Arakis 6199 Napisano Septembar 10, 2013 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Poznata sirena Stebel Nautilus, elektropneumatska, veoma jakog zvuka i kompaktnih dimenzija. http://www.stebel.it/stebel2012/products.asp?IDserie=4&uso=&IDprodotto=18&tipologia=ELECTROPNEUMATICS U originalnom pakovanju sa nosačem i releom, cena 35E. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Septembar 10, 2013 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljena!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Septembar 10, 2013 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kad pre Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Septembar 10, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Sto je dobra sirena... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 10, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad pre Vala bas. Danas covjek ne moze ni mrvicu da uziva u prodaji... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Septembar 10, 2013 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Jel imate vi upotrebnu dozvolu za to cudo? Mozh nekog srcka da strefi kad zasFirate. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Septembar 10, 2013 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel imate vi upotrebnu dozvolu za to cudo? Mozh nekog srcka da strefi kad zasFirate. Dobio sam dozvolu od PIO fonda, kaze da su prebukirani, pa da par puta svirnem pored pijace i poste kad su penzije :moto3: 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Septembar 10, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imas li tih sirena jos slucajno i ja sam za jednu zaintereseovan, i cena ti je bruka? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 10, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Oću i ja ako ima još.. mism imam neku od tristaća činimi se.. svira jako, al samo na velikim obrtajima.. dešavalo mi se da kad treba nema dovoljan napon Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Septembar 12, 2013 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sirena i dalje u prodaji Nema mesta na AT RD04 > > :grr: :grr: :grr: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Septembar 12, 2013 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Već dolazi momčić sa Frivindom, sledeći je Deki sa GS-om....jbt, ne verujem da je sirena ipak toliko velika da na neke motore nemože da se ugradi, jedino da visi negde napolju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Septembar 12, 2013 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Da se javim ako ne ode dolazim i uzimam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Septembar 12, 2013 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze Zelji, on ce i ovako da proda motor Kod mene provereno ima mesta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Septembar 12, 2013 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ode u Munze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...