Hacky 945 Napisano Mart 13, 2012 Zainteresovan, 579 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne prima gas na off-u Bato daj CDI Rajku ili Joski da ti prelemi konektore i teraj tu ljubicu na mesec ako hoces Iz ovog sto sam procitao deluje mi da ti sediste udara ili zulja o CDI i stvara prekid na konekrotima I Arakis i Joška su me posavetovali da prvo nađem nekog ko bi mi pozajmio ispravan CDI da budem siguran da je do njega, da ga ne rasturaju bezveze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Mart 13, 2012 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako Pitaj Acimo-a, on ima cetvorku i upravo ju je razbucao i upicanjuje za sezonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Mart 13, 2012 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan jedno pitanje gde u beogradu mogu naci filter ulja za afriku i koje ulje najbolje uzeti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Mart 13, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Ne prima gas na off-u Bato daj CDI Rajku ili Joski da ti prelemi konektore i teraj tu ljubicu na mesec ako hoces Iz ovog sto sam procitao deluje mi da ti sediste udara ili zulja o CDI i stvara prekid na konekrotima Samo rd03 ima taj problem sa zuljanjem sedista o cdi.. Ne mora da bude do cdi-a ako se gasi. Moguce je da i nesto drugo pravi problem. Proveri sve konektore i kontakte medju njima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 13, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan jedno pitanje gde u beogradu mogu naci filter ulja za afriku i koje ulje najbolje uzeti Imas filter na vise mesta: Guevara, Biker House, a ima i u Laboratoriji. Ulje: Ipon 15w50, Bardal 10w40. Odlican je i Kastrol 10w40, al` njega mozes jedino da narucis iz Luisa. Bilo bi pozeljno da pitas prethodnog vlasnik sta je on sipao, pa to da nastavis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Mart 13, 2012 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne prima gas na off-u Bato daj CDI Rajku ili Joski da ti prelemi konektore i teraj tu ljubicu na mesec ako hoces Iz ovog sto sam procitao deluje mi da ti sediste udara ili zulja o CDI i stvara prekid na konekrotima Samo rd03 ima taj problem sa zuljanjem sedista o cdi.. Ne mora da bude do cdi-a ako se gasi. Moguce je da i nesto drugo pravi problem. Proveri sve konektore i kontakte medju njima.. Ma nemoj a od cega se nazulja ovaj moj ako hocem mozemo da se kladimo ko izgubi placa farbanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Mart 14, 2012 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan jedno pitanje gde u beogradu mogu naci filter ulja za afriku i koje ulje najbolje uzeti Imas filter na vise mesta: Guevara, Biker House, a ima i u Laboratoriji. Ulje: Ipon 15w50, Bardal 10w40. Odlican je i Kastrol 10w40, al` njega mozes jedino da narucis iz Luisa. Bilo bi pozeljno da pitas prethodnog vlasnik sta je on sipao, pa to da nastavis. motul 15w40 hvala na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 14, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne prima gas na off-u Bato daj CDI Rajku ili Joski da ti prelemi konektore i teraj tu ljubicu na mesec ako hoces Iz ovog sto sam procitao deluje mi da ti sediste udara ili zulja o CDI i stvara prekid na konekrotima Samo rd03 ima taj problem sa zuljanjem sedista o cdi.. Ne mora da bude do cdi-a ako se gasi. Moguce je da i nesto drugo pravi problem. Proveri sve konektore i kontakte medju njima.. Ma nemoj a od cega se nazulja ovaj moj ako hocem mozemo da se kladimo ko izgubi placa farbanje od viška kilograma? da ne bude samo off pitali smo Acima medjutim jedan njegov je rasturen i povezan žicama (nije da se samo isčupa i poveže) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 945 Napisano Mart 14, 2012 Zainteresovan, 579 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne prima gas na off-u Bato daj CDI Rajku ili Joski da ti prelemi konektore i teraj tu ljubicu na mesec ako hoces Iz ovog sto sam procitao deluje mi da ti sediste udara ili zulja o CDI i stvara prekid na konekrotima Samo rd03 ima taj problem sa zuljanjem sedista o cdi.. Ne mora da bude do cdi-a ako se gasi. Moguce je da i nesto drugo pravi problem. Proveri sve konektore i kontakte medju njima.. Ma nemoj a od cega se nazulja ovaj moj ako hocem mozemo da se kladimo ko izgubi placa farbanje Što farbanje, lep ti je motor Proverio sam sve kontakte i konektore i releje i ostalu bagru. Više puta... A vas dvojica nemo' se kladite nego dojdite na pivo pa da završim ovu muku više Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Mart 14, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan @Shejtan Hehehe Kod sebe sam to obratio paznju, i ima dovoljno mesta izmedju sedista i mog CDI-a.. Tako da ne verujem da rd04 ima taj problem.. Kolega sa rd03 je imao tu muku pa sam mu rekao za Josku.. Do sad nisam nikog sreo sa rd04 da je imao taj problem.. Dogovoricemo se za farbanje samo da doteram ove dve AT.. Naravno, ako ti odgovara.. Necu da otkrivam kolor seme i td. Acimo ce postaviti slike kada se zavrsi motor.. A za drugu africu cu postaviti slike ovde @Hacky, iskreno dao bih ti, ali ne bih voleo nesto da zeznem kod sebe. Ako se ne snadjes nikako kontaktiraj me na pm.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 15, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je snage fabricki akumulator za RD07A? 12 ili 14 Ah? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Mart 15, 2012 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je snage fabricki akumulator za RD07A? 12 ili 14 Ah? YTX14-BS, 12Ah, bez održavanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 15, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je snage fabricki akumulator za RD07A? 12 ili 14 Ah? YTX14-BS, 12Ah, bez održavanja. Hvala! Inace, nasao sam Vartu pod tom oznakom u firmi Torex. Cena je 5662.82 din. Kupio sam preko firme i dobio popust od 30%. Mozda postoji mogucnost nekog popusta i na fizicka lica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Mart 15, 2012 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je snage fabricki akumulator za RD07A? 12 ili 14 Ah? YTX14-BS, 12Ah, bez održavanja. Hvala! Inace, nasao sam Vartu pod tom oznakom u firmi Torex. Cena je 5662.82 din. Kupio sam preko firme i dobio popust od 30%. Mozda postoji mogucnost nekog popusta i na fizicka lica. Baš juče sam bio do Torexa, i imaju extra cene za akumulatore. Jedino što neće imati za Afriku RD04 ove sezone, tj. model YB14-B2. Kažu, kada uvoze moto baterije, kupuju sve modele, ali pomenuti model izgleda proizvođač nije imao na lageru. U svakom slučaju, za RD04 može poslužiti YB14-A2 koji ima isti raspored polova ali se odušak nalazi na drugoj strani što se može rešiti produžavanjem crevca. Cena mu je oko 3500 dinara što je bolje od Landporta, a za 2000 manje od YUASE. Ipak se radi o Varta kvalitetu. Inače, prethodni akumulator mi je Banner, izdržao je tri sezone i umro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 16, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je snage fabricki akumulator za RD07A? 12 ili 14 Ah? YTX14-BS, 12Ah, bez održavanja. Hvala! Inace, nasao sam Vartu pod tom oznakom u firmi Torex. Cena je 5662.82 din. Kupio sam preko firme i dobio popust od 30%. Mozda postoji mogucnost nekog popusta i na fizicka lica. Baš juče sam bio do Torexa, i imaju extra cene za akumulatore. Jedino što neće imati za Afriku RD04 ove sezone, tj. model YB14-B2. Kažu, kada uvoze moto baterije, kupuju sve modele, ali pomenuti model izgleda proizvođač nije imao na lageru. U svakom slučaju, za RD04 može poslužiti YB14-A2 koji ima isti raspored polova ali se odušak nalazi na drugoj strani što se može rešiti produžavanjem crevca. Cena mu je oko 3500 dinara što je bolje od Landporta, a za 2000 manje od YUASE. Ipak se radi o Varta kvalitetu. Inače, prethodni akumulator mi je Banner, izdržao je tri sezone i umro. predpostavljam da pricas o akumulatoru sa odrzavanjem? kad stavis na papir jeftinije ti je da kupis akumulator bez odrzavanja, meni nijedan nije trajao manje od 5 godina i nemam smaranje da ga skidam, drzim u sobi, dopunjavam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Mart 16, 2012 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan predpostavljam da pricas o akumulatoru sa odrzavanjem? kad stavis na papir jeftinije ti je da kupis akumulator bez odrzavanja, meni nijedan nije trajao manje od 5 godina i nemam smaranje da ga skidam, drzim u sobi, dopunjavam... I to je opcija, ali koji model staje u RD04? Na primer ovaj YTX14-BS se ne gađa u dimenzijama, a uglavnom su bez održavanja "širi" od ovih običnih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BojanXRV 20 Napisano Mart 16, 2012 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: nekada Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Varta nema odgovarajuci AGM model za RD04. Provereno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1291 Napisano Mart 18, 2012 UruK Hai, 2088 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Juce montirane progresivne opruge! Motor primetno visi i stabilniji... Off jos nisam testirao! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Mart 18, 2012 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Jbt ovaj XT kao biciklo naspram Afrike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 18, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i jeste biciklo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Mart 19, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan svima ovo stalno treba a neki lik sve okachio na sendspace: I upload the parts list and the workshop manuals. You can find (Download) all of them here: RD03 http://www.sendspace.com/file/0mfa60 RD04 http://www.sendspace.com/file/cyfjjr RD07 http://www.sendspace.com/file/h798t8 RD07a http://www.sendspace.com/file/0qseqy HAYNES MANUAL http://www.sendspace.com/file/g1ih0r WORKSHOP MANUAL XRV750 P 62MY100 http://www.sendspace.com/file/7r4dr0 WORKSHOP MANUAL XRV750 T 62MAY00 http://www.sendspace.com/file/2io75x 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Mart 19, 2012 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Naletio sam jutros na ovaj artikl na njemackom ebayu, pa mozda nekom moze posluziti. Link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 19, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Juce montirane progresivne opruge! Motor primetno visi i stabilniji... Off jos nisam testirao! Ja probao malo po zemlji. Prednji tocak prodorniji, bolji rebound, korman manje mesi. Sad je na redu makadam. Odokativno, jedno 30% poboljsanja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Mart 19, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan el vam smeta shto je samo prednja progresivna a zadnja fabrichka? el se oseca neshto, neki dis-balans Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Mart 19, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Naletio sam jutros na ovaj artikl na njemackom ebayu, pa mozda nekom moze posluziti. Link Hvala na linku. Samo da ne napucaju previse cenu. Ja bih uzeo za sebe.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...