sashac 8204 Napisano Octobar 8, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan 1. Machinori; 2. Arakis & Goca; 3. Anbeast; 4. Drilling ltd; 5. Crni & Slavica; 6. Boki.64(u drusvu ili sam); 7. Beli ( u drustvu ili sam ); 8. Lucky Vladano; 9. Bgboki; 10. Fruitcake + ëine (ako ispalim javljam blagovremeno, familijarna frka); 11. Popsy; 12. Sasha P (na motoru sigurno sam); 13. Pera,mozda i Sneza; 14. Doktor Mabuze; 15. Dejan + Ana + meso (ako meso stigne, Ana ne ode za Leskovac, a meni posao dozvoli); 16. Miskomi; 17. Vacr0 + Lidija; 18. Arvak; 19. Dimitrije; 20. PaPaja; 21. RadakM; 22. Salez; 23. Aca.gsxR mogu i gulas da spremam; 24. Lemy i Gule; 25. Cormoran+junior 26. BorivojeKrmak; 27. Bocca; 28. Sale-kum (najverovatnije sam); 29. Thepainkiller i Micci; 30. Sumaxer ( moguce sa drugom); 31. MoToDjoX; 32. Loshmi Capo; 33. Usamljeni Jahač & Minja; 34. Novajlija064 I lepsa polovina; 35. Urban Cruiser; 36. Nensy + 1; 37. ZEMZEM - 97%; 38. Detektiv kokni kol (Milos); 39. Pustolov; 40. Krle; 41. rboban (u eskort moto pratnji do 3 clana) 42. Jerry 205 ( moguce jos 1 drugar na Stromu 43.Bobbra. 44.Sashac-ako stignem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Octobar 8, 2013 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako me ne uhapse da radim u subotu, provozao bih se do Smedereva... 1. Machinori; 2. Arakis & Goca; 3. Anbeast; 4. Drilling ltd; 5. Crni & Slavica; 6. Boki.64(u drusvu ili sam); 7. Beli ( u drustvu ili sam ); 8. Lucky Vladano; 9. Bgboki; 10. Fruitcake + ëine (ako ispalim javljam blagovremeno, familijarna frka); 11. Popsy; 12. Sasha P (na motoru sigurno sam); 13. Pera,mozda i Sneza; 14. Doktor Mabuze; 15. Dejan + Ana + meso (ako meso stigne, Ana ne ode za Leskovac, a meni posao dozvoli); 16. Miskomi; 17. Vacr0 + Lidija; 18. Arvak; 19. Dimitrije; 20. PaPaja; 21. RadakM; 22. Salez; 23. Aca.gsxR mogu i gulas da spremam; 24. Lemy i Gule; 25. Cormoran+junior 26. BorivojeKrmak; 27. Bocca; 28. Sale-kum (najverovatnije sam); 29. Thepainkiller i Micci; 30. Sumaxer ( moguce sa drugom); 31. MoToDjoX; 32. Loshmi Capo; 33. Usamljeni Jahač & Minja; 34. Novajlija064 I lepsa polovina; 35. Urban Cruiser; 36. Nensy + 1; 37. ZEMZEM - 97%; 38. Detektiv kokni kol (Milos); 39. Pustolov; 40. Krle; 41. rboban (u eskort moto pratnji do 3 clana) 42. Jerry 205 ( moguce jos 1 drugar na Stromu 43.Bobbra. 44.Sashac-ako stignem... 45. SStruja (ako ne budem radio...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novajlija064 4 Napisano Octobar 8, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan 1. machinori 2. 3. 4. . . . Jel ova pumpa? Koje vreme? Jel ostaje dogovor za nalazenje na ovoj pumpi u 10h? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Octobar 9, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Vlado, sta smo resili za kotizaciju/cip? Vidim ce ozbiljan broj bajkera prisustvovati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-b 59 Napisano Octobar 9, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: BG Motocikl: Ducati Crveniiiiii Prijavi odgovor kao problematičan 46.dejan-b planiram dolazak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 9, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Nema kotizacije.... sve se radi na licinom mestu uz zajednicke napore svih ucesnika...ponesite pare , a ko moze nek donese i nesto za na rostilj ili pice......... Mesto odrzavanja, ozvucenje, rakiju, ristilj, kazan, talandaru , nekoliko klupa, stolova i stolica imam...... Kupujem , plasticne case, tanjire, pribor, cumur za rostilj, hleb, zacine, luk za gulas i rostilj, ulje za talandaru, kupus za ribanac, gajbu piva i moja keva pravi palacinke...sta ces vise ..od koga je - dobro je Shodno mogucnostima , neko ce doneti nesto od mesa za rostilj, ribu ..itd...pare ponesite jer ce pice da se kupuje , kad skupimo pare, neko ce trknuti do prodavnice kolima..... U jednom trenutku , cemo presabrati , koliko je kostalo meso za gulas, koje ce Drilling doneti (ako ostane takav dogovor...to je dogovoreno , dok nas je bilo 20-tak ) + ono sto kupimo i podelicemo trosak na ravne casti. Ne verujem da ce trebati vise od nekoliko stotina dinara po coveku (meso je najveca stavka)...a to cemo videti , da kako ko dodje ostavi nesto kinte , da se ide po pice....ja se nadam da cu prvi nalet da pokrijem sa domacinskom tradicijom....ono leb i so + casica rakije ... Ipak se trudimo da ovo ostane u nasim okvirima tj. BJB Gulashijade , a da nepreraste u moto-skup sa kotizacijama, prodajom pica i klope i sl. ..... druzenje je najbitnije. Bice skromno, ali nashe... Aj necu vise da njamke... Daj te bre neke ideje, predloge ...i neka se javi onaj roshtilj majstor od pre nekoliko strana.... 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Octobar 9, 2013 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Nisam neki roštilj majstor, ali sam gledao prave majstore. Kako sada stvari stoje, postoji mogućnost da ću biti sprečen da dođem u subotu... Ali se nadam da do toga neće doći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Octobar 9, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Imas li kacu za taj gulas? :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 9, 2013 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost, moram da otkazem prisustvo u subotu... juce crkao laptop a popravka oko 50 jura, plus devojka ima ispit u subotu...svima zelim lep provod i druzenje... :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1951 Napisano Octobar 9, 2013 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Mogli bi i neki ringišpALJ da organizujemo, neki manji, da stane u dvorište. :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Octobar 9, 2013 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Vlado priznaj da ovo nisi ocekivao Ja se necu stavljati na spisak posto radim u Subotu, ako zavrsim ranije eto me da se druzimo... Cenim da ce i ovo da postane tradicija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Octobar 9, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan i ne zabpravite toalet papir! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Octobar 9, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan I ja moram da otkazem prisustvo. Privatni problemi, muka. Bas mi zao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Octobar 9, 2013 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan 1. Machinori; 2. Arakis & Goca; 3. Anbeast; 4. Drilling ltd; 5. Crni & Slavica; 6. Boki.64(u drusvu ili sam); 7. Beli ( u drustvu ili sam ); 8. Lucky Vladano; 9. Bgboki; 10. Fruitcake + ëine (ako ispalim javljam blagovremeno, familijarna frka); 11. Popsy; 12. Sasha P (na motoru sigurno sam); 13. Pera,mozda i Sneza; 14. Doktor Mabuze; 15. Dejan + Ana + meso (ako meso stigne, Ana ne ode za Leskovac, a meni posao dozvoli); 16. Miskomi; 17. Vacr0 + Lidija; 18. Arvak; 19. Dimitrije; 20. PaPaja; 21. RadakM; 22. Salez; 23. Aca.gsxR mogu i gulas da spremam; 24. Lemy i Gule; 25. Cormoran+junior 26. BorivojeKrmak; 27. Bocca; 28. Sale-kum (najverovatnije sam); 29. Thepainkiller i Micci; 30. Sumaxer ( moguce sa drugom); 31. MoToDjoX; 32. Loshmi Capo; 33. Usamljeni Jahač & Minja; 34. Novajlija064 I lepsa polovina; 35. Urban Cruiser; 36. Nensy + 1; 37. ZEMZEM - 97%; 38. Detektiv kokni kol (Milos); 39. Pustolov; 40. Krle; 41. rboban (u eskort moto pratnji do 3 clana) 42. Jerry 205 ( moguce jos 1 drugar na Stromu 43.Bobbra. 44.Sashac-ako stignem... 45. SStruja (ako ne budem radio...) 46.dejan-b 47.Almighty Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Octobar 9, 2013 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ide neka ekipa iz novoga sada I kaD ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Octobar 10, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan ovo je tačan spisak 1. Almighty 2. Arakis & Goca; 3. Anbeast; 4. Drilling ltd; 5. Crni & Slavica; 6. Boki.64(u drusvu ili sam); 7. Beli ( u drustvu ili sam ); 8. Lucky Vladano; 9. Bgboki; 10. Fruitcake + ëine (ako ispalim javljam blagovremeno, familijarna frka); 11. Popsy; 12. Sasha P (na motoru sigurno sam); 13. Pera,mozda i Sneza; 14. Doktor Mabuze; 15. Dejan + Ana + meso (ako meso stigne, Ana ne ode za Leskovac, a meni posao dozvoli); 16. Miskomi; 17. Vacr0 + Lidija; 18. Arvak; 19. Dimitrije; 20. PaPaja; 21. RadakM; 22. Salez; 23. Aca.gsxR mogu i gulas da spremam; 24. Lemy i Gule; 25. Cormoran+junior 26. BorivojeKrmak; 27. Bocca; 28. Sale-kum (najverovatnije sam); 29. dejan-b 30. Sumaxer ( moguce sa drugom); 31. MoToDjoX; 32. Loshmi Capo; 33. Usamljeni Jahač & Minja; 34. Novajlija064 I lepsa polovina; 35. Urban Cruiser; 36. Nensy + 1; 37. ZEMZEM - 97%; 38. Detektiv kokni kol (Milos); 39. Pustolov; 40. Krle; 41. rboban (u eskort moto pratnji do 3 clana) 42. Jerry 205 ( moguce jos 1 drugar na Stromu 43.Bobbra. 44.Sashac-ako stignem... 45. SStruja (ako ne budem radio...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Octobar 10, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Mozda sam preskocio, ali da pitam, koliko je ucipljavanje? Da, i ima li kude mesto za presukuvanje? Il` sve na livadu?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 10, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan i ne zabpravite toalet papir! Pedja usranko jedan ...necemo da "zabpravimo" toalet papir...juce sam kupio 4 rolne za vikendicu...racunam, doci ce mi neke seronje na plac @Notorius...naravno da nisam ocekivao....i naravno da sam spreman i da su svi dobrodosli + kako je do sada bilo u Kisachu...ovo sa vikendicom , strujom, muzikom i .....itd , moze da bude samo bolje... @bivolje..... ima gde da se presvuces i da se istusiras , ako hoces..... a livadu cemo ti naci, ako zelis...toga bar ima @machinori , @thepainkiller...... zao mi je momci...vidimo se neki drugi put..... @boki.64...pa da izginemo ko vlasi na ringishpil 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Octobar 10, 2013 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da imaš neke lopte za odbojku, fuZbal...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 10, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da imaš neke lopte za odbojku, fuZbal...? oces i neke navijacice da ti organizujem...... pa ne pravim ja ispracaj u vojsku...ajde malo i vi iz centrale da se potrudite, a ne da dodjete u provinciju na gotovo Nego zovi Drillinga , vidi jel stigao..ako jeste neka se javlja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Octobar 10, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Ponecu ja odbojkasku loptu. Treba samo pumpa, valjda ce toga biti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Octobar 10, 2013 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Evo javljam se.....tu sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 10, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga kazanche i jos neke vec kupljene potrepstine Moguce je da cu imati inspekciju objekta .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Salez 39 Napisano Octobar 10, 2013 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd/Rušanj Motocikl: BMW K 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Op op...idemooooo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Octobar 10, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje.... da li je obavezno da moja MOTO eskort pratnja budu clan/ice BJB-a? P.S.mada NE sumnjam da nakon dobrog druzenja i upoznavanja ce to isto i pozeleti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...