z7 4 Napisano Januar 12, 2008 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bor Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan sta je najpametnije da se prepravi a da bi solidno izgledalo i da pre svega lici na prasinar z750-ice voleo bih da mi neko pokaze sliku i od kog modela je prepravljen unapred zahvalan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Januar 12, 2008 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Prasinar ?! ??? ... hm , ne znam sta je prasinar , ajd pojasni malo o cemu se radi ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Januar 12, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Valjda ralica, tj djubrovnik.. ako ne gresim ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Januar 12, 2008 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan aha , ralica ... pa ne znam od cega bi moglo da se prepravi i na sta bi licilo tako prepravljeno ... mozda Brrka zna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Januar 12, 2008 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan A mozda je i cerada za pokrivanje (antiprasinar ;D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Januar 12, 2008 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Ili one gume za stapove amortizera, neki to zovu prasinarima. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Januar 13, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan otkad se to zove prasinar jebo mamu!!!!! svi daju neke nove nazive, cas djubrovnk, sad prasinar, sta ce biti sledece kontejner????? ralica je to majku mu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano Januar 13, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A dobro pustite decka, tako i nastaju nadimci.Ma da trazi ti prasinar pusti ti njih sta oni pricaju i tako ce to dobiti novi naziv "PRASINAR" kakav djubrovnik, on nema posao sa djubrem, vec sa prasinom! SAMO TI GURAJ PRICU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 13, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa ja pre mislim da je on tu zbog aero dinamike a ne da bi skupljao prasinu,,neki ga zovu i gace ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Januar 14, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Orisani nepotrebni postovi, a delimican odgovor na tvoje pitanje se nalazi u temi ispod... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=13528.20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...