra. eto za sve koji budu imali takav problem. sajt je www.wemoto.com Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rammstein 7 Napisano Jul 1, 2013 U prolazu, 27 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Honda africa twin rd03 Prijavi odgovor kao problematičan narucio sam komplet cut off membrana za at. izadju tacno 35 evra. eto za sve koji budu imali takav problem. sajt je www.wemoto.com Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2 nevjerovatno, obojici nam se desio isti kvar sa cilindrima u par dana, sta je za reci nemam pojma kao da su sestre bliznakinje tako se ponasaju ove nase curice ...narucio sam preko wemoto i ocekujem ubrzo da mi stigne reparacioni set za cilindre, sa sve postarinom izace me 45 evrica.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Jul 2, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan pitanje je postavio inostrani kolega: "Да ли је неко имао проблема са резервоар-зачепљење филтера? Филтер горива у резервоару. Чини се да је, чим ниво горива у резервоару достигне врх тог филтера започиње сиса ваздух уместо гаса. Ако се пребацим на резерву тече добро опет, dok se gorivo ne spusti do врха тог дела филтера. Мало је досадно ... можда би требало да га уклониm." otprilike je to problematika, lik vozi DR07 iz '97. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Jul 3, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan nije valjda da niko ne zna šta bi mogao da bude problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Jul 3, 2013 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan A da nema problem sa pumpom, da li ona funkcionise uopste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jul 3, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan nisam ga najbolje razumeo ali pitaj ga jel probao da vozi sa otvorenim cepom od rezervoara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Jul 3, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan hvala, poslao sam mu pitanja i čekam odgovore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Jul 4, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan ovo je odgovorio: I have tried opening the tank, and that makes no difference. Regarding the pump, I have a good aftermarket pump mounted, but it could still be some problem there I guess. Although if there is some pump problem I don't see why it would draw down all that air in to the secondary filter from the tank? Any tip on the best way of testing the pump? Just loosen the pipe and see how long it sprays fuel? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Jul 4, 2013 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem ga bas najbolje. Kako zna da problem nastaje kada nivo goriva padne do vrha filtera u rezervoaru kada to ne moze da vidi kroz cep? Da li se problem javlja u stvari kada dodje do rezerve? Da li se motor gasi ili trokira tada? Pumpa radi kada je na rezervi pa sam zato i pitao za nju. Ako vec barata dobro engleskim mozda bolje da potrazi pomoc na xrv forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...