Jump to content

Moto Zajednica

ugradnja motora

Recommended Posts

• U prolazu, 12 postova
  • Motocikl: HONDA CBR 600 F4i

Pozz ekipa!!imam jednu ludu ideju pa me interesuje dal da se to pokusa ostvariti.govori se o suzuki rg 125 i kawasaki z 500.znaci rg-u je zvekno motor i sve ostalo je ok a kawi je dobar motor pa bi ja da prepravim taj ram od rg i ubacim kawu :) pa mi molim vas dajte savet dal da se upustam u zezanje.pozzz

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 485 postova
  • Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style

Bas veliko zezanje, no nista nije neizvodljivo. Velika je razlika u snazi, pa je pitanje hoce li taj ram izdrzati i dobro podnositi taj agregat, a i za atest ce biti problem. Sto se bravarije tice i nije neki problem, ali osa prednjeg i zadnjeg lancanika !? Ako si dovoljno veliki entuzijasta necu te obeshrabrivati. pozz

• Zainteresovan, 502 postova
  • Motocikl: R 1250 GS ADV

Ne preporucujem da se igras sa tim :jok:, i da uspes nesto da nabudzis pitanje koliko ce ti to biti bezbedno, plus nama sanse da dobijes atest iz iskustva sto ti rece majstor Mika, znaci imaces divljaka, bolje popravi taj RG125

• U prolazu, 12 postova

Znaci ipak da se ne upustam u to zezanje :( a bas sam hteo da spasim bar nesto od tih motora...sad cu morati da prodam u staro gvozdje :) i hvala naravno na savetu!

• Zainteresovan, 532 postova
  • Motocikl: Ducati 748 S

Znaci ipak da se ne upustam u to zezanje :( a bas sam hteo da spasim bar nesto od tih motora...sad cu morati da prodam u staro gvozdje :) i hvala naravno na savetu!

A sta je sa Kawasakijem ?

• Zainteresovan, 532 postova
  • Motocikl: Ducati 748 S

pa puno delova je osteceno..vile prednje,tocak,ram,cevi izduvne...da ne nabrajam.u sustini samo agregat i zadnje vile sa tockom su ok...

Da je bar u solidnom stanju mozda bih ga ja kupio , ali pretpostavljam da ga ti tad ne bi ni prodavao :moto3:.

Sto kaze m.mitar najbolje ti je da ga prodas u delovima , taman skupis kintu da sredis RG-a.

• U prolazu, 12 postova

ma dajem sve za 300 e ...mislim da toliko vredi..inace pre nesrece sam zamenuo lanac bregasre i uradio ventil mislim da je bio izduvni ostecen i mali servis.mislim agregat i ostatak delova naravno sa papirima na mom imenu za te pare nekom ljubitelju old school kawe ce mnogo vredeti! :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja