sasa ns 1 3067 Napisano Septembar 5, 2013 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan nov neotpakovan planinac kao na slici, INTERBIKE EXTREME 28 coli tockovi ,gume za nijansu tanje,revoshift shimano menjac 18 brzina,,suspenzija napred i nazad, cena 160 eura,sasa novi sad 0641352299 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1479 Napisano Septembar 7, 2013 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Kako nov neotpakovan a gume tanje ? Da li je to ovaj bajk na slikama ili .... ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Septembar 8, 2013 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan to je isti model kao na slikama ali neotpakovan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1954 Napisano Septembar 10, 2013 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan A koja je to velicina rama? Ako postoji podatak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Septembar 11, 2013 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan nerazumem se u ramove od bicikla ,gde da nadjem taj podatak, da li to ima negde na ramu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Septembar 11, 2013 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan inace imam i 20 godina stari planinac sa 26 cola gumama i ovaj se vozi 5 puta udobnije ,a visok sam 190 cm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1954 Napisano Septembar 11, 2013 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan nerazumem se u ramove od bicikla ,gde da nadjem taj podatak, da li to ima negde na ramu Pojma nemam, ni ja se ne razumem, ali znam kada mi je neki bicikl mali... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Septembar 11, 2013 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.ebicycles.com/article/bicycle-frame-size-charts.html pa posebno za svaki http://www.ebicycles.com/bicycle-tools/frame-sizer/mountain-bike mada je sve relativno i prema afinitetima. Meni preračunava veličinu rama 17.5" a vozim 19" i mali mi je. Ne zbog visine sedišta već položaja ruku i kičme, jer vozim na popuno ispružen nogu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...