Boba1990 129 Napisano Septembar 8, 2013 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniau...awasaki_zx_6_r/ , Ovaj je moj , mozes doci do NS kad god pozelis da probas ako imas dilemu , bez ikakvih obaveza. Sto se Kawe tice stvarno babaroga za to godiste, ja Suzanu najmanje volim , ne zato sto mislim da je djubre od motora vec prosto mi se najmanje svidja (o ukusima ne vredi raspravljati), Yamaha mi najvise odgovara jer je najmanja, a kad imas kratez nogice kao ja to ti manevrisanje u mestu cini mnogo laksim. Kawa je super iz razloga sto polozaj sedenja ne zamara ali stvarno je ok, jako je vozan motor cak i po gradu , ne mozes da verujes da toliki motor se vozi sa takvom lakocom. Kocnice mu jesu mana , ali sa dobrim plocicama, novim uljem problem 50% resen (bilo bi dobro staviti pancirna creva). Sto se tice koji je brzi, to je vec stvar za ove sto imaju problema sa erekcijom (ja sa 35g jos uvek nemam ) svi oni idu i mogu mnogo, mnogo vise nego sto mi znamo i mozemo. Dokazi za to su nazalost svakodnevni u crnoj hronici. Pozdrav ! Sve to lepo stoji, motor je bombona ali preskup (za npr moj dzep).Odavno pratim kawe modele od 98-2002 godista, i mogu ti reci da su 2011. godine bile po 1800e kawe 99 i 00 godiste.. Sad ko pita mene sta, i sto se ja trpam to je vec nesto drugo Cisto sam morao komentarisati, veliki sam zaljubljenik u kawu. Izvini ako sam ti zasmetao ili nesto... Srecno u prodaji Ne kazem motor lepo izgleda a vidim da nije ni ogreban, bar je tako na slikama. a da je puno puno je, malo veca je cena za to god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Septembar 8, 2013 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniau...awasaki_zx_6_r/ , Ovaj je moj , mozes doci do NS kad god pozelis da probas ako imas dilemu , bez ikakvih obaveza. Sto se Kawe tice stvarno babaroga za to godiste, ja Suzanu najmanje volim , ne zato sto mislim da je djubre od motora vec prosto mi se najmanje svidja (o ukusima ne vredi raspravljati), Yamaha mi najvise odgovara jer je najmanja, a kad imas kratez nogice kao ja to ti manevrisanje u mestu cini mnogo laksim. Kawa je super iz razloga sto polozaj sedenja ne zamara ali stvarno je ok, jako je vozan motor cak i po gradu , ne mozes da verujes da toliki motor se vozi sa takvom lakocom. Kocnice mu jesu mana , ali sa dobrim plocicama, novim uljem problem 50% resen (bilo bi dobro staviti pancirna creva). Sto se tice koji je brzi, to je vec stvar za ove sto imaju problema sa erekcijom (ja sa 35g jos uvek nemam ) svi oni idu i mogu mnogo, mnogo vise nego sto mi znamo i mozemo. Dokazi za to su nazalost svakodnevni u crnoj hronici. Pozdrav ! Sve to lepo stoji, motor je bombona ali preskup (za npr moj dzep).Odavno pratim kawe modele od 98-2002 godista, i mogu ti reci da su 2011. godine bile po 1800e kawe 99 i 00 godiste.. Sad ko pita mene sta, i sto se ja trpam to je vec nesto drugo Cisto sam morao komentarisati, veliki sam zaljubljenik u kawu. Izvini ako sam ti zasmetao ili nesto... Srecno u prodaji Ne kazem motor lepo izgleda a vidim da nije ni ogreban, bar je tako na slikama. a da je puno puno je, malo veca je cena za to god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...