rusic 261 Napisano Novembar 26, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan i da, jasno ti je shta ovo znachi? nadimak ce ti biti "bajsekshual" dok ne prodash teneru, naravno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1291 Napisano Novembar 26, 2011 UruK Hai, 2088 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/74608-veleizdaja-ili-odluka-za-postovanje/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefans 15 Napisano Novembar 27, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Zvornik RS Prijavi odgovor kao problematičan Afrikanci izletela mi prilika da nabavim afriku twin 2001 godište sa 25000km, NIJE carinjena pa me interesuje koliko košta takav motor kod nas u Srbiji? Hvala puno. samo da ti odgovorim na brzka pa da ponovo prochitam shta pishe ovaj zextreme... elem, ovoga je retko bilo na oglasima kod nas... koshta onoliko koliko si spreman da dash... ovo se ne kupuje logikom i mishljenjem mase... probaj negde i ako si zaljubljen posle je sve jedno koliko koshta... evo ti cene preko: http://www.moto.it/moto-usate/honda/africa-twin-xrv-750/africa-twin-xrv-750--1996-02/index.html?d=1&o=2 Ma spreman sam platiti za taj motor i više nego što imam ali bih voleo da mi neko bar okvirno kaže koliko košta u Srbiji. Razgovarao sam sa nekoliko ljudi i sve se svede na priču "afrika tog godišta je retka kod nas...". U svakom slučaju hvala za sajt pogledaću. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Novembar 27, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan pa recimo da bih ja dao za jako ochuvanu afriku 2002-2003 godishte sa ispod 50.000km na satu... onu lepu crnu, kao goshinu, danetovu itd... pa do 4.000€... mozhda malo preko ako ima fabrichki centralni shtender, sw motech rolbarove, eventualno neshto touratech opreme.. ali za klot motor do 4.0000€ i posle lagano dopunjavao... verovatno bi ljudi trazhili oko 4500 ali to je vec previshe.. izmedju 3500-4000€ je neki max do koga bih ja ishao... jer vec za 5000€ ima 2004 ktm 950 adv... dosta kvarljivih delova na njemu ali brzina, kochenje itd je sve na njegovoj strani... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefans 15 Napisano Novembar 27, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Zvornik RS Prijavi odgovor kao problematičan pa recimo da bih ja dao za jako ochuvanu afriku 2002-2003 godishte sa ispod 50.000km na satu... onu lepu crnu, kao goshinu, danetovu itd... pa do 4.000€... mozhda malo preko ako ima fabrichki centralni shtender, sw motech rolbarove, eventualno neshto touratech opreme.. ali za klot motor do 4.0000€ i posle lagano dopunjavao... verovatno bi ljudi trazhili oko 4500 ali to je vec previshe.. izmedju 3500-4000€ je neki max do koga bih ja ishao... jer vec za 5000€ ima 2004 ktm 950 adv... dosta kvarljivih delova na njemu ali brzina, kochenje itd je sve na njegovoj strani... Hvala puno, ovo je ono što sam hteo da čujem. Ako uspem da napravim posao i uzmem afriku objaviću ovde pa cemo prodiskutovati. Hvala još jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Novembar 27, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan aj srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 27, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se upisem u temu!!!! Dobro došao kolega. Da i ja (konačno) poželim dobrodošlicu!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1291 Napisano Novembar 27, 2011 UruK Hai, 2088 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan i da, jasno ti je shta ovo znachi? nadimak ce ti biti "bajsekshual" dok ne prodash teneru, naravno... ..eto vise nisam "bajsekshual"!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Novembar 28, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Decembar 8, 2011 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je ovo bilo do sada, pa cu da navedem, a ako je bilo, nek urednici brisu poruku . Mnogi od nas imaju problema sa senzorima goriva u rezervoaru koji su izgorili. Obicno gornji senzor nastrada prvi, jer je cesce izvan benzina pa se pregrije. Na ovoj stranici sam nasao moguce rjesenje, ali sam sad u potrazi za ovim dijelom. Takodje, na ovoj stranici se navodi da odgovaraju i senzori sa Varadera i da su jako jeftini. Sad u potragu za senzorima . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Decembar 8, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Joska vec ima gotovo resenje koje je mnogo jeftinije od fabrickih senzora, a radi verovatno bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Decembar 8, 2011 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Joska vec ima gotovo resenje koje je mnogo jeftinije od fabrickih senzora, a radi verovatno bolje. Vjerujem, ali za nas koji nismo u Srbiji, malo je teze naci nacina da se Joskini senzori dostave :(. Ovi senzori za Daewoo Matiz se vjerovatno mogu naci u svakoj malo bolje opremljenoj prodavnici Chevroletovih dijelova. Malo razonode, ko smije ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Decembar 9, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ej drugari, osim Yuasa akumulatora, shta josh da gledam, ovo je malo skupo 7800din za RD07 i 5700din za RD03 u Cvijicevoj (www.batterycentar.rs)... BG me zanima... nije za mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Decembar 9, 2011 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan RD 07 ...... http://www.akumulato...avnica-167.html Vidi dimenzije ....http://www.akumulator-shop.rs/prodavnica-99.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Decembar 9, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan fala... gledao ovaj sajt ali sam produzhio dalje jer sam mislio danas da skoknem po to... ali za ovoliku razliku u ceni mogu i da chekam malo videcu... oni Yuasa nisu gel niti agm nego obichni u koje treba dolivati destilovanu vodu itd.. ova dva su AGM... a mislim da je EXIDE ok brend? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BojanXRV 20 Napisano Decembar 9, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: nekada Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan ej drugari, osim Yuasa akumulatora, shta josh da gledam, ovo je malo skupo 7800din za RD07 i 5700din za RD03 u Cvijicevoj (www.batterycentar.rs)... BG me zanima... nije za mene... zovi Torex ili idi do njih na Viline Vode, oni rade Vartu i najpovljniji su. jbt. koliko sam ovakvih postova napisao za Torex pomislice neko da ih reklamiram... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 9, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Unibat NotOpen (kiselinski). Trecu zimu gura. Kostao je 4200 din sa dve godine garancije. Kupio sam ga OVDE. Zovi, pitaj. Treba samo da im kazes dimenzije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Decembar 10, 2011 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo smo se ponovili (Powered by frubar.net) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Decembar 10, 2011 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo sam poradio na volanu (Powered by frubar.net) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Decembar 10, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo odradjeno Sa kog ktm-a su nozice? Ima li kakvih prepravki na njima da bi pasovalo na AT?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Decembar 10, 2011 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Lepo odradjeno Sa kog ktm-a su nozice? Ima li kakvih prepravki na njima da bi pasovalo na AT?! Mogu ja, mogu ja? ...nisu s KTM-a i nemoj netko da sada pocne komentirati kutiju i odakle mi. To su moji rucno radjeni nogostupi za Transalpa i bili su u temi par stranica prije. Na Africu sjedaju kao i na Transalpa: Prihvati su isti. Ima ovdje vise o tome: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/69337-afrika-twin-enduro-fuzasteri/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Decembar 10, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan A odakle ti KTM kutija? Lepo lepo, videh tu temu. Jer sam i ja nesto istrazivao na tu temu kako da prosirim moje original nozice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Decembar 11, 2011 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan A odakle ti KTM kutija? Lepo lepo, videh tu temu. Jer sam i ja nesto istrazivao na tu temu kako da prosirim moje original nozice. Pa dobro hoce me cjelokupna Balkanska moto zajednica jbt za tu kutiju?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vrlorad 13 Napisano Decembar 11, 2011 U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000, Honda Africa Twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je ovo bilo do sada, pa cu da navedem, a ako je bilo, nek urednici brisu poruku . Mnogi od nas imaju problema sa senzorima goriva u rezervoaru koji su izgorili. Obicno gornji senzor nastrada prvi, jer je cesce izvan benzina pa se pregrije. Na ovoj stranici sam nasao moguce rjesenje, ali sam sad u potrazi za ovim dijelom. Takodje, na ovoj stranici se navodi da odgovaraju i senzori sa Varadera i da su jako jeftini. Sad u potragu za senzorima . Da li je jos neko razmatrao mogucnost ugradnje ovoh senzora od Matiza? Gde se mogu nabaviti i po kojoj ceni? Ako sam dobro razumeo radi se o jednostavnoj zameni starog senzora i nije potrebna nikakva dodatna elektronika. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Decembar 11, 2011 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je jos neko razmatrao mogucnost ugradnje ovoh senzora od Matiza? Gde se mogu nabaviti i po kojoj ceni? Ako sam dobro razumeo radi se o jednostavnoj zameni starog senzora i nije potrebna nikakva dodatna elektronika. Da, senzor je isti, samo se prelemi. Ja sam se bacio u potragu i cim ih nadjem, javicu ti iskustva. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...