total 0 Napisano Januar 14, 2008 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kawasaki zr-7s, 2003 godiste, presao 18000km, redovno odrzavan, kupljen kod Marinkovica u Cacku. Registrovan do jula 2008. Cena 4350 eura (bez kofera i nosaca) Bojan 063-539-166 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvadman 0 Napisano Februar 3, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan koja je zadnja cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Februar 3, 2010 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Kada budes sa parama otisao kod coveka i pogledao motor, verovatno ce ti reci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvadman 0 Napisano Februar 3, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4809 Napisano Februar 3, 2010 Ne silazi, 5568 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovaj motor bio kod Miinje iz Raske? Prvi i drugi vlasnik su moji drugari. Poznaje se po blagom ulubljenju na auspuhu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Februar 3, 2010 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan ;)Oglas ima vec dve pune godine. Bio mu rodjendan pre neki dan. :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jesic 9 Napisano Februar 24, 2010 U prolazu, 36 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Kada budes sa parama otisao kod coveka i pogledao motor, verovatno ce ti reci. E svaka ti cast!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebabgd 0 Napisano Jul 2, 2010 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZR 7 750 S Prijavi odgovor kao problematičan i jel prodat motor ili je još uvek na lageru..zanima me jel možda na prodaju nosač za kofer, tražim ga već 3 sezone, ako ne neka preporuka...gde je kupljen, pravljen...bio bih zahvalan na bilo kakvom savetu...znači treba mi samo nosač za Givi kofer 36l (kofer i postolje naravno imam) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...