malitomic 1908 Napisano Septembar 11, 2013 Drug član, 1260 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Evo tacno godinu dana kako je imam pa rekoh da vidim kako ce ici sa prodajom. Za ovo vreme sam presao oko 2500km, a na satu ima ukupno oko 38500. Stanje motora je vrlo dobro, sve na njemu je fabricko-bez budzevina sem jedne flanse karburatora koju je majstor Bokilic namestio od gumenog creva . Tom prilikom su sredjeni karburatori, promenjeno ulje, prestelovani ventili, kupljen je i nov akumulator.Sve to je radjeno pre godinu dana kad sam ga i kupio.Skoro sam mu presvukao sediste kod Bobana. Uvoz je iz Svice I ja sam prvi vlasnik kod nas, registrovan je do Septembra 2014. Gume su odlicne, ima Kappa kofer 35 lit, sve je potpuno ispravno. Masina V2, 250 ccm, 25kw, godiste"86,cena 750 evra. Evo i par slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Septembar 12, 2013 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo nazad 18 a napred 16 ili mi se cini? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1908 Napisano Septembar 12, 2013 Drug član, 1260 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako 100/90-16 ; 110/80-18 Bribgestone Battlax Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1908 Napisano Septembar 12, 2013 Drug član, 1260 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan DA dodam i telefon 060/442-1566 Milan Pre par stotina km su promenjeni lancanici, proletos je sredjen rezervoar E-lizom i epoxi bojom po uputstvu sa foruma. Promenjeno je ulje u kvacilu, napred ima ovaj neobican disk i tu nista nisam dirao. Zadji tocak skidan pri promeni lancanika i pakne su originalne i kao nove. Lanac dobar, japanski, mislim da je i on iz prve ugradnje, 520 korak, ima i originalan alat... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1908 Napisano Septembar 14, 2013 Drug član, 1260 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Kaparisana, ide u Ponedeljak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1908 Napisano Septembar 16, 2013 Drug član, 1260 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Ode Hondica, moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...