Jump to content

Moto Zajednica

Đurinci,danas,oboren motociklista

Recommended Posts

• Drug član, 1020 postova
  • Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12

Sada su mi javili da je u Đurincima pre pola sata oboren naš kolega na belom R-u.

Neki lik,znam i koji,je skretao levo za Sopot i nije propustio motociklistu,došlo je do kontakta.

Kolega je živ,idem da vidim šta je bilo pa javljam.

Ako neko zna više neka napiše.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• nocni cuvar, 2583 postova
  • Motocikl: Yamaha nouvo elegance

Dosao minut posle nesrece. Sivi pasat karavan oduzeo prvenstvo ducatiju crno sive boje, cini mi se da je 898. Momak je pokusao da izbegne kola koja su usla u njegovu traku ali nije uspeo i pogodio ga izmedju krila i fara levom nogom koja mu je i povredjena. Ostalo je sve ok, bar se nadam. Bio je u soku ali je pomerao sve ekstremitete. Od opreme kaciga, jakna i rukavice, bez cizama i moto pantalona.

Ne znam tacno brzinu ali motor je otklizao svega par metara pa cisto sumnjam da je isao brzo. Vozac iz kola je naravno par puta izgovarao dobro poznatu recenicu: Nisam te video. Inace se on kretao u grupi od 7-8 motora.

Momku zelim brz i uspesan oporavak.

• Podržavam 4

• Drug član, 467 postova
  • Motocikl: V2- americki

Sto ne kaze tu cuvenu recenicu kada zveknu u sleper :stabre: Kolegi brz oporavak pa ponovo teranje a majstoru u pasatu brz odlazak kod oftamologa :nanana:

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 143 postova
  • Motocikl: Kawasaki KLE 500

Pa čekajte, jel mislite da ga je video i namerno mu uleteo u putanju pa onda kenja kako ga nije video?

Све је могуће. Чудна је то ствар са просјечним Србином, воланом и завидношћу...

Сви волимо да га мјеримо,пачесто дође до оног- е ку**ц ћешсе увалити испредмене, па по гасу...

• Svrati ponekad, 134 postova
  • Motocikl: Tražim

Pa čekajte, jel mislite da ga je video i namerno mu uleteo u putanju pa onda kenja kako ga nije video?

A zašto misliš da nije to u pitanju? Po sistemu, ja prolazim, a ti prikoči... eeee jeebi ga, nisam ga video, iš'o je minimum 200... :neznam:

• Drug član, 2329 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L

Ja sam veoma pazljiv prema motoristima cak je i moja supruga kao suvozac u Pezou primetila da se bas dosta sklanjam i propustam kolege ali pre 10 - 12 dana sam isekao motoristu jer ga nisam video, ja, koji stvarno pazim na njih jer iz iskustva znam kako je to - ali eto - desilo se i meni...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja