brankoXM 778 Napisano Septembar 14, 2013 MK SO Zandarmerije, 642 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan drugari ako neko ima sirenu za gorepomenuti motor,ili takvu istu od drugog motora,nek javi,imam jednu samo na motoru pa da uparim,nervira me ovak s jednom.tj bez jedne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Septembar 16, 2013 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja od gsxr-a neznam jel isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 778 Napisano Septembar 18, 2013 MK SO Zandarmerije, 642 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan ovakva je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6873 Napisano Septembar 18, 2013 čeka dobru titulu, 1378 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja, doduše od Honde je pa da se Suza ne uvredi. Ne znam samo da li je isti prečnik, sutra ću izmeriti. Problem je što ne prodajem, pokloniću ti, ako odgovara. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 778 Napisano Septembar 18, 2013 MK SO Zandarmerije, 642 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan hvala na ponudi,odgovaralo bi ako je istovetna kao moja,da se ne razlikuju...a insistiram da platim ili ucinim kontrauslugu red je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Septembar 18, 2013 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ajd moram pogledati jel su iste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6873 Napisano Septembar 19, 2013 čeka dobru titulu, 1378 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Evo fotkice: Bio sam ubedjen da su iste kao te tvoje, kad ono medjutim... Ipak, ponuda i dalje važi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 778 Napisano Septembar 19, 2013 MK SO Zandarmerije, 642 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan hvala,imam u vidu kao bekap resenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...