milloske 39 Napisano Septembar 1, 2013 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Presvuko prljave stvari iz Rumunije i na dogovoreno mesto za pokret prema Bjelom Polju. Korvin i Milica na Suzani i Ja na Shadovu krećemo na more. Ustvari samo nam je prvi dan zajednički a posle se razdvajamo. Oni u Montenegro a Ja u Croatiu. Krenuli smo ibarskom do Lajkovca (nismo stajali da lajkujemo) pa u Valjevo. Malo pravili pauzu i preko debelog brda stigli u Bajinu Baštu. Lep put pun krivina i lepe prirode a nigde nikog na putu. Natankali mopede i preko Tare lagano do Zlatibora uz poštovanje ograničenja stigli do Zlatarskog jezera. Nije bilo gužve pa je vožnja baš prijala. Nije puno ostalo do Bjelog Polja. Prešli granicu i evo nas u dvorištu Korvine tetke. Malo odmorili i preselili se u Korvinov zamak gde noćimo. Tu nas je spopao neki veliki čika i nije nam dao tek tako da odemo na spavanje ( Pozdrav Pedja). :zvizduk: Nekako bez nekih priprema već hrčemo a malo posle toga zvoni sat za pokret. Ovaj deo puta nastavljam sam na mom konjiću i krećem u pohod ka Bojani u Vinišće gde ona prži već dve nedelje . Idem prema Mojkovcu i kanjonu Tare. Jutro je bilo sveže. Lagano stižem do Žabljaka i novim putem idem do Nikšića. Put je nov i naravno odličan. Durmitor kao i uvek oduzima dah. bez nas Miloševića ništa Od Nikšića putem do Trebinja. U Trebinju pauza za topli i hladni obrok. Malo mi je krivo što nisam mogao da nađem jednu gospođu što mi je pre 3 godine prodala najbolji kačkavalj ikad. Dugo sam je tražio ali bez uspeha. Možda ću sledeći put imati više sreće. U Trebinju baš dosta ljudi jedna lepa i vesela atmosfera (treba da stigne Monika belluci). Nisam mogao da je sačekam, krenuo sam za Dubrovnik. Kako je krenulo da prži sunce nisam nameravao da se mnogo zadržavam na putu jer do krajnje tačke tog dana ima dosta. Magistrala je super ali oko svakog mesta je baš gužva pa se sporije vozi. U Hrvatskoj je turizam baš dobro razvijen. Dosta stranih tablica i jednom trenutku sam pomislio da više nema nikog u Češkoj, Poljskoj i Slovačkoj. Mislim da su svi bili tih dana u Hrvatskoj. Negde oko 16h stižem u Vinišće na nekih 20-ak km od Trogira. Baš je bio vruć dan pa sam ubrzo sleteo na lokalnu plažu i skinuo znoj sa sebe. Nakon nekog vremena stiže i Bojana koja je taj dan provela u Primoštenu. Okolina je prelepa, vreme smo provodili preko dana na lokalnoj plaži a veče Trogir ili Primošten. Od prvog dana mi je u mislima bila hobotnica. Dva dana pred put mi se želja i ostvarila. Vodili su me Neno i Mare u lov na hobotnice. San je postao java onog trenutka kad sam ulovio prvu hobotnicu. Onda je pala i druga pa i treća. Ukupno 800g težine. Nije mnogo ali za jedan ručak dosta. Svi su pričali o divljim svinjama ali nisam ni jednu ulovio. Kratko je trajao moj deo koji sam proveo na moru. Moramo da se vratimo kući i da ludimo radeće do sledće godine. Povratak je spakovan u turu od dva dana sa presedanjem u Sarajevu. Ovog puta na konju Bojana i Ja djiha. Krenuli smo rano i uz jak bočni vetar koji nas je pratio od Splita nekako smo se dovukli do Ploča i odvajanja za Ljubuški. Krećemo u posetu Kravica vodopadu koje je na putu između Ljubuški i Čapljine. Mislim da slike govore sve ... Nekih sat vremena je bilo malo ali šta je tu je. Idemo do sledeće destinacije, Vrelo Bune. Pa malo do Mostara.... I na kraju uz opet jak vetar pored Neretve stižemo do Sarajeva. Nešto više od dva sata je trajala potraga za smeštajem. Grad pun turista. Kad smo napokon našli smeštaj pala je jedna šetnja po gradu, provera kvaliteta ćevapa i sladoleda na već dobro poznatim mestima. Neverovatno je koliko ima turista gde god smo kročili taj dan. Otišli smo na spavanje i planirali i da doručkujemo u sarajevu da bi zaokružili jelovnik. Imali smo još 350km do kuće i plan je bio da se u Sokolcu odvojimo za Višegrad. Ni sam ne znam kako smo se našli u Prači i u jednom trenutku došli do kraja puta. Uskim putem lagano do Goražda. Tim istim putem pre tri godine nisam zalutao ali je iznenadjenje bilo to što 17km nije bilo asfalta. Sad je bolje nije asfaltirano 4km a ostalo je skroz nov put. Vidikovac na vrhu je odličan. Spustili se do Goražda i krenuli u Višegrad. Malo razgledali izgranju Kamengrada i prošetali mostom. Za razliku od predhodnog dana gde je svuda bila gužva ove jedva 10ak ljudi. Žalosno kako ništa nisu uradili da dovuku ljude i da malo ožive grad. :'( Popili piće u kafiću i pravac kući. Išli smo preko Užica i dalje ibarskom. Brzo smo stigli bez ikakvih problema. Sad preostaje da se malo klimatizujemo i polako krenemo u radne pobede. Drugovi i Drugarice za sad toliko Zdravo. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Septembar 1, 2013 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna tura i kako vidim jos bolji gurmanski izlet Пoслato сa Nokia 3310 koрисteћи taпatok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 2193 Napisano Septembar 1, 2013 Zainteresovan, 692 postova Lokacija: Vela Luka , HR, nema vise Norveske i Dubaija Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Lipa tura i krasne slike , podsjetio si me na lokacije di sam bio sa zenom ovo lito . Svaka cast . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nellle 614 Napisano Septembar 1, 2013 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno,nema sta,lep putopis... P.S. Koji je ovo motorcic sto vozis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 2193 Napisano Septembar 1, 2013 Zainteresovan, 692 postova Lokacija: Vela Luka , HR, nema vise Norveske i Dubaija Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Honda shadow 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10630 Napisano Septembar 1, 2013 Hronični Motociklopata, 7374 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan lepa voznja i jos lepse slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 892 Napisano Septembar 1, 2013 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan lepa tura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milloske 39 Napisano Septembar 1, 2013 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno,nema sta,lep putopis... P.S. Koji je ovo motorcic sto vozis? To je honda shadow vt600 u malo promenjenom izdanju. Zemčo takav neki da kupiš i no limit. P.S. I Ja sam iz Bora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milloske 39 Napisano Septembar 1, 2013 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na komentarima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 1, 2013 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Loskemi bas si cava, mogao si da svratis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milloske 39 Napisano Septembar 1, 2013 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Loskemi bas si cava, mogao si da svratis Sledeći put kad sam u prolazu, hitao sam kući pa nije bilo vremena. Vidi se da ni slike od ulaska u Srbiju do kuće nema. hahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Јаџа 30 Napisano Septembar 1, 2013 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Уб Motocikl: БМВ Р1200ГС Prijavi odgovor kao problematičan Екстра тура. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brera 29 Napisano Decembar 29, 2013 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Z900 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Lep djir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Decembar 29, 2013 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...