dzudi 7 Napisano April 7, 2014 U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ninja636 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast kolega...Mlad si i upustati se u tako nesto nije uopste lako,pogotovo Rusija...Ja sam radio u spediciji par godina i drzao sam samo istocnu Evropu,te "puteve" poznajem dobro,samo cu reci...BRAVO,sledeci put zovi,imas drustvo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salerNS 43 Napisano Avgust 4, 2014 U prolazu, 79 postova Lokacija: SRBIJA Motocikl: Кенондејл Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio tada u Volgogradu i cuo sam da si dosao sam, cini mi se da si krenuo nazad dan pre nas sa starijim covekom iz sombora, zaboravio sam mu ime. U svakom slucaju svaka cast i sve pohvale, za uslove i kako ti se sve izdesavalo, jako mi je drago da su braca iz moskve prepoznala dobru energiju i ugostila te. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Avgust 8, 2014 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Stize ovih dana nastavak, imao sam neki problem sa slikama koji je sad resen. Samo da odvojim vreme i zavrsavam putopis. ??! 4 meseca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Avgust 13, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Pisi dalje momcino! :O Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...