lionskillol 1 Napisano Septembar 15, 2013 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi,ja sam novi clan nemam toliko iskustva oko motora pa cu vise zapitkivati nego davati odgovore .Zovem se bratislav.' Toliko o meni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laycon91 16 Napisano Septembar 16, 2013 U prolazu, 48 postova Motocikl: Kawasaki zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Ako ako, jednog dana ces i ti davati savete, niko se rodjen nije naucio Dobrodosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lionskillol 1 Napisano Septembar 19, 2013 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 135 Napisano Septembar 19, 2013 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...