ninalara 430 Napisano Septembar 10, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tracer 9 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko prodaje nosač za top case Z-750 2010 god.? Imam Kappa ploču i kofer pa pretpostavljam da bi Kappa ili Givi nosač bili najbolje rešenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Septembar 12, 2013 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Imam komplet nosac i plocu od ZX 750 S,60 e.065/6127000! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninalara 430 Napisano Septembar 12, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tracer 9 Prijavi odgovor kao problematičan Ploču i kofer imam. Treba mi samo nosač, Ko je proizvođač? Da li si siguran da može da se namesti na Z-750? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Septembar 13, 2013 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Imam komplet nosac i plocu od ZX 750 S,60 e.065/6127000! Za sigurno neznam,proizvodjac je Givi,pogledaj u katalogu proizvoda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninalara 430 Napisano Septembar 13, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tracer 9 Prijavi odgovor kao problematičan Za sigurno neznam,proizvodjac je Givi,pogledaj u katalogu proizvoda! Nema nosača za ZX750 S ni u Givi ni u Kappa katalozima. Meni treba nosač kao u priloženom fajlu. Pogledaj da li bi moglo da odgovara to što ti imaš. nosac kofera.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Septembar 14, 2013 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Vizuelno vrlo slicni,moguce male prepravke za vezivanje,mogu ti poslati,ako neodgovara,vratis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninalara 430 Napisano Septembar 17, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tracer 9 Prijavi odgovor kao problematičan Reseno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...