nesic1 266 Napisano Octobar 7, 2013 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Znas kako ja nisam mamin i tatin sin koji ima sve sto mu padne na pamet, uopste se nisam pronasao u tvojim recima jer znam koliko sam svojih para, znanja i truda ulozio u motor da ga dovedem u vozno stanje, i stanje koje naizgled mami za oko, nego sam student koji je ulozio mnogo vise nego sto je imao. I ne bih ga prodavao da ne moram jer znam sta imam. Hvala na sugestijama za popravku 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Octobar 7, 2013 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan e bas mi je drago da cujem da neko u ovoj zemji tako razmislja ..da svojim trudom .znojem prikupi dovoljno sredstava da ispuni sebi zelju ...ne cekajuci da im padne sa neba ili u vecini slucajeva od roditelja....... Pazi ,......ako slucajno odlucis da zadrzis motor a ne postignes cenu.....ne savetujem ti da je vise spustas dole .......javi se raspolozen sam da ti pomognem da ga sredimo bez dinara naplate ruku i ulozenog rada ......imam sve uslove i radionicu odlicno opremljenu i dovoljno znanja ......samo tvoji delovi a i njih manje vise nije muka u Srbiji pronaci,,,,,,,,,,,,naravno govorim o polovnim a koji ne uticu na ciklistiku i tehnicku stabilnost i upotrebljivost samog motora.......... 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Octobar 15, 2013 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan ---- malo jos neke slidze, dekla gde curelo ulje dotegnuta i za sad ne curi ulje, neki srafovi bese labavi [doh] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chengelle 30 Napisano Octobar 15, 2013 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd-Jagodina Motocikl: Honda Cbr1000F (autobus) Prijavi odgovor kao problematičan Bar mu je agregat kako valja......nadam se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Octobar 15, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Sve se ovo da srediti,maltene sve estetika... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Novembar 2, 2013 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Novembar 4, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Druze, jel bi prodao nosac kofera i kofer odvojeno? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Novembar 6, 2013 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan ne bih prodavao odvojeno, nosac ide uz motor a kofer zadrzavam, moze zamena za reno megana/lagunu, fiat mareu/brava/bravu, sa plinom, do 1600ccm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Novembar 16, 2013 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan makina registrovana, ali zbog velikog interesovanja oglas moze u kantu pa ako se ne predomislim eto je opet u oglasimana prolece Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...