mvSHOEI 267 Napisano Septembar 24, 2013 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Temu sam postavio u ime druga posto nije u mogucnosti,a zeleo bi sa vama podeliti rad: Evo i ja da se pohvalim mojim radom... Motor je Kawasaki ZZR600ccm iz 1991 , dobio sam ga od dede predprosle godine sa hiljadu kilometara (on ga je kupio novog i polupao pre dvadeset godina , i tako je stajao u garazi sa 1000km na satu). Posto sam student, nisam u najboljoj finasiskoj situaciji, pa sam motor sredjivao skoro dve godine, Rucno sam ga farbao skoro mesec dana, kao i kacigu,trebalo mi je dosta vremena ali sam uspeo radove dovesti kraju. Sve sam radio bez majstora, samo najbolji drug i ja, farbao sam ga kod brata u garazi, bilo je dosta tu znoja, mucenja i nerviranja. Motor jos nie 100 posto zavrsen , kupio sam mu hell kociona creva i yoshimuru auspuh i cekam u lepse vreme da ih namotiram, na zimu cu ga jos polirati da bude kao iz fabrike. U motor sam ulozio dosta radnih sati i sve je farba ,nema ni jedne nalepnice i sve postupke rada slikao....motor sam sklopio i sastavio prosle nedelje,i ovo mu je trenutni izgled. 28 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Septembar 24, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan odlichno! bravo i svaka chast! motoche je bombona! nisam bash fan sportova al odlichno je ispalo. fotke su josh bolje samo napred i slobodno josh detaljnije prikazhi slikama kako si shta radio. pitanje, shto si stavio yoshu na levu stranu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8643 Napisano Septembar 24, 2013 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan sećam se priče od pre par godina. hteo si nešto za dž da ga prodaš. Odličan rad, super je ispalo. Samo jedno pitanje: A koj si ga brendirao Džordanom? On i njemu slični su američki marketing i propaganda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Septembar 24, 2013 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan yoshimuru jos nisam stavio , ovo je neki moj home edition varianta..... a dzordan je neki moi duboki 3p Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Septembar 24, 2013 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Sviđa mi se ona ošmirglana zelena boja - čuveni RAT LOOK ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 24, 2013 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Farbati onako ocigledno NOV ram i zadnju viljusku je svetogrdje. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 849 Napisano Septembar 24, 2013 Drug član, 877 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Odlican je, svaka cast! 2Pac rules Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Septembar 24, 2013 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan hvala vam svima ...imam i 2pac-ovu rimu na svakoj felni =) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Septembar 24, 2013 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Neka, neka, sta god da je tebi trip, tvoje je. Nekome se svidja, nekome ne. Sta te briga. Ja mislim da je na nama, samo da pohvalimo trud, i rad, jer, sve ovo sam... Svaka cast! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10613 Napisano Septembar 24, 2013 Hronični Motociklopata, 7366 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan farba je extra odradjena, doduse ni ja nebi farbao ram i viljusku, ali plastike su fantazija Neznam da li znate, ali u Americkom AMA moto sampionatu upravo Michael Jordan je sponzor jednog tima, tako da sad definitivno ima smisla Michael Jordan Motorsports 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Septembar 24, 2013 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Adler-u skroz si u pravu...i spreman sam i na negativne i pozitivne kritike, jos malo da ga zavrsim pred zimu i to je to .... a sto se tice Michael Jordan Motorsports ,slao sam im vec mejl i odogovorili su mi sa velikim pohvalama i odusevljenjem.....a sto se tice rama i viljuske nisu bile u skroz beprekornom stanju, imale su par estetskih linija pa kada sam ga vec rasklapao .... a nisam ljubitelj sive boje....hteo sam da podelim samo moj rad sa kolegama i koleginicama motoristima .....i da vam kazem sve se moze kada se hoce , cak i kada para nema =)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3327 Napisano Septembar 24, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Puno truda ali ako je to što si zamislio super.. vazno je da si zadovoljan i sa osjmehom pod vizirom da ga vozis.. P.s.posebno podrzavam kad neko nema granicu..i to nesto govori o samom vlasniku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Septembar 24, 2013 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Nikada ali nikada ne bih prodao motor koji bi mi deda poklonio,jos sa novim agregatom. Veliki PLUS od mene za projekat ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 24, 2013 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam vec komentarisao, moram se dopuniti. Tebi svaka cast na tvom radu, narocito sto si sve sam i sa malo para radio. Vidi se da volis motor i to je zaista najvaznije. Kad sam pogledao viljusku na drugoj slici, pomislio sam "ovo je stvarno jako malo preslo", a onda sam vidio da si sve ofarbao i pomislio-steta. Moja primjedba se vise odnosila na neku buducu situaciju, ako motor budes prodavao. Sto se svega drugog tice, ti ispunjavas neke svoje snove i ja to cijenim. Bitno je da si ti zadovoljan i srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
somi032 29 Napisano Septembar 24, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Ni u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da si ga sredio ja sam te zvao tada kada je bio na prodaju i hteo da ga pazarim mislim da je bio nekih 600 eura ali si ti vec bio odustao od prodaje sve pohvale za makinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMPLASTMOTO 9 Napisano Septembar 24, 2013 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sediste jos sredi,odnesi kod Bobana u Zemun da ti uradi,bice vrh,svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisSimurina 466 Napisano Septembar 24, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Tara Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast, super je ispalo, ne znam koliko te to interesuje, cini mi se da si si pronasao zanimanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Septembar 24, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Одлично урађено, петица, седи! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Septembar 24, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Lepo uradjeno nema sta, samo sto mi je ovo Jordan bezveze. Ali ako ti volis ok. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Septembar 24, 2013 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično su ispali i motori i kaciga. Kojim fotoaparatom je slikano? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Septembar 24, 2013 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovo Jordan cool... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Septembar 24, 2013 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, odlično. Daj neku fotku i cajgera, nisu mi baš jasni oni kanalići, kako je to na kraju odradjeno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Septembar 24, 2013 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nikako da nosi kod Bobana, vec sam da uradi, da ne baksuzira motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Septembar 24, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Sta vam bi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Septembar 24, 2013 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan za sediste cu jos videti, imao sam neku ideju, ali prvo da mu namontiram yoshimuru i teflonska creva pa polako... fotoaparat je panasonic dmc-fz7 ima ga slici, odraz na viziru vidi se... i neke su slike nikkonom d3100 hvala za komentare, i nadam se da ce mi farbanje biti hobi =) pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...