crw 0 Napisano Januar 12, 2008 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660 Prijavi odgovor kao problematičan Uzas na futoskom putu kod pumpe impuls,decko poginuo cini mi se da je vozio suzuki gsr nije imao kacigu,lobanja mu otvorena..uzas,znao sam decka isli smo zajedno u osnovnu..jos uvek ne mogu da dodjem k sebi..eto danas sine malo sunce i odma sranje..shit najveci :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Januar 12, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Auuu bre ! Sta se desilo jer mozda na onoj raskrsnici pre sam pumpe mu neko izleteo ( posto meni tu izlecu ko da me nema), daj nam neki opis dogadjaja kad budes bio u stanju da to uradis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crw 0 Napisano Januar 12, 2008 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660 Prijavi odgovor kao problematičan nisam siguran sta se desilo..cuo sam vise verzija price,kad saznam tacno napisacu..bice sigurno sutra i u novinama..i da to je ta raskrsnica pre same pumpe kad ides iz pravca centra prema naselju,preko puta one menjacnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 12, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nek mu je laka zemlja,,,steta za coveka.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1432 Napisano Januar 12, 2008 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam medju prvima naisao na nesrecu, posle nepunih 10 minuta. To se desilo tacno ispred Majskog na raskrisnici. Tip u pasatu ili bori mu je izleteo i on se zakucao u njega. Inace kako smo culi od pandura koji su vec stigli bila su dvojca na motoru, ja drugog nisam video jer su ga upravo stavljali u hitnu pomoc pa ne znam da li je u pitanju vozac ili suvozac, kazu da je i on u jako teskom stanju. Decko koji je poginuo nije imao nista od opreme. Strasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Januar 12, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dodjoh sa lica mesta, katastrofa. Decko je poginuo na licu mesta, lik sa borom mu je izleteo posto je hteo da uradi polukruzno. Oprez ljudi, gume su jos hladne i ljudi nas ne ocekuju na ulici i naravno OPREMA... Nek mu je laka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Januar 12, 2008 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam danas na licu mesta i cuo da je suvozac nastradao a da je vozac odvezen u bolnicu prizor je bio strasan bili su neki novinari skljockali su pretpostavljam da ce sutra biti u nekim novinama !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Januar 12, 2008 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Tamo je bas rizicno, onaj pravac je bas varljiv, a i tamo svi okrecu polukruzno onako na slepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brban 1 Napisano Januar 12, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Novi Sad - Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Lik u Bori je radio polukruzno iz krajnje desne (trece trake) a koliko su mi rekli ljudi sto su bili tamo kad sam stigao momak je isao levom trakom i nije kontao da ce ovaj to da uradi. Jako mi je zao decka, cuo sam da je 85. god. Steta. Ovaj majmun iz kola ce verovatno da se izvuce jer po obicaju bice u pitanju neprilagodjena brzina motoriste, a ne nepropisno skretanje. UZAS!!! Nek mu je laka zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redAlert 10 Napisano Januar 12, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YamahaTDM850 Prijavi odgovor kao problematičan RIP :'( ...tuzno, jos jedan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Januar 13, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan nije jos jedan... prvi ove godine... :'( Rano smo poceli sa novim temama u "Crnoj hronici". Ja sam se danas provozao, i vec ispod 50km/h mi je zadnja guma proklizala na pravcu. Efekat kocnica je manje od 50% u odnosu na normalne uslove, a na putevima se mestimicno nalazi poledica... Ako vec vozite, nemojte se zaletati, smanjite brzinu drasticno, oprema i otvorite cetvoro oci. Nek mu je laka zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikri 3 Napisano Januar 13, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam juce tamo ,da ne opisujem ali strasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Januar 13, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan BLIC http://www.blic.co.yu/hronika.php?id=26583 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 13, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan i eto opet je motorciklista kriv, :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Januar 13, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ipak je vozac preziveo....a suvozac je poginuo. steta mlad covek, nije on kriv sto mu je ovaj majmun izleteo.... nek mu je laka crna zemlja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BT-POWER 0 Napisano Januar 13, 2008 U prolazu, 30 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan jao keva je juce bas cekala tamo autobus kad su se slupali! nije mogla da dodje k`sebi kad je videla coveka u vazduhu...STRASNO! laka mu crna zemlja! Rip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 206 Napisano Januar 13, 2008 Drug član, 1125 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Moje saučešće porodici preminulog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Januar 13, 2008 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da vozac automobila moze da se izvuce, ali bi i vozac motora morao da odgovara ako je vozio prebrzo. I oprema.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Januar 13, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Juce se po NS bas jurcalo. Primetio sam par motorista sto jure. Zubato sunce, hladan asfalt, dugo se nije vozilo i to su svi uslovi da se brzo padne. Strasno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1432 Napisano Januar 13, 2008 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan I opet se vrte iste stvari. Vozaci automobila NIKAD nece nauciti da paze na nas, mi NIKAD necemo nauciti da dovoljno pazimo na sebe. A i kad pazimo, to nije dovoljno. Jedna sekunda i . . . Ovde je definitivno veci krivac konj u kolima, ali nazalost to poginulom momku malo znaci. Da su isli malo sporije...ko zna... Moram reci, vozali smo se nas petoro sa tri motora i naisli smo na udes i kad smo videli da je motor umesan parkirali smo se pored puta. Kad smo sisli sa motora tek onda smo primetili da smo stali na par metara od poginulog momka. UZAS! Srecom drugarica koja je bila samnom na motoru to nije primetila pa smo se brze bolje sklonili (drugarica pada u nesvest kad vidi krv, ne smem ni pomisliti kakav bi to bio sok za nju). Strasno je koliko se u tom momentu moze osetiti ranjivo...samo sam se setio svih situacija u kojima su meni izletali sa kolima, sekli mi put...sto slucajno, sto namerno. Ma nek se milion puta ponovi : Pamet u glavu. Cuvajte se jer vas drugi nece cuvati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Januar 13, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ma j... te zasto i oni ne razmisljaju kao mi?Pa i ja vozim j..... auto,pa i ja podivljam nekad,ali kad vidim lika na motoru-RISPECT,to sam ja!Oprema i samo oprema!Neka mu je laka zemlja!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Januar 14, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan "Do nesreće je došlo kada je motor suzuki iz još nepoznatog razloga naleteo na automobil marke folksavagen bora u trenutku njegovog polukružnog skretanja." Pa ko je tu naleteo na koga, odnosno ko treba prvo da se uveri da li moze izvrsiti polukruzno bez da ugrozi ostale ucesnike u saobracaju... Neverovatno... Ali opet, prevelika brzina... I ako ni iz jednog drugog razloga, bar zbog zime da su imali kacige, ni to mi nije jasno... Tragedija u svakom slucaju... :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Januar 14, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost rano je otvorena CRNA HRONIKA ove godine...sve je vec receno hiljadu puta i nazalost verovatno ce se neke stvari i dalje ponavljati....opet je izgubljen jedan mladi zivot... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rade R1 0 Napisano Januar 15, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan ZALOSNO ,iskreno saucesce porodici i prijateljima ne brze od zivota Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BlackKnight_NS 5 Napisano Januar 17, 2008 U prolazu, 59 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Polukružno se ne radi iz skroz desne, nego iz skroz leve trake. Znao sam momka, mnogo dobar lik. Za vozača automobila ne bih mogao da smislim dovoljno tešku kaznu... neću da govorim o brzini kretanja motora, da je hteo da ih primeti primetio bi ih. Krivica je isključivo njegova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...