Jump to content

Moto Zajednica

KAWASAKI ZX6R

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 248 postova
  • Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6

http://www.polovniau...awasaki_zx_6_r/ , Ovaj je moj , mozes doci do NS kad god pozelis da probas ako imas dilemu , bez ikakvih obaveza. Sto se Kawe tice stvarno babaroga za to godiste, ja Suzanu najmanje volim , ne zato sto mislim da je djubre od motora vec prosto mi se najmanje svidja (o ukusima ne vredi raspravljati), Yamaha mi najvise odgovara jer je najmanja, a kad imas kratez nogice kao ja to ti manevrisanje u mestu cini mnogo laksim. Kawa je super iz razloga sto polozaj sedenja ne zamara ali stvarno je ok, jako je vozan motor cak i po gradu , ne mozes da verujes da toliki motor se vozi sa takvom lakocom. Kocnice mu jesu mana , ali sa dobrim plocicama, novim uljem problem 50% resen (bilo bi dobro staviti pancirna creva). Sto se tice koji je brzi, to je vec stvar za ove sto imaju problema sa erekcijom (ja sa 35g jos uvek nemam ) svi oni idu i mogu mnogo, mnogo vise nego sto mi znamo i mozemo. Dokazi za to su nazalost svakodnevni u crnoj hronici.

Pozdrav ! :zdravo:

Sve to lepo stoji, motor je bombona ali preskup (za npr moj dzep).Odavno pratim kawe modele od 98-2002 godista, i mogu ti reci da su 2011. godine bile po 1800e kawe 99 i 00 godiste..

Sad ko pita mene sta, i sto se ja trpam to je vec nesto drugo :D

Cisto sam morao komentarisati, veliki sam zaljubljenik u kawu.

Izvini ako sam ti zasmetao ili nesto...

Srecno u prodaji

Ne kazem motor lepo izgleda a vidim da nije ni ogreban, bar je tako na slikama. a da je puno puno je, malo veca je cena za to god.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 366 postova
  • Motocikl: Nema :,-(

http://www.polovniau...awasaki_zx_6_r/ , Ovaj je moj , mozes doci do NS kad god pozelis da probas ako imas dilemu , bez ikakvih obaveza. Sto se Kawe tice stvarno babaroga za to godiste, ja Suzanu najmanje volim , ne zato sto mislim da je djubre od motora vec prosto mi se najmanje svidja (o ukusima ne vredi raspravljati), Yamaha mi najvise odgovara jer je najmanja, a kad imas kratez nogice kao ja to ti manevrisanje u mestu cini mnogo laksim. Kawa je super iz razloga sto polozaj sedenja ne zamara ali stvarno je ok, jako je vozan motor cak i po gradu , ne mozes da verujes da toliki motor se vozi sa takvom lakocom. Kocnice mu jesu mana , ali sa dobrim plocicama, novim uljem problem 50% resen (bilo bi dobro staviti pancirna creva). Sto se tice koji je brzi, to je vec stvar za ove sto imaju problema sa erekcijom (ja sa 35g jos uvek nemam ) svi oni idu i mogu mnogo, mnogo vise nego sto mi znamo i mozemo. Dokazi za to su nazalost svakodnevni u crnoj hronici.

Pozdrav ! :zdravo:

Sve to lepo stoji, motor je bombona ali preskup (za npr moj dzep).Odavno pratim kawe modele od 98-2002 godista, i mogu ti reci da su 2011. godine bile po 1800e kawe 99 i 00 godiste..

Sad ko pita mene sta, i sto se ja trpam to je vec nesto drugo :D

Cisto sam morao komentarisati, veliki sam zaljubljenik u kawu.

Izvini ako sam ti zasmetao ili nesto...

Srecno u prodaji

Ne kazem motor lepo izgleda a vidim da nije ni ogreban, bar je tako na slikama. a da je puno puno je, malo veca je cena za to god.

:takoje:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja