Jump to content

Moto Zajednica

Vfr rc 24 950 evra

Recommended Posts

• Drug član, 1318 postova
  • Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm

Aj da oglasim i ja mog vfra,ide zima pa bi valjalo malo promene,da se uzme neki drugi motor,a ako ne prodam jedan,a zimus znam da cu uzeti jos jedan....onda cu imati 3 velika motora sto je malo mnogo :)..

Dakle vfr rc 24 87 god.,dosta stvari prepravljeno...magneziumske felne 17ice,tvrdji zadnji amortizer,k&n filter i vece dizne u karduratorima,neke sire izduvne grane bez srednjeg lonca,pancirna kociona creva...ide dosta bolje od obicnog vfra...

Ja sam skoro stavio joskin regler i strdio frajlauf,tako da su jedine boljke vfra trajno resene...od mana..losiji akumulator i zadnja guma,ali posto uvek imam zadnjih guma u rezervi namontiracu jednu....

E da na motoru trenutno zadnji lancanik 56 zuba,naravno postoji i originalni..inace agregat perfektan,ne trosi ni gram ulja,pali na cvrgu,ulje i filter sam takodje skoro menjao..

Od zamena bi mi pasovalo neka fzr 1000,cbr 1000f,gsxr 1100,neka novija izlupana hiljadarka ili enduro ili kros..naravno spreman sam i za moju doplatu...

6fzd.jpg

Uploaded with ImageShack.us

mdjl.jpg

5rrg.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Imao si bolje slike cini mi se, ovo ko da prodajes floridu...

U pravu si i za jedno i za drugo,imao sam bolje slike,a i florida je inace na prodaju....

Aj kad se prolepsa posle ove kisurine napravicu koju novu fotkicu....evo jedna dod je vfr bio u plavoj boji..

iyxi.jpg

Ih ja taman usao u temu da vidim kakav je to vfr od 24950e :-)

A moze i ta cena da bude necu se mnogo buniti :)..

• Podržavam 1

Trenutno nije nista posebno,napred strit maska pozadi njen standardni rep....ali zato se zimus pretvara u opakog fajtera...neki drugi repic,poliranje rama i skoro svega aluminiumskog,komplet farbanje...

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja